/Bucuresti/Service auto

M-Power Auto Service

Șoseaua Olteniței 35, București, România

M-Power Auto Service
Service auto
4
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W6+WW București, România
+40 754 521 500
mpower-autoservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristan Gratzian Farkas
Cristan Gratzian Farkas2 ani în urmă
M-au sfatuit sa schimb piese pe masina, mi-au incarcat sistemul pe modelul cu TVA sau vara (230 ron), apoi dupa ce-am cumparat piesele "recomandate" n-au avut timp sa le monteze..le-am montat la alt service unde m-au sfatuit sa cumpar compresorul...si tot asa. Dupa cheltuieli de mii bune de lei, timp, nervi si transpiratie tot n-am aer conditionat in masina. Acum ma uit sa-mi cumpar sculele necesare si sa-mi repar singur masina deoarece-s satul de "meseriasii Dorel". Nici macar nu-mi este scarba de mizera pe care o inghite consumatorul roman luat de idiot de toti "mesterii" astia.
Mihai
Mihai4 ani în urmă
Am fost la acest service cu o problema la sistemul de AC pe o Honda Civic. Am sunat initial doar pentru o constatare, insa am plecat cateva ore mai tarziu cu masina reparata. Mi s-a vorbit politicos si mi s-a explicat clar si transparent ce anume trebuie facut si cat trebuie sa platesc. Nu ma asteptam sa am o experienta atat de placuta, avand in vedere calitatea altor serviceuri din oras.

Recomand. Marian e un tip care a dat dovada de un profesionalism aparte, si se observa ca isi da tot interesul pentru treaba pe care o face. Eu voi reveni cu siguranta cand voi avea nevoie:).
Alexe mihaela
Alexe mihaela4 ani în urmă
Experienta placuta !!!! Am fost cu un SUZUKI SWIFT ptr verificarea instalatiei de aer conditionat. Dupa alte 2 drumuri facute in service (unul dintre ele autorizat Suzuki) am dat aici peste o persoana calma si implicata care mi-a explicat in ce consta verificarea, cum ar trebui sa stea lucrurile si ce se intampla in cazul meu.
Diagnoza facuta a fost confirmata si in service-ul in care a trebuit sa ma reintorc- avand radiatorul in garantie.
Din punct de vedere financiar totul a fost transparent si nu m-am simtit pacalita in nici un fel.
Va felicit ptr implicarea si seriozitatea de care ati dat dovada. Sper sa o tineti tot asa.
Petru P
Petru P4 ani în urmă
Am avut de schimbat placute de frana si discuri la un Ford Kuga si totul a fost super ok. Nu a fost nevoie sa platesc nimic in plus fata de estimarea initiala iar masina am ridicat-o exact cum am stabilit fara vreo întârziere. Multumesc!
Robert Furman
Robert Furman4 ani în urmă
Aparent, un profesionist desăvârșit. Discuția telefonică preliminară și diagnoza au decurs foarte bine. Am plecat de acolo liniștit, știind că mașina e pe mâini bune. Deși mi s-a spus că voi fi informat telefonic în maxim o oră și jumătate despre situația constatată după demontare, am sunat eu, la expirarea celor patru ore indicate ca durată a reparației . În ciuda politeții mele, mi s-a explicat pe un ton autoritar că mecanica nu e așa, ca orele de mecanică sunt mai lungi, că nu a stat degeaba dar au fost alte două mașini de care s-a ocupat( primite peste rând, de fapt). Am dezamorsat conflictul incipient, iar după încă vreo două ore am fost sunat, și, pe un ton mult mai calm mi s-a explicat că varianta de reparație încercată nu a funcționat. Cum singura variantă rămasă era schimbarea în totalitate a sistemului, lucru costisitor și fără sens pe un vehicul atât de vechi ca al meu, a rămas să vin să ridic mașina. Zis și făcut. Plata a fost sub așteptări, însă mașina este într-o stare mai proastă decât înainte. Deși am parcurs doar 12 km de atunci , de sub capotă se aud zgomote care nu se auzeau înainte. In plus, capacele supapelor nu au fost puse la loc. Le-am găsit in mod norocos, abandonate lângă stergatoare. Înțeleg faptul că, poate cu bună intenție, omul a încercat o reparație, nu o înlocuire . Din păcate, nu i-a ieșit. Ce nu înțeleg este atitudinea lui din discuția telefonică sus menționată și faptul că plecase deja când am ajuns să ridic mașina, deși m-a chemat să o iau și a confirmat că mă așteaptă.
George Zaharia
George Zaharia5 ani în urmă
Am fost și toamna trecuta și acum câteva zile pentru revizie, distribuție și alte reparații de care avea nevoie mașina.
Foarte prompt, când a fost disponibil m-a primit am făcut deviz împreună, comandat piese și reparat - totul în aceeași zi!
Foarte mulțumit de serviciile prestate!
Florin Barbieru
Florin Barbieru5 ani în urmă
Recomand cu incredere. Am venit cu masina personala , un Peugeot 308 cu probleme la sitemul de aer conditiont. Masina a fost initial diagosticata la service-ul Autofirstclass cu compresor defect plus probleme instalatia electrica (pe care nu ii recomand-->300 RON diagnoza eronata) . In uma diagnozei de la MPOWER Auto s-a constatat ca electrovana compresor defecta. Dupa inlocuirea acesteia ,si umplerea instalaltiei cu freon , sistemul de aer conditionat functioneaza. Pentru o diagnoza corecta si o manopera pe masura va recomanda MPower auto service .
Florin
Florin2 ani în urmă
Om neserios,am venit la el cu masina pt constatare si reparație. Mi-a zis sa vin a doua zi sa las masina si banii de piese (cu telefon inainte) l-am sunat de 2 ori ... o dată nu a răspuns si o data mi-a inchis ...Am bănuit că are omul treaba si ca ma suna cand termina... au trecut 5 zile si nici-un semn . Edit : acum am citit raspunsul tau ,de ce am un caracter defectuos?ca am venit pt constatare si reparatie ? Eu cred ca tu esti ala defect la cap ,eu am venit ca un simplu client , nu te-am jignit deloc si totusi tu o faci fara motiv. Daca nu vroiai sa te bagi la reparatie puteai spune foarte clar si nu mai stateam sa astept un raspuns . Dar vezi tu ,tocmai asta te face neserios !
Locații recomandate