/Bucuresti/Service auto

SERVICE AUTO VIOREL

Strada Căpitan Eremia Popescu 11, București 077160, România

SERVICE AUTO VIOREL
Service auto
4.2
307 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94MQ+56 București, România
+40 744 516 594
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lacramioara Vasiliu
Lacramioara Vasiliu2 ani în urmă
Este exemplul de cum trebuie sa se deruleze o astfel de afacere, foarte prompți, foarte buni mecanici, conduși de o doamna grozav de deșteaptă și pe faza.
M-a impresionat modul în care este organizata și derulata toată treaba, mai rar asa ceva.
BRAVO, NOTA 10 CU FELICITARI!
Gabriel Mihai
Gabriel Mihai2 ani în urmă
Service foarte scump . Oamenii (mecanici) fara atestat profesional, dar repara mașini de tot felul . Nu știu cum le repara , dar eu cred că mai rău le strica . Și basca sunt EXTREM DE SCUMPI . NU RECOMAND !!!
PENTRU A-MI SCHIMBA UN TERMOSTAT LA UN FORD FOCUS , PIESA IN SINE M-A COSTAT 20 DE LEI , IAR CA SA O O PUN PE MAȘINA IMI CEREAU 200 LEI .
FOARTE SCUMPI.
ASA CUM AM MAI SPUS ===>>NU RECOMAND !!!
Andrei Onță
Andrei Onță2 ani în urmă
Am fost la recomandare cuiva care a schimbat discurile și plăcuțele spate la 150 lei ÎNSĂ la mine doar pt un schimb de plăcuțe spate doamna la telefon a spus până în 100 lei, am așteptat 30 minute cu toate că programasem la telefon, NU AU TESTER să șteargă eroarea iar la terminare mi s a luat 100 lei. MI SE PARE MULT TINAND CONT CA LA ACELASI SERVICE PT SCHIMB DISCURI SI PLACUTE S A LUAT 150 Lei LA VIOREL INSA SE PARE CA DOAMNA ARE TARIFE MAI MARI, probabil cum îți e norocul sa prinzi..mai ales că nu au tester..
NICU Gheorghe
NICU Gheorghe2 ani în urmă
Am avut și eu o problema cu mașina și nu au avut chef sa pună testerul ca nu au nimeni nu dorește sa se implice un servis asa mare sa.zica ca nu au tester totul o nesimțire
Red Wizz
Red Wizz2 ani în urmă
Mecanicii cu mici excepții sunt foarte ok și se pricep, domnișoara manageră este amabilă și bine organizată, dar PREȚURILE la manoperă... de unde odinioară erau printre cele mai mici din București pentru Dacia, acum au ajuns să concureze cu cele ale reprezentanțelor mari.
Costel Constand
Costel Constand2 ani în urmă
Am fost sa schimb ferodourile pe spate la logan dar nu a fost nevoie pe o parte a schimbat un arc care era rupt și pe cealaltă parte a desfăcut și doar a suflat de praf și a pus roata la loc și m a taxat ca și cind a schimbat ferodourile 120 lei și nu e normal
Mircea Giura
Mircea Giura2 ani în urmă
Am apelat la acest service și am fost foarte mulțumit , servit prompt la mașină a lucrat mecanicul Nicu foarete bun mecanic nota 10
Miron Cristian Ionesti
Miron Cristian Ionesti2 ani în urmă
Preturi astronomice pentru un jeg de service. Mi-au cerut 500 lei sa-mi schimbe electromotorul, iar cand m-am dus sa iau masina mi-au cerut 300 lei in plus (total 800 lei) pe motiv ca nu era bun electromotorul adus de mine si ca l-au reparat pe cel de pe masina.
Locații recomandate