/Bucuresti/Service auto

STAR M Service Auto

S.da Bârsănești 23, București, România

STAR M Service Auto
Service auto
3.9
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2J5+59 București, România
+40 21 434 9406
serviceautomilitari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costel Burcea
Costel Burcea3 ani în urmă
Am fost pacalit de doua ori intr-un interval de 6 luni de acest service. Prima oara mi-au montat un senzor de detonatie DEFECT. M-au pacalit sa merg la Reprezentanta Mazda, sa intre in calculatorul masinii ca sa citeasca noul sensor. Reprezentanta Mazda mi-a facut o diagnoza unde am platit 200 lei pt aceasta constatare sa-mi spuna ca senzorul (NOU) montat este DEFECT! Mentionez ca senzorul a fost achizitionat tot de STAR M. Am fost nevoit sa mai cumpar un senzor nou, de data asta, senzor original Mazda, sa platesc alta manopera ca sa rezolv problema. Deci am platit in plus aprox. 700 de lei reprezentand senzor defect, constatare REP.Mazda, manopera dubla STAR M.
A doua oara, chiar de ziua pacalelii, 01.04.2021, au cumparat si mi-au montat Bascula stanga fata, Bielete antiruliu fata, Amortizoare fata ST/DR- 2buc, Flansa+rulment ST/DR- 2buc. Cand am luat masina avea si a ramas cu un trancanit, scartiit pe partea dreapta chiar si pe loc cand misti de volan stanga-dreapta, in mers cand treci peste orice mica denivelare! Mi-au motivat ca n-a ajuns uleiul sus in piston la amortizor! Si uite asa de o saptamana ma rog de ei sa rezolve problema si ma paseaza mereu. De data asta lucrarea m-a costat in total 1400 de lei! DECI FERITI- VA DE EI, poate va amagesc cu preturi mai mici dar in final va costa mult mai mult!!!!
Mihnea Gheorghiu
Mihnea Gheorghiu4 ani în urmă
Scosesem mașina dintr—un alt service si am fost la,ei ptr ca uitasem sa,schimb bara stab.
Nu am spus nimic despre asta și i—am lăsat să se faca o „constatare“ ptr ca insistau.
Cei mai mari mincinosi: au facut o listă foarte lungă de piese pentru fata inclusiv toate piesele pe care le schimbasem de câteva zile.
Am fost la un al treilea service, mi—au confirmat ca piesele sunt noi si corect montate, au rezolvat cu bara , masina merge perfect.
Trebuia sa le cer constatare scrisa, asta este inselaciune, dar cine are timp...Ocoliti
Preda Buzescu
Preda Buzescu4 ani în urmă
Sunt foarte operativi și rapizi. Au respectat durata estimata a reparației. Dau impresia ca sunt cam grăbiti și nu asculta în detaliu descrierea defectului, dar în final au dovedit ca au înțeles ce doresc de la dânșii și au efectuat lucrarea asa cum am dorit.
Michael Bucharest RO
Michael Bucharest RO5 ani în urmă
Foarte bun service, prețuri accesibile NU japca ca la altii, mecanicii sunt buni, profesioniști, iar cel mai tare e MADALIN, TIPUL DE LA RECEPTIE, NOTA 10.
Am fost si mi-am schimbat angel eye la bmw si alte becuri. Chiar mi-au gasit si un bec ars pe frana, desi cand apasai pe ea stopurile mergeau dar totusi Madalin mi-a gaait acolo un bec ars.
Recomand cu incredere.
E bine sa sunati si sa faceți programare ca sunt organizați
Alexandru Dobrin
Alexandru Dobrin6 ani în urmă
L-am ales pentru ca este la cateva minute de mers pe jos fata de mine, si nu regret deloc, au fost rapizi, performanti si pretul lucrarii a fost mai mult decat corect!
Cristian Muscalu (TyLeR)
Cristian Muscalu (TyLeR)6 ani în urmă
O experienta groaznica!
Las masina in service pentru un schimb de planetara, apoi cand o iau "reparata", la primul semafor incepe sa iasa fum. Revin, mi se schimba alta piesa, iar cand dau sa plec din nou, bateria este moarta, in conditiile in care bateria are mai putin de 1 an. Mecanicul se face ca ploua, managerul se face ca ploua, nimic nu este din vina lor, eu ma plimb pe drumuri, eu platesc.
Cum Uber a inceput sa stearga de pe harta firmele de taximetrie, la fel o sa se intample cu toate domeniile care au aceasta atitudine fata de clienti.
Andrei Ilie
Andrei Ilie7 ani în urmă
Un loc unde poti repara masina la preturi foarte avantajoase cu personal calificat
Absolut
Absolut2 ani în urmă
Am “reparat” o portiera la ei si intr’un an a pocnit chitul de pe ea. Baietii lucreaza cu mult chit auto, aveam jumatate de cm de chit in conditiile in care portiera spate era doar infundata pana la maner. Au incercat ei sa o desfunde dar cand nu ai scule speciale pt tabla....degeaba. In concluzie nu se lucreaza profesional, nu recomand nimanui service’ul de tinichigerie. Pe partea de mecanica nu ma pronunt.
Locații recomandate