/Bucuresti/Service auto

Mura Car Accessories (MCA)

Strada Dr. Iacob Felix 20, etaj 1, București 011031, România

Mura Car Accessories (MCA)
Service auto
5
238 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XJ+QM București, România
+40 756 767 964
mca.electricmura.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laurentiu Vaduva
Laurentiu Vaduva2 ani în urmă
Foarte profi băieții !
Am avut probleme cu amplificatorul Harman Kardon Logic 7 pe un BMW F34,2017,mai exact a intrat apa la el,acum funcționează foarte Ok iar reparația a durat 48 ore.
Mulțumesc frumos.
Robert-Adrian Sinyx Wayne
Robert-Adrian Sinyx Wayne2 ani în urmă
Am recondiționat un modul BM54 la ei, lucru bine făcut și la timp, recomand cu cea mai mare căldură!
Bogdan gabriel gogan
Bogdan gabriel gogan4 ani în urmă
Vreau sa va spun ca sunt foarte seriosi si de aceea ii recomand. Am crezut ca am o problemă la un amplificator bose pentru mazda 3 sport. Si am venit la ei din cauza recenziile ffff bune. Ei au verificat amplificatorul si nu el este cel cu probleme. Vreau sa va spun ca nu mi-au luat nici un leu pentru verificare. Probabil daca ma duceam in alta parte imi spuneau că a avut nu stiu ce,nu stiu cum si au rezolvat amplificatorul. Si imi luat bănuiți. Ei in schimb au fost foarte cinstiți cu mine si mai ales cu ei si firma lor. De aceea eu ii recomand cu mare placere .Dacă aveți neplacearea de a vi se strica un amplificator sau o navigatie puteți apela la ei cu toată încrederea .
Ionut Dobrescu
Ionut Dobrescu4 ani în urmă
Profesionisti si foarte amabili, am reparat un amplificator si un modul mulf la ei. Îi multumesc si pe aceasta cale lui Mircea, pentru efortul depus sa rezolve o problema cu circuitul de fibra optica al masinii, fara niciun cost suplimentar.
Adrian Tanase - author
Adrian Tanase - author5 ani în urmă
This a very professional service located downtown Bucharest, near the Government Palace, on the small streets behind the tall glass buildings in Victoriei area. You can repair any kind of BMW navigation unit. They are a young team of electronics engineers, they work excellent, fast and the prices are according to the quality of their work. Highly recommended !

Veti gasi la Mura Car Accesories un serviciu profesionist asigurat de o echipa de electronisti tineri. Locatia este chiar in centrul Bucurestiului, langa Guvern, pe stradutele mici din spate. Puteti repara orice modul de navigatie de BMW. Echipa este tanara si foarte competenta, lucreaza foarte bine, se misca repede si preturile sunt pe masura calitatii reparatiei. Ii recomand cu incredere !
Alexandru cont
Alexandru cont2 ani în urmă
Am constatat cu ocazia unei solicitări privind reparația unității de navigație (BMW X3 E83) corectitudinea în aprecierea stării de funcționare a navigației
cât și cauzele posibile. Recomand acest serice pentru profesionalism , decență și operativitate
Ionut Andronic
Ionut Andronic2 ani în urmă
Am trimis catre baietii de la MCA o navigatie CCC Professional defecta . In 5 zile lucratoare am primit-o inapoi impreuna cu factura si garantia. Navigatia functioneaza impecabil. Ii recomand cu toata increderea.
Cristian Gallov
Cristian Gallov2 ani în urmă
Am apelat la ei pentru ca nu am gasit in Arad o firma care sa se ocupe de reparatia amplificatorului BOSE de pe mazda 6. Am intampinat cateva situatii neplacute: 1. cand am intrebat care ar fi costul reparatiei, mi s-a spus 450 lei sau mai putin, depinde de defectiune. 2. Mi s-a spus ca voi fi sunat dupa ce se face constatarea defectului. Asta nu s-a mai intamplat. Reparatia s-a efectuat si am fost anuntat doar cand a fost gata totul. Cost final: 500 lei. 3. Dupa acceptul sumei, mi s-a expediat coletul, insa fara factura si fara garantie pentru ce s-a facut (nu am primit niciun document fizic). Dupa inca un apel telefonic si un e-mail, a sosit si factura si garantia. Micile detalii fac diferenta.
Locații recomandate