/Bucuresti/Service auto

Onu Multitrade - Service Auto Bucuresti

Șoseaua Vitan-Bârzești 5-7, București 042121, România

Onu Multitrade - Service Auto Bucuresti
Service auto
4.1
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94XW+4M București, România
+40 732 147 211
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lvs Lvs
Lvs Lvs2 ani în urmă
Recomand cu mare căldură service-ul Onu. Am făcut diverse reparații la dânșii cu 2 mașini diferite, de la schimbare de motor pana la simple revizii, kit ambreiaj, planetare, turbina recondiționata, etc. Nu am fost dezamăgit niciodată dnul Sorin este atent la cerințele clientului și prețul este întotdeauna transparent.
Recomand cu mare încredere!
G D
G D2 ani în urmă
nu recomand! m-am dus cu mașina să-mi facă o lucrare măruntă și mi-au pus suporți de număr cu firma lor. "reclamă" pe spatele fraierilor ca mine.
George marin
George marin4 ani în urmă
Mă așteptam la altceva din partea unui service,însă pentru capitolul comunicare,atenția fata de client și răspunsuri le evazive și lucruri "facute"...Din vorbe(pe care nu am sa le comentez aici),aceasta este nota pe care o pot da.
Serban Constantinescu
Serban Constantinescu5 ani în urmă
Cel mai vechi si cel mai bun service auto din zonă ! Repede și bine ! Fără compromisuri ! Eu sunt foarte mulțumit de prestația meseriașilor. Atât pe mecanică cât și pe tinichigerie-vopsitorie. Se vede că este un management sănătos și implicat. Păcat că a fost " sufocat " de minunea arhitectonică a unor imobiliatoriști cu pretenții de dezvoltatori din zona Vitan-Bârzești. Capul sus !
Mihai Petrisor
Mihai Petrisor5 ani în urmă
Am fost cu masina pentru constatare si reparare.
Au trecut pe constatare ceva si nu prea au facut acel ceva. Ba mai mult, masina are o indoitura pe care inainte nu o avea. Cand au demontat bara spate pentru revopsire (bara care in constatare scria ca trebuie inlocuita si a fost inlocuita in visele mele), au scos senzorii si cand i au montat la loc i au montat asa bine ca acum si daca as da cu spatele in cosmos ar bipai si ar vedea obstacole unde nu sunt.

Comunicare foarte slaba, reparatie de hai sa facem sa fie ceva, pe scurt absolut niste amatori.

Nu recomand, am dat doua stele din mila.
Florian IORDACHE
Florian IORDACHE5 ani în urmă
Nu recomand. Nu sunt atenti si nu respecta bunul, proprietatea clientului, ba mai rau, isi completeaza la autoturismele dansilor piesele mai ok din autoturismul dumneavoastra. Personal am fost tepuit cu amortizoare fata, arcuri fata, rulmentii de deasupra amortizoarelor (nu stiu cum se numesc tehnic). Au varsat diluant pe bancheta din spate. Au parcurs cu masina aproape 500 km. Masina fiind in service pe RCA... Dupa doua zile S-a desprins si tapiteria de pe plafon. Banuiesc ca din cauza diluantului, daca nu cumva au schimbat si plafoniera
OviS Ovidiu
OviS Ovidiu8 ani în urmă
am sunat pentru aflarea costului manoperei pentru schimbarea unui kit de ambreiaj. duduia care a raspuns habar n-avea despre meseria locului. mi-a spus ca ar trebui sa vin acolo ca sa se uite baietii la masina pentru a-mi putea spune un pret ferm. lipsa de profesionalism
Dracea Stelian
Dracea Stelian2 ani în urmă
Oameni sunt seriosi, preturi bune la manoperă.
Locații recomandate