/Bucuresti/Service auto

UNIX Bucureşti

Sect. 5 sgt, Șoseaua Viilor Nr. 14, București 050156, România

UNIX Bucureşti
Service auto
4
606 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C37J+8X București, România
+40 21 318 9890
unixauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mitroescu Marius
Mitroescu Marius2 ani în urmă
unele produse foarte scumpe;
exemplu: 1 litru mobil super 3000 5w40 --- 38,14 lei ( cu discount 30%), in
comparatie dedeman.ro, acelasi ulei costa 32.84 lei
sau E-piesa.ro acelasi ulei costa 29lei
Stefan Solomon
Stefan Solomon2 ani în urmă
Să ceri certificat verde pentru a putea cumpăra piese auto asta înseamnă să fii prost. Cei care au luat decizia asta nu gândesc deloc!!
Mitran Florin
Mitran Florin2 ani în urmă
Am luat bon... Colegele de pa propietari faceau alte comenzi.. Probabil primite pe wats'up.. Dehh.. Cand ai pile se rezolva mai repede... Am stat 20 de min... Si dupa de abia au început sa ia in ordinea bonurilor. Sincer bataie de joc. Piesele sunt ok... Dar personalul.. Sau organizarea lasa de dorit
Corneliu Dragoiu
Corneliu Dragoiu2 ani în urmă
Am achiziționat doua injectoare bosch gata defecte .la câteva zile de la achiziționarea le-am dat înapoi pe garanție. de aproximativ o luna nici un răspuns pana astăzi cad sun la unix viilor ......solicitare respinsa .....unix nu își asuma ....urmează sa depun o plângere către autorități.din fericire noi ca și clienți de bună credință mai avem și drepturi
Vasile gheorghe
Vasile gheorghe2 ani în urmă
Personal foarte amabil și prompt în servirea clienților, asta până îți vând piesele dorite, dar problemele apar cand vii să returnezi o piesă care nu corespunde nu din vina ta, îți promit că se rezolvă dar trebuie să aduci și factura și bonul de casă, însă când te întorci nu mai găsești pe cel care ți-a vândut piesele ,colegii lui nici nu vor să audă de retur etc. Cu siguranță nu voi mai reveni în acest loc ,păcat că este destul de bine aprovizionat.
Adi Miu
Adi Miu4 ani în urmă
O experienta dezamagitoare! Din 10 case amenajate doar una functiona. Dupa o lunga asteptare ... cand sa returnez produsele de care nu aveam nevoie mi se cere stampila firmei .. fara de care nu doresc cei de la UNIX sa imi returneze banii. Asa ca trebuie sa ma duc la sefu si sa vin cu stampila oficiala a firmei pt a beneficia de retur. ... (o aberatie marca UNIX)
Liviu Popescu
Liviu Popescu2 ani în urmă
Buna ziua !

Fiind un client vechi am ramas urat surprins ca aveau toaleta incuiata doar pentru ei. Vine omul si sta un timp sa ii vina randul si poate are nevoie la toaleta si angajatii o tin incuiata.
Inainte era la liber pentru toata lumea, poate omul este in varsta si are si el o nevoie scurta. Urat, foarte urat, nu au vrut s-o descuie fiindca este doar a lor.

P.S. este vorba de Unix Sos. Progresu Bucuresti.
Cristian T
Cristian T2 ani în urmă
Pretul pieselor este mult mai mare decat multe alte companii care ofera acelasi standard
Locații recomandate