/Bucuresti/Service auto

71 Seb Serv srl reparatii ac auto

Șoseaua Andronache 234, București, România

Service auto
4.8
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5H5+7F București, România
+40 722 535 605
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fesal Alkojah
Fesal Alkojah2 ani în urmă
De când am încercat freonpentru aer condiționat sa stricat aerul și de 4 ani nu mai știe sa repara cineva
Traian George Leca
Traian George Leca2 ani în urmă
Profesionist de înaltă clasă, lucrează deosebit de îngrijit și atent la detalii, lucru rar întâlnit în zilele noastre. Mi-a detectat din prima defecțiunea și a reparat-o pe loc. În plus, este o persoană deosebit de amabila, oferind toate detaliile cerute. Merită mai mult de 5*.
Valentina Lecu
Valentina Lecu2 ani în urmă
Se spune ca ajungi exact când trebuie sa locul potrivit. Asa și eu. Am ajuns la persoana potrivita pentru a.mi rezolva problema la AC. Având EOS, problema era și mai dificilă. Dar, aici s.a găsit soluția instantaneu. Sa nu mai spun ca am avut impresia ca întru într.o farmacie și nu într.un service, asa este de ordonat totul.
In concluzie, un profesionist asa cum rar mai găsești în ziua de azi. 👏👏👏👏
Aero Fan
Aero Fan2 ani în urmă
Am adus un A-class A140 din 2001 pentru o constatare de pierdere lenta de freon din instalatie (cele mai greu de depistat), nerezolvata de 2 ani in 3 alte service-uri (...). Am sunat, am spus problema si ora la care ajung; cum am ajuns la adresa, imediat am intrat in atelier, 5 minute mai tarziu mi-a aratat exact pe unde pierdea instalatia. Simplu, rapid, a reparat imediat si mi-a facut si umplerea completa cu freon + substanta de contrast. Foarte amabil, explica, te cheama sa vezi cu ochii tai despre ce este vorba, iti spune la subiect si in acelasi timp si rezolva! Se pare ca este foarte cunoscut in zona si are clienti non stop, asa ca e bine sa dati un telefon inainte si sa vorbiti cu dansul, ca sa nu asteptati pana va poate lua in atelier.
Pentru rapiditate si profesionalism merita 5 stele si sa nu uit preturile sunt mai mult decat decente!
Feraru Nicolae
Feraru Nicolae2 ani în urmă
Am folosit acest service pentru a rezolva o problemă pe care o aveam de 2 ani la sistemul de aer condiționat și pe care precedentele 3 garaje nu au reușit să o rezolve. Aici am ajuns în sfârșit să soluționez o defecțiune destul de neplăcută. M-au directionat si catre locul din care sa-mi cumpăr piesa de înlocuit la un preț bun. Ca și prețuri, nu sunt ieftini, nici scumpi, as zice rezonabili și în ceea ce privește raportul calitate preț, sunt mult peste medie. Le mulțumesc, și le recomand serviciile, sunt profesionisti, foarte prompți.
Istrate Daniel
Istrate Daniel2 ani în urmă
Am fost acum o saptamana pentru ca nu mai mergea clima...o constatare rapida si amanuntita...compresor blocat...îndrumat si încurajat am achizitionat unul sh care functioneaza perfect...munca multa...masina e mai "complicata" mitsubishi outlander..toata stima!! Ca pret e ok...ma gandeam la mai mult pt munca prestata...tot respectul!!
Marian Borodi
Marian Borodi2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de experienta asta, echipa e profesionista, au scule, sunt expeditivi si proactivi. Eu am apelat la ei pentru reparatia inst. AC autovehicul. Recomand
Cristi Suliman
Cristi Suliman2 ani în urmă
Super de treaba si super profesionist, a reusit sa constate in 5 minute ce n-au reusit altii in 2-3 ani,pe unde am tot incarcat cu freon si in teste totul era ok. Radiator clima fisurat/Inlocuit/ rezultat final-super multumit.Apelati cu incredere,cat m-am fofilat eu pe acolo pana am facut rost de piesa,mai greu fiind sambata, a mai reparat vreo 2 masini cu defecte AC. Pacat ca nu pot da mai multe stele
Locații recomandate