/Bucuresti/Service auto

TUN Automotive (Statie ITP / Service Auto / Freon)

Strada Înclinată 2, București 052034, România

TUN Automotive (Statie ITP / Service Auto / Freon)
Service auto
4.6
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C35Q+XR București, România
+40 726 440 168
itp-autorizat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Romeo Redford
Romeo Redford2 ani în urmă
Serviciu perfect, fara pierdere de timp,profesional, recomand cu caldura.
Cosmin Dinu
Cosmin Dinu4 ani în urmă
Programarea pentru ITP a icneput in timp, verificarea ca la carte, personalul excelent, masina in regula si ne vdem in 2021. Cu siguranta in acelasi loc voi face verificarea. Multumesc pentru serviciile oferite, servicii care asa ar trebui sa fie intr-o lume normala.
Alexander Tannin
Alexander Tannin5 ani în urmă
Am văzut semnul pe stradă în drum spre lucru și am făcut programare cu o zi înainte și am fost sunat pentru confirmare în ziua respectivă.

⚠ Atenție: Mi s-a spus că voi avea nevoie de cartea de identitate, talonul și asigurarea mașinii precum și cartea mea de identitate. Pe toate trebuie să le ai în original altfel nu se poate efectua ITP-ul fără riscul unui control (vezi ⚠ mai jos) și eventual a unui dosar penal pentru cel ce efectuează ITP-ul.

Patronul este specialist în efectuarea ITP-ului și mi-a explicat starea părților mașinii în timp ce efectua inspecția, ceea ce m-a ajutat să înțeleg mai bine starea mașinii per total. Amabil și social, a fost și o gazdă bună.
Toată treaba a durat cam 30 de minute.

Există spațiu de așteptare pentru clienți cu apă și cafea.

⚠ Atenție: Trebuie să menționez că există posibilitatea ca R.A.R. (Registrul Auto Român), cu care toate service-urile care fac ITP au legătură directă electronică, "să blocheze" mașina pentru o inspecție inopinată. Acest lucru poate dura 45 de minute până când ajung reprezentații R.A.R. Dacă nu ajung în 45 de minute, mașină este "eliberată". Dacă ajung în 45 de minute, chiar și minutul 43, veți fi nevoiți să așteptați să facă ei inspecția, care poate fi mai mult sau mai puțin riguroasă, și în care, dacă se descoperă probleme, nu vor elibera ITP-ul.

Am plătit 100 lei, cu 20 lei mai puțin decât la service-ul dealer-ului auto.

Service-ul este la stânga capătului drumului prin care se face intrarea în curte.

Per total, sunt foarte mulțumit de serviciul (ITP) oferit.
Cetin Aiedin
Cetin Aiedin2 ani în urmă
Sunat pentru inspectia ITP, primit programare in aceeasi zi. Totul a decurs perfect, personal foarte amabil si profesionist. Recomand cu incredere!
Cristian Stanciu
Cristian Stanciu2 ani în urmă
Am fost doar la un ITP: servicii prompte la preț ok.
Nick smith
Nick smith2 ani în urmă
Am fost la ITP si nu am ce sa reprosez. Programarea a fost respectata, nu a durat mult, am putut sa vad din camera de asteptare tot ce a verificat etc. Service-ul este chiar in capatul strazii pe partea stanga.
Recomand.
Deaconu Octavian
Deaconu Octavian2 ani în urmă
Verificarea ca la carte, personalul excelent, patronul amabil și social. Servicii cum ar trebui sa fie intr-o lume normala. Toată treaba a durat cam 45 de minute. Sunt mulțumit de serviciul (ITP) oferit.
Lucian M
Lucian M2 ani în urmă
Am mers la ei pentru un ITP pe baza unui search pe google maps, am sunat pentru programare si m-a planificat chiar in aceeasi zi.
Totul a fost ok, sunt foarte multumit.
Recomand.
Locații recomandate