/Bucuresti/Service auto

Autoporand

Strada Gheorghe Doja 2-6, București, România

Autoporand
Service auto
3.9
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C6M4+98 București, România
+40 730 123 277
vopsit-auto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel V
Daniel V2 ani în urmă
Tarifele sunt de reprezentanta auto, nicidecum de service multimarca. Am avut nevoie de inlocuirea conectorului tevii de esapament pentru un Clio 3 benzina. Toata "distractia" a costat 150 lei, in conditiile in care piesa costa maxim 35 de lei in orice magazin de piese auto iar timpul de lucru a fost de 15 minute. Adaosuri exagerat de mari si preturi facute "din ochi". Nu am primit factura sau bon fiscal pentru piesa sau manopera. Nu au POS, incaseaza doar cash.
Nu mi se pare o atitudine potrivita fata de client sa il taxezi aspru atunci cand il prinzi la inghesuiala. Da, conectorul vechi era uzat si catalizatorul atingea de caroserie, scotand un zgomot enervant. Era clar ca nu o sa merg din service in service sa cer si alte cotatii de pret. Dar nici nu as mai reveni vreodata aici! Oare cat costa o lucrare mai complicata - o distributie, un ambreiaj, etc? Nici nu am curaj sa ma gandesc...

Ca raspuns la comentariul dvs. din 28.05.2021, mentionez ca nu am avut cui sa transmit nemultumirea mea deoarece doamna care era la casierie a plecat la scurt timp si a incuiat usa, lasandu-ma doar cu mecanicul. In plus, cand masina era deja pe elevator si mi-a comunicat pretul lucrarii am aflat ca, daca nu sunt de acord cu el, exista o taxa de constatare de 20 lei. Sa constate ce? Problema de care stiam sigur si pentru care am venit sa o rezolv? Oarecum am fost constrans sa efectuez lucrarea, ca sa nu cheltuiesc aiurea cei 20 de lei pentru ceva ce era evident!
Valentin Gabriel Drumea
Valentin Gabriel Drumea2 ani în urmă
Foarte scump...pentru manoperă...nu recomand...Fugiți cat va tin picioarele...
250 de lei pentru prinderea unui colier la îmbinarea dintre o tobă intermediară si cea finală...culmea... la un logan din 2005.
Cine nu are ce face cu banii...poate sa-i arunce la ,,ei,,
o stea totusi este mult!
Leonardo T
Leonardo T3 ani în urmă
Un service auto bun, preturi rezonabile si baieti prietenosi. Isi dau tot interesul sa pleci de la ei cu masina terminata, cat mai repede.
Radu Anghel
Radu Anghel5 ani în urmă
Am apelat la acest service pentru o masina care trebuia vopsita integral.
Lucrarea fusese inceputa de un alt service si dusa pana in stadiul de fuller. Mai trebuia slefuit si vopsit.
Vorbesc cu patronul la tel si il intreb daca vrea sa vada masina. Mi-a spus ca niste poze la rezolutie buna, trimise pe email sunt tot ce ii trebuie pentru a da o cotatie.
Ok, ii trimit pozele din toate unghiurile si il sun. Imi spune ca ma costa intre 3500 si 5500 lei (maximum 5500).
Dupa ce ajung cu masina, imi spune ca ma mai costa vreo 2000 de lei fata de cat am discutat. Nici nu mai tinea minte cat imi spusese ca ma costa, dar i-am spus eu, ca sa nu zica ca sunt magar.
In fine, foarte pe scurt:
- nu a fost capabil sa vopseasca masina
- nu ar fi vrut sa fiscalizeze banii primiti
- conditiile din service sunt jalnice (ploua inauntru, e inghesuit, nu are incalzire... arata de zici ca e service de aurolaci)
- nu si-a respectat niciun cuvant
- nu stie sa vorbeasca cu dumneavoastra (e ghiolban, de-a dreptul)
- nu este sub nicio forma ieftin, pt ce cacatel de service are
Stanciu Vasilescu
Stanciu Vasilescu5 ani în urmă
Materialele sunt cu aproape 50% mai scumpe decat in magazinele obisnuite online. Nu are niciun rost sa ii lasati pe ei sa comande.
Pe deviz trebuie sa fie codurile pieselor schimbate, un simplu copy&paste al acestor coduri pe Google va da cele mai bune preturi in primele 5 rezultate.

Problema raportata cand am lasat masina a ramas si dupa ce am luat-o, nu au iesit cu ea la drum nici inainte, nici dupa. Doar au schimbat ceva ce parea sursa problemei.

Am ramas cu impresia ca sunt pacalit in fata in timp ce sunt privit cu seninatate si aparenta simpatie.
Andreea A
Andreea A2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si obraz.
Ma cheama la o anumita ora, ajung si isi inchide telefonul si serviceul. Plec spre casa si ma suna sa ma intrebe daca mai sunt la locatie si isi cere iertare eu chiar crezand ca a fost o intamplare. Ne-am intalnit pana la urma in alt loc pentru "diagnostic", eu refuzand sa mai vin la service. Am stabilit sa ne vedem la cateva zile. In ziua cu pricina am sunat si am dat un mesaj de dimineata pentru a stabili o ora exacta la care sa vin. Din pacate acelasi tratament, telefon inchis. Am gandit ca poate asa a fost sa fie pentru ca am gasit la altcineva, la mai putin de jumatate din pret. Mai exact ca sa sudeze si sa vopseasca 2 praguri de 10 cm(atat a masurat mecanicul care a si rezolvat ulterior) dansul imi cerea 400 lei iar tipul care a si executat lucrarea a cerut 150 lei.
Remy Giuliano Cristian Voichineci
Remy Giuliano Cristian Voichineci2 ani în urmă
Reparatie de efectuat: reparatie turbo.
Ce mi-a placut:
1. Masina a fost dusa in service in aceeasi zi in care s-a facut programarea.
2. Timp de asteptare relativ scurt in raport cu reparatiile efectuate
3. Am fost chemat pe parcursul reparatiei sa vad o parte din piesele schimbate.
Ce nu mi-a placut:
1. Omul vorbea la telefon in timp ce discuta cu mine asa ca a trebuit sa-i explic cam de 3 ori ce am de reparat.
2. A marit pretul manoperei cu 50 lei pentru ca a pus mecanicul 2 suruburi in plus.
3. Pretul a fost o necunoscuta, am stiut doar de pretul turbinei si al manoperei la un moment dat. Restul pieselor nu stiu cat au costat pentru ca...
4. ...NU A EXISTAT FACTURA!!! desi a zis ca imi da factura macar la piesele schimbate, dar nu a fost asa.
Tot acest serviciu m-a costat 2500 lei.
George Cotleanu
George Cotleanu2 ani în urmă
Este un loc unde intri în lumea basmelor. Uiți că ești matur cînd ajungi aici iar dacă ești copil crezi că basmele sunt povești reale. Personajele și căsuțele din povești sunt redate extrem de bine.
Locații recomandate