/Bucuresti/Service auto

DV SIMPEX S.R.L.

Str. Alunișului 181, București 40744, România

DV SIMPEX S.R.L.
Service auto
3.3
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93RW+FX București, România
+40 744 602 907
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ghiocela Stoica
Ghiocela Stoica2 ani în urmă
🤩
Gabriel Dobreanu
Gabriel Dobreanu4 ani în urmă
NU RECOMAND ACEST SERVICE !
JAPCA PE FATA !
Am mers sa rezolv o problema la masina si am plecat avand alta problema creeata in service.
Preturi foarte mari pentru o munca de slaba calitate.
Daca am reclamat patronului faptul ca am un defect creeat in service, nu a recunoscut ca este de la el din service si aproape ca m-a dat afara .
Este un service de cartier cu angajati din zona.
Se lucreaza foarte incet si pierzi foarte mult timp asteptand sa-ti rezolvi problemele la masina.
Nu se tine cont de programare !
Clientii sunt amestecati cum le vine lor bine.
"Prietenii" au prioritate !
Patronul are aerul ca le stie pe toate, dar te "articuleaza" la bani la final.
SINCER : NU RECOMAND ACEST SERVICE !
Octavian Naftanaila
Octavian Naftanaila4 ani în urmă
Incompetenți,am fost trimis la RAR că habar nu au să identifice o serie motor la un Renault Clio4.La altă stație ITP,au identificat-o imediat!
Lic9vio Popa6
Lic9vio Popa66 ani în urmă
Jăpcari!! Au preturi duble, mai mari ca la reprezentatele auto. Nu recomand.
Marius serban
Marius serban6 ani în urmă
O haita de șarlatani și incompetenți.
Balcuta Lucian
Balcuta Lucian2 ani în urmă
Nu recomand. Vii cu o problemă pleci cu mai multe. Am făcut ITP la ei . E mașină mai veche dar chiar nu am avut probleme cu ea. Au zis că trebuie schimbate brațele față, și furtunele de la frane față spate. Am zis ok cu toate că după ce le-am văzut pe cele vechi chiar nu era nevoie sa fie schimbate. Am schimbat și pivoții față. Toba și bara față trebuiau schimbate. Bara fata am adus-o eu. Restul pieselor le-au comandat ei. Le-a trebuit o zi întreagă să aducă ce trebuie. Nici măcar o piesa comandată inițial nu s-a potrivit. La ITP mi-a blocat mașină RAR-ul, a venit inspectorul de zona și a trecut mașina ITP-ul fără probleme. Am plecat cu ea și după câtva metri de mers nu mai răspundea direcția cum trebuie. Cu greu am reușit să mă întorc la ei sa le spun situația. Ei au spus că sa zic mersi că am luat ITP-ul. Într-un final i-am pus pe mecanici sa de-a o tura cu mașina și au văzut și ei că e problema la direcție. Au stat 3 ore pe puțin să își dea seama ce prostii au făcut. Într-un final au făcut geometria rotilor dara fără unghiul de fuga, pe motiv că nu merge la mașină asta ci numai la jeep-uri, că e mașină veche. Așa spui când nu ai habar. Patronul nici nu a vrut sa de-a chitanța că a făcut geometrie. De ce oare? Au remediat-o cât de cât, dar tot nu merge ca înainte de a o duce la ei. Volanul e puțin deplasat spre dreapta iar la curbe trebuie ajutat sa revină la poziția dreapta. E clar de la unghiul de frana. Anul trecut tot la inspecția ITP a intrat sub mașină și a tăiat cablul de la frana de mana, că după să-mi spună că am probleme la frana de mana. Și am uitat nici vitezometrul nu îmi mai mergea. Pe ăla l-am reparat eu că miera frica sa nu mai strice ceva. Niște jepcari și niște incompetenți in frunte cu patronul.
Nu recomand nici la dusmani.
BORCOS Alexandru
BORCOS Alexandru2 ani în urmă
Hoți! Am fost cu mai multe revizii, m au taxat dublu. Pe lângă asta... Am fost sa iau mașina, și mecanicul s a dus la patron sa îl întrebe ce mi a trecut în factura și ce am plătit și el a zis ca etrier ul dreapta spate( eu eram lângă mecanic și el nu știa ca și eu ascult la ușa)
M am dus sa iau factura și pe factura aveam trecut încă un kit de reparație și pentru etrier ul de pe stânga. I am zis, dar de ce îmi cereți bani pentru asta, pentru ca am auzit din usa cum ați vorbit cu angajatul dvs și i ați spus că doar un etrier a fost reparat, a zis : nu, nu, au fost 2! Când m am dus la el cu problema, m a sunat după 2 zile și mi a spus ca ma costa 500 de lei reparația celor 2 etrieri. I am zis sa ma anunțe înainte despre cost, deoarece nu merita investiția mașina respectiva. Când i am zis de ce nu m a anunțat a zis ca el mi a făcut frânele. Mecanicii miroseau a alcool. Nu recomand, o mizerie de service! Nu degeaba schiopateaza și a suferit accidentul patronul! Dumnezeu nu doarme!
Andrei Valentin
Andrei Valentin2 ani în urmă
Japca pe fata!!! Angajatul de la ITP a venit la geamul masinii dupa ce a facut verificare si mi-a mai cerut de la obraz 100 lei invocand pretextul ca masina mai are mici probleme dar cand sa mi le enumere a inceput sa se balbaie.
Locații recomandate