/Bucuresti/Veterinar

ARPADVET

Strada Îndrumării 27, București 052785, România

ARPADVET
Veterinar
4.8
92 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C26F+6C București, România
+40 722 719 556
arpadvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin1 an în urmă
nu recomand doctor inuman un indolent plictisit datorita acestui indolent fara suflet și empatie pentru animăluțe acest Arpad Sallay mi-a omorlt pisicuța după o consultație plictisit de pacient faclndui o injecție iar după injecție acesta pisicuța acest suflet frumos nu a mai putut intrlnd ln stop cardio este de neimaginat ce a putut face acest nemernic mă doare atlt de tare sper că bunul dumnezeu sa li de-a ce merita.
BE ATTITUDE
BE ATTITUDE2 ani în urmă
Profesionisti, dornici de a gasi solutia optima si pentru animal si pentru stapan.
Chiose Alexandru
Chiose Alexandru2 ani în urmă
Un om deosebit. Un medic veterinar care iubește și cunoaște animalele.
Monica MIHAI
Monica MIHAI2 ani în urmă
Excelent! Domnul doctor este un specialist in adevaratul sens al cuvantului. Am vaccinat la dumnealui 2 pui de 6 luni (metis de rotweiller), iar calitatea serviciilor a fost peste asteptarile mele. Am sosit intr-o zi de sambata, am fost primita fara programare si situatia mea a fost inteleasa pe loc. Mai mult, domnul doctor mi-a dat si cateva sfaturi cu privire la modul de comportament fata de cei 2 catei, cat si in legatura cu nutritia acestora pentru a se dezvolta corespunzator. Recomand 100%!
Andrei Gunta
Andrei Gunta4 ani în urmă
Dl Arpad este un om minunat, pasionat de ceea ce face si un diagnostician desavarsit. Dupa parerile gresite a 5 veterinari, inclusiv facultatea veterinara, acest om ne-a salvat parosul (bulldog francez) de RMN, operatii si tratamente inutile si scumpe. Benny e ZEN, multumim dle doctor.
Chiperi Roxana
Chiperi Roxana4 ani în urmă
Un doctor "dintr-o bucată". Ferm, franc dar si foarte prietenos. Am sterilizat pisica sfinx la dânsul si totul a fost excelent. Prețuri decente si servicii de calitate. Va multumesc pentru tot. Vom reveni cu siguranță aici cand vom avea nevoie. Recomand!
Gabi Nasulea
Gabi Nasulea4 ani în urmă
Medic veterinar extraordinar, merg la dansul din 2005 si il recomand tuturor care au animalute. Pune diagnosticul verificand animalul, coreland manifestari si reactii si nu il priveste numai prin prisma analizelor. 5 stele sunt cam putin!
A L
A L5 ani în urmă
Mergem de mult timp la acest cabinet. Am ajuns aici in urma unor recomandari primite de la niste prieteni. Am facut analize de sange pentru bulldog-ul francez si vizitele regulate. Profesionism, asta este tot ceea ce pot sa spun. Asa am aflat ca bulldog-ul nostru are o intoleranta la anumite vaccinuri. Cainele a primit mereu multa atentie si grija. Recomandam cu placere.
Fireanca
Fireanca5 ani în urmă
Profesionalism, promptitudine, dragoste pentru animale - recomand cu toata increderea!
Pisoiul meu - care se pare ca are o afectiune ceva mai rara - a primit un diagnostic corect si un tratament pe masura de la prima vizita. Plus multe sfaturi pretioase despre ingrijirea lor.
Locații recomandate