/Bucuresti/Service auto

Bosch Car Service - Mecanica Auto - Tinichigerie Auto - Vopsitorie Auto - Electrica Auto ⭐⭐⭐⭐⭐

Strada Iacob Negruzzi 40, București 011094, România

Bosch Car Service - Mecanica Auto - Tinichigerie Auto - Vopsitorie Auto - Electrica Auto ⭐⭐⭐⭐⭐
Service auto
4.6
221 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32G+66 București, România
+40 21 222 5031
dpdautomotive.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raul Dragan
Raul Dragan2 ani în urmă
Mi-au reparat laterala masinii in urma unei acrosari. Pretul a fost destul de bun. Acum, la o luna după intervenție, nu au apărut probleme. Calitatea manoperei este chiar buna, eu fiind mulțumit de rezultat. Mașina arata foarte bine, fara diferențe de nuanțe. Asa că nu-mi ramane decât sa recomand service-ul si altora, iar personalului sa-i mulțumesc din nou pentru serviciu.
Ionut Alexandru
Ionut Alexandru2 ani în urmă
Am apelat la serviciile de tinichigerie pentru un prag deformat - îndreptare și revopsire (Golf 6 ). Rezultatul final consider că este unul bun (las atașate și niște poze), sper sa si reziste in timp. Singura mea nemulțumire este că din păcate în urma intervenției din service am rămas cu alte două zgârieturi pe care nu le aveam înainte de a lăsa mașina în service pentru trei zile (una pe portiera dreapta - spate și una pe pragul dreapta interior - pe partea dreapta a masinii s-a și lucrat la pragul deformat).
Marius Dumitrascu
Marius Dumitrascu2 ani în urmă
Am ajuns la acest service din curiozitate fiind in proximitatea domiciliului dar am gasit un business de incredere, oameni seriosi si dedicati. Bogdan este mereu prompt, flexibil, se adapteaza nevoilor clientului. Costel este un profesionist fara indoiala. Pana acum am facut la ei o revizie si am inlocuit senzori ABS. Servicii ireprosabile, timp mic de asteptare si executie. Recomand!
Capitanu Marcel
Capitanu Marcel2 ani în urmă
Am dus masina la service cu portierele lovite pe partea dreapta, reparatie care dureaza o zi - a durat aproape 2 luni din mai multe motive care puteau fi evitate.

Am preluat masina cu mai multe defecte (portiera montata stramb, fata portiera cu joc, etc), dar am apreciat ca seful de service a remediat toate defectele.

Am dat 3 stele din cauza stresului si drumurilor nenumarate la service din toata perioada.
Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe2 ani în urmă
Recomand cu raspundere. Ca femeie nu ai cum sa stii detalii despre masina ta nici daca le citesti. Ei, dar cand intalnesti profesionisti, incepi chiar sa pricepi si sa le intelegi limbajul. Primesti sfaturi si in final intelegi de ce se spune ca omul sfinteste locul. Multumesc Bosh Service!
Radu mihai
Radu mihai4 ani în urmă
Reparatie de tinichigerie prag dreapta si zgarietura bara fata in partea stanga.
Reparatia a iesit impecabil, intrunind toate asteptarile.
Programarea a fost prompta, servicii de calitate, iar echipa foarte profesionista. Foarte buni atat pe partea mecanica cat si tinichigerie.
Va multumesc!
Vlad Calus
Vlad Calus2 ani în urmă
Bogdan si d-ul Costel ca de obicei profesionisti si m-au ajutat cu problema venit. In cazul meu a fost un martor airbag fault si un buton de avarii cazut care a fost pus la loc 👌
Sergiu Srg
Sergiu Srg2 ani în urmă
Am lasat-o luni , joi am luat-o , baieti amabili, lucrare facuta bine !! Before and after ✌️mai aveam 2 puncte unde imi era sarita vopseaua in cu totul alta zona decat pe cea de care trebuia sa se ocupe si au avut grija si de acest amanunt !
Locații recomandate