/Bucuresti/Service auto

Alarme auto MONTAJ LA DOMICILIU

Aleea Băiuț nr 4, București 061936, România

Alarme auto MONTAJ LA DOMICILIU
Service auto
5
644 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C299+WF București, România
+40 767 577 993
alarme-auto.weebly.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin-George Cotovanu
Alin-George Cotovanu2 ani în urmă
Montaj profesionist, om profesionist! Domnul a explicat cu multă răbdare fiecare pas al montajului cât și modul de funcționare al senzorilor de parcare. Mai rar asa oameni, recomand cu încredere. Recenziile doar de 5 stele își spun cuvantul.
Mihai Cristian
Mihai Cristian2 ani în urmă
Ma bucur ca am avut plăcerea sa îmi duc masina astăzi (megane 1) la Dl.Adrian.

Un om extrem de priceput, un intelectual al electronicii as putea spune, foarte calm, nu se da bătut când ceva nu ar ieși rapid și foarte bine din prima.
Se implica, te ajuta, simți ca vrea sa iasă foarte bine, ca soluție, soluții, nu sa te lase fără bani (cauta cea mai onesta soluție pentru client).
Explica și tine cont sa rezolve, foarte bine tot ce ai nevoie.
Am putut sa compar cum era închiderea centralizata și alarma de acum 10 ani, montate una peste alta grămada și cât de curat, bine și simplu, instalează din prima dansul.

Excepțional! Va mulțumesc Domnule Adrian și sa fiti sănătoși!
Sorin Tabacaru
Sorin Tabacaru2 ani în urmă
Pe Andrei il recomanda in primul rand omenia, empatia pentru cei care au nevoie de experienta si serviciile lui. Iti explică ce urmează sa faca si de ce. Mie personal mi-a aratat ca modulul de închidere nu mai funcționează(l-a desfacut pe cel vechi in prezenta mea si mi-a argumentat ca este mai bine să-l inlocuim cu unul nou).
Andrei, imi pare bine ca te-am cunoscut si te voi recomanda cu toată încrederea la prietenii mei.
Iti doresc toate cele bune si cati mai multi profesioniști ca tine si in alte domenii.
CALIN PETRICA VEGHES
CALIN PETRICA VEGHES2 ani în urmă
Am montat un modul de închidere centralizată și am înlocuit încuietorile a două uși. Profesional, prompt și punctual. Un serviciu de calitate, prestat de un adevărat profesionist, pe care îl recomand cu toată increderea 👍😁👋!
Dan Amarinei
Dan Amarinei2 ani în urmă
Dl. Adrian un adevărat profesionist. A rezolvat problema ( demontat alarma veche care nu mai funcționa sii montat alarma și închiderea centralizata) in 40 minute. Mi-a dat multe sfaturi utile.
Un om deosebit. Voi apela cu incredere in caz de nevoie.
Mihai D.
Mihai D.2 ani în urmă
Dnul Adrian mi-a instalat pe masina o oglinda cu camera marsarier si am fost multumit. Serios, cu experienta, de incredere, iti explica ce face, atent la detalii, pret ok. Recomand !
Bogdan-Stelian SAVU
Bogdan-Stelian SAVU2 ani în urmă
Am avut de montat o camera de marsarier pe un VW Sharan. Domnul Adrian s-a descurcat exemplar. Este foarte ingrijit și ordonat în munca pe care o prestează. Recomand cu încredere.
Game Marketing
Game Marketing2 ani în urmă
Am ajuns si eu cu masina aranjata inainte de un "specialist" si am avut norocul sa dau de un om extraordinar care cu rabdare a facut o treaba minunata. Recomand cu incredere oricand, serviciile sunt impecabile!
Locații recomandate