/Bucuresti/Service auto

Elite Car Service

Drumul Sării 98-100, București 060152, România

Elite Car Service
Service auto
4.6
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3G6+43 București, România
+40 760 654 468
elite-car.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lapusna2008
Lapusna20082 ani în urmă
M-au ajutat cu o problemă legată de prezoane blocate. Recomand.
Zoli Andrei
Zoli Andrei2 ani în urmă
O fi serviciul bun, insa doar cu piesele comandate de ei :) preturile produselor pe care ti le ofera sa le achizitioneze sunt de 2 ori mai mari fata de ce poti gasi tu singur. Si evident ca nu accepta sa vii cu propriile piese :)
Rudan Horia
Rudan Horia4 ani în urmă
Am sunat astazi pentru a ma programa pentru o constatare (mi s-a comunicat ca este nevoie de programare si pentru constatare), dorind o reparatie pentru o masina ce pierde ulei. Cel care mi-a raspuns la telefon mi-a zis ca vorbeste cu seful de service si revine. A revenit si pur si simplu m-a refuzat, fara nici o explicatie, inafara faptului ca "asa mi-a spus seful de service". Asemenea comportament nu este normal pentru un service auto. Nu inteleg refuzul de a verifica, contra cost, si a face un deviz de reparatie al masinii.
Alin
Alin2 ani în urmă
500 lei pentru schimb placute si discuri spate? 😄 Cred ca glumiti, totusi nu le fabricati, doar le schimbati. Si de ce se modifica pretul manoperei daca clientul vine cu piesele? Se monteaza mai greu daca nu cumparam piesele la suprapret din service?

Edit: recenziile se fac si pe baza la ce preturi practicati si ce politica practicati, manopera 300 lei, daca vin cu piesele mele, manopera 500 lei, e mai greu de schimbat daca nu cumpar piesele de la voi cu adaos? "Calitate" la un schimb de placute si discuri? Ok sa zicem ca e o scuza, dar 500 lei deja nu mai este vorba de calitate, ci de suprapret.
Recenzia e bazata pe preturile practicate, nu este o minciuna, sunt preturile dumneavoastra.
Maria Florian
Maria Florian2 ani în urmă
Multumita de servicii, am primit si cateva recomandari cu privire la ce ar trebui sa mai schimb dar cam scumpa manopera.
130 lei/ora iar pt un schimb de ulei, 2 filtre si un brat de stergator inlocuit m-au taxat 2.5 ore desi a durat mult mai putin☹️
Dau 5 stelute pentru intelegerea si increderea de care au dat dovada.
Multumesc!
Andrei1 Gaspar
Andrei1 Gaspar2 ani în urmă
Chiar daca manopera este putin mai scumpa de cat in alte locuri, serviciile oferite de personalul elite car service, iti conferă siguranță.
Profesionalism și buna comunicare cu clienții.
Programarile sunt respectate. Recomand cu încredere.
GameBoy Jack
GameBoy Jack2 ani în urmă
Merg la acest service din martie 2018, personalul este cu mult peste ce se intalneste prin alte service-uri, atitudine si bunavointa ! Un service atestat RAR, personal cu experienta. Recomand cu incredere. Multa sanatate si sarbatori cu bine !
Achim.1902_____
Achim.1902_____2 ani în urmă
Am apelat la acest service la recomandarea unui prieten.
Am fost foarte multumit de profesionalism , rapiditate si pret OK.
Recomand cu caldura.
Locații recomandate