/Bucuresti/Service auto

Service Auto Sebastian

Strada Împăratul Traian 32, București 041416, România

Service Auto Sebastian
Service auto
3.9
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W5+J9 București, România
+40 723 293 599
service-auto-sebastian.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Cristian Negut
Andrei Cristian Negut4 ani în urmă
Am fost sa imi controleze placutele de frână pe fata si la sfarsit mi-a cerut 200 lei.
Cand l am rugat sa imi arate lista de prețuri a zis ca nu are, apoi dupa ce am intrebat pentru ce imi cere atatia bani a spus ca acestea sunt preturile.
Dupa ce am cerut sa vorbesc cu patronul a spus ca a gresit si ca trebuie sa ii datorez doar 80 lei.
Niste hoti ordinari, NU recomand!!!!!
Leonard Cimpeanu
Leonard Cimpeanu4 ani în urmă
Am fost prin luna martie pentru o banala revizie si schimb lichid racire.
Dau doua stele doar pt ca persoana de la receptie a fost amabila. In rest, mecanicul care mi-a lucrat la masina, nu mi-a provocat decat scarba (Gica, daca imi aduc bine aminte l-au strigat pe acolo). Am vazut la acel mecanic un sictir si lene ce greu mi-a mai fost dat sa vad pana acum.
O sa relatez doar 2 exemple si cred ca e suficient. La schimbul de bujii (le cumparasem eu de la epiesa) il intreb la cati km se le schimb urmatoarea data, pt ca nu mai tineam minte exact care sunt intervalele. La care raspunde in sictir ... pai depinde ... alea cu iridium la 90-100k km, celelalte la 30k. Apoi eu intreb ... ok, astea de care sunt? El raspunde ... din alea proaste.... in fine, am tacut si aia a fost. Nu avea rost sa mai continuam vreo conversatie.

Al doilea exemplu, de la aceeasi vizita ... discutasem in prealabil cu dl de la receptie sa faca si o verificare mecabica a masinii, ca la orice revizie. Imi spune ca e ok si bineinteles ca o s-o faca pt ca asa e normal. Cat timp masina a fost in service, am stat langa ea, nefiind o operatiune prea lunga. Cand ne apropiem de final, il intreb pe stimabilul mecanic ... ati verificat masina si mecanic, pe la suspensii, articulatii etc? E totul ok? .... el imi raspune in sictir ca da! ... eu mirat il intreb ... cum asa? Nu v-am vazut sa verificati ceva si sa ridicati masina cu elevatorul mai mult decat a fost nevoie ca sa scoateti busonul pt evacuarea uleiului. Cu atat mai mult, imi troncane ceva si eram curios sa vad despre ce e vorba ca sa inlocuiesc ulterior, daca tot am venit la revizie. Suparat foc, ridica masina, se uita fix 1 minut cu lanterna pe sub ea si o coboara inapoi fara sa zica nimic.

La final, dl de la receptie ma cheama sa imi dea actele, sa platesc si imi spune ca e totul in regula.

Saptamana asta am facut o iesire din bucuresti si pe drum a inceput sa huruie ceva la rotile din fata. Joi ajung la un alt service, la care mergeam eu deobicei pt ca aveam incredere, dar era ceva mai departe fata de zona in care locuiesc si constat ca placutele de frana pe fata erau duse, iar zgomotul provenea de la senzorul acustic. Am schimbat placutele, totul in regula. Vreau sa evidentiez ca meseriasul de la Sebastia AutoService nu s-a obosit sa verifice nici macar placutele de frana ca sa stiu si eu despre ce e vorba (am doar vreo 4000 km de la revizia din martie)

Eu presonal, o sa evit acest service, desi este aproape de casa. Daca pt o banala revizie, lucrurile nu sunt cum ar fi normal sa fie, imi e groaza sa ma gandesc cum e pt lucrari mai ample.
Trageti singuri concluziile, daca aveti rabdare sa cititi cele de mai sus. In cazul in care nu sunteti dispusi sa ignorati aroganta si scarba meseriasului de a munci, va sfatuiesc sa il evitati si voi. As mai avea creo 2 exemple de aroganta de la acea vizita, dar simt ca deja am intrat in prea multe detalii.
Calin Delavale
Calin Delavale4 ani în urmă
Mi-am reparat aici mașina veche de 10 ani și am fost mulțumit. Cred ca sunt serioși.
Paul Paul
Paul Paul4 ani în urmă
Sunt VARZĂ! Nu pot, sau nu au cu ce să facă o diagnoză. Nu mai este ce a fost, sunt de evitat.
VERONICA ZESTRAN
VERONICA ZESTRAN5 ani în urmă
Oricand merg cu drag, sunt corecti, prompti si profesionisti!
Dimitriu Catalin
Dimitriu Catalin5 ani în urmă
Extrem de onesti...Lucrari de calitate.Recomand...
Catalin Oprea
Catalin Oprea6 ani în urmă
Bogdan Livinti
Bogdan Livinti8 ani în urmă
Aduc mașinile la service-ul Sebastian pentru ca domnul Constantinescu este onest, dacă nu pot efectua o reparație nu se bagă, îmi recomandă să merg la un alt service care ar putea repara problema.
Locații recomandate