/Bucuresti/Service auto

Nafi Motors - Service auto, mecanica auto, electrica auto Bucuresti

Bulevardul Mărășești 131, București 030167, România

Nafi Motors - Service auto, mecanica auto, electrica auto Bucuresti
Service auto
4.7
323 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4F5+56 București, România
+40 745 130 489
nafimotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian1 an în urmă
Un service profesionist cu oameni profesionisti.
Programare, diagnoza, explicatie pe intelesul tuturor ce este nevoie la masina de reparat si de ce piese este nevoie, lucrare cu factura si garantie, recomand!!
Sorin ispas
Sorin ispas2 ani în urmă
Am dus mașina pentru revizie și itp și am primit-o cu închiderea centralizată nefuncționala și sistemul de supraveghere (video) oprit, mi-a oprit sistemul video până să se apuce de revizie și itp. Recomand!
Vlad Popovici
Vlad Popovici2 ani în urmă
Am avut o problema cu stergatoarele. Am sunat azi dimineata, m-au programat peste cateva ore. Servicii punctuale si profesionale, iar angajatii care s-au ocupat de problema au fost mai mult decat amabili si capabili. Pretul manoperei a fost foarte avantajos.
Un alt avantaj fata de alte service-uri ar fi locatia centrala si spatiul mare. La majoritatea la care am fost, abia te strecori in si din curte.
Recomand!
Florian Stefan
Florian Stefan2 ani în urmă
Nimic de reprosat, dimineata las masina la ei si ma suna cand este gata. De fiecare data am fost sunat dupa cateva zile sa verifice daca totul este ok. Personal sunt foarte multumit.
Ana-Maria-Liliana B
Ana-Maria-Liliana B2 ani în urmă
SUPER OK.Mi-au reparat servodirectia!!!
DupA ce am fost la alte doua service-uri care nu mi-au rezolvat problema decat PARTIAL(incercand si o alta pompa servo din dezmembrari platind manopera).

Observ ca pompa servo merge fara probleme acum!
Baieti f amabili.
preturi bune
Mihai Ion
Mihai Ion2 ani în urmă
Nu recomand!

Am fost de 2 ori cu masina in service si de fiecare data am revenit pt corectii.
La prima interventie am schimbat distributia avand masina avea un zgomot in mers, dupa care la fix 2 km mi-a aparut martorul de noxe in bord.
A doua experienta in service duc masina pt schimbul de placute + discuri ( avand atentionare in bord). Iau masina merg 800 km dupa care la viteze mai mari de 80 km/h imi trepideaza volanul si pedala de frana in momentul cand o actionez. Revin cu ea in service, le spun problema, treaba rezolvata dupa care la o saptamana ma intorc cu ea inapoi, o iau si ma reintorc iar peste o saptamana cu aceeasi problema.
Pe langa faptul ca domnul din receptie imi explica niste bazaconii ca 8 din 10 placute scartie la franare datorita unor directive europene cand ii explic si punctul meu de vedere imi spune sec” imi pierd timpul cu tine sa iti explic la telefon”.
Ma duc la service si imi spune ca am 3 din 4 roti strambe si din acest motiv am vibratii la franare, iar in momentul cand l am intrebat de ce nu imi vibreaza in mers si de ce cursa pedalei este mai lunga decat inainte sa schimb discurile si placutele nu mi a oferit un raspuns convingator. Am facut reconstatare la alt service iar placutele erau de cea mai proasta calitate iar discurile avea grad de ovalizare de peste 28%
Nu recomand!
Alexandru Toma
Alexandru Toma2 ani în urmă
Scriu acest review dupa mai multe reparatii pe care le-am facut la Nafi Motors pe parcursul a 3 ani. Fiecare din acestea a avut un pret corect, au fost terminate la timp si cu calitate buna. De asemanea, am apreciat ca atunci cand lucrarile au fost terminate mai repede decat estimarea initiala nu s-au ferit sa o spuna, scazand astfel costul total al interventiei. Recomand pentru profesionalism si calitate!
STEGO stegonet NET
STEGO stegonet NET2 ani în urmă
Am ajuns printr-o recomandare la Nafi Motors, avand o experienta proasta cu alte servicuri auto, iar masina avand niste probleme serioase.

Din start mi-a fost raspuns la fiecare intrebare in parte, ba mai mult, am fost asigurat ca asa se va intampla si ca este normal sa primesti o garantie a manoperei si o garantie a pieselor inlocuite.

Timpul de preluare pentru diagnostic a fost destul de rapid. Mi-a placut enorm de mult ca personalul si mecanicul care a preluat "cazul" au avut rabdare sa ma asculte.

Un alt aspect important pentru mine, chiar au scos masina in trafic si au reusit sa reproduca sunetele care ma deranjau si nu se reproduceau in stationare.

Am fost impresionat de politetea si rabdarea pe care au avut-o cu mine, de fiecare data cand am ajuns la un service, am fost tratat ca unul care se baga si cere prea multe informatii.

Desi initial nu am cerut, mi-au dat si piesele defecte, ce au fost schimbate, un alt lucru bun din punctul meu de vedere.
Iar faptul ca am putut plati cu cardul si nu neaparat cu teancul de bani este un mare bonus, desi am fost nevoit sa vin si cu un teanc, dar asta in totalitate din cauza mea.

Desigur am sa revin, caci masina mai are de remediat si alte probleme.

Spor la treba si tineti-o tot asa.
Morar Sergiu
Morar Sergiu2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumit de experienta pe care am avut-o la Nafi Motors. Am fost cu masina mea, un DS5, an 2017, 180 CP, pt un schimb de filtre, curea de accesorii. M-au servit ireproșabil, cu siguranță voi mai apela la ei.
Locații recomandate