/Bucuresti/Service auto

ABS Sistems

Strada Năsăud 26, București 052067, România

ABS Sistems
Service auto
4.4
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38J+4J București, România
+40 21 301 8523
abssistems.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Minodora Bercaru
Minodora Bercaru2 ani în urmă
Personalul este extrem de serios zi amabil !Multumesc pentru serviciile oferite !
MIHAI PREDESCU
MIHAI PREDESCU2 ani în urmă
Baietii de la ABS Sistems lucreaza bine si sunt transparenti cu ofertele pieselor, iti explica ce se inlocuieste si de ce, iti cauta ofertele cele mai avantajoase, pretul pe manopera este foarte accesibil si justificat, in functie de complexitatea muncii.Recomand cu drag acest Service!

UPDATE: am fost a doua oara la ei si am revenit cu aceeasi placere, daca data trecuta a fost pentru o revizie completa si schimburi ulei motor, antigel, servo, lichid frana, filtre, acum am revenit la ei sa imi monteze un set nou de anvelope, sa imi regleze farurile si sa imi schimbe bujiile. Am fost servit cu aceeasi promptitudine, seriozitate si profesionalism. Ei pun in centrul discutiei OMUL, nu afacerea. Asta apreciez la ei.
Dan Calin
Dan Calin2 ani în urmă
Promptitudine, seriozitate, calitate. Am făcut programare cu o zi înainte pentru (verificare, inlocuire, discuri ,placute , tamburi) .Nu a fost nevoie decat de placute, au facut si o verificare arcuri amortizoare.
Lili Sandu
Lili Sandu2 ani în urmă
Nu comunica prețul la piese. Nu au transparenta la ados piese, grija mare, cine mai apelează, la facturarea finala! SIC! NU recomand!
Boggytime bogdan
Boggytime bogdan2 ani în urmă
Recomand ! Foarte multumit, piesele au venit mai devreme de termen, personal amabil, promt ,montaj de foarte buna calitate. Ma voi intoarce de fiecare data cand voinavea nevoie ! Multumesc ABS Sistems !
Silviu Berari
Silviu Berari2 ani în urmă
Service auto recomandat . Personal calificat , preturi corecte , reparatii in timp cat mai scurt .
Sabina-Alexandra Labonc
Sabina-Alexandra Labonc2 ani în urmă
Experienta mea cu ei nu a fost foarte frumoasa. Recepția nu a vrut sa ma ajute pentru ca nu aveam programare, dar angajatii m-au preluat imediat pentru ca aveau destul timp.
In schimb, mecanicii nu isi fac treaba cum ar trebui. Au preferat sa dea un diagnostic la prima vedere fără sa verifice. Eu m-am dus sa-mi rezolve o problema, dar ei au schimbat ceva ce nu era defect, plus ca si-au facut treaba pe jumatate.
Am plecat de la ei cu problema initiala nerezolvata, plus una noua.
Nu recomand!
Paul Alexandru
Paul Alexandru2 ani în urmă
Nu recomand. Am sunat cu două zile înainte, mi-au spus că îmi pot aduce oglindă de Ford Fiesta III, în schimb au făcut ce au făcut și mi-au montat oglindă de la ultimul model de Fiesta.
Locații recomandate