/Bucuresti/Service auto

Motorax Service Motociclete Autorizat R.A.R.

Strada Cetatea de Baltă 86, parter, București 077042, România

Motorax Service Motociclete Autorizat R.A.R.
Service auto
4.4
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2RH+QM București, România
+40 728 061 541
motorax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Expertimo Expertimo
Expertimo Expertimo2 ani în urmă
Foarte incantat de serviciile oferite!

Am ales in prima instanta cazarea motocicletei pe perioada rece. Totodata in timp ce completau documentele (factura, bon fiscal, nu ca la alte unitati unde uita) am aruncat o privire in service; personalul de acolo chiar are habar ce face! De la lucrari de intretinere pana la operatiuni foarte complexe ;)

Le multumesc pe aceasta cale ca sunt diferiti de concurenta si va recomand tuturor sa apelati cu incredere la Motorax
Lucian Meli
Lucian Meli2 ani în urmă
Motocicleta mea pornea greu, scotea fum negru si afuma bujiile. Dupa 4 saptamani de asteptare, un carburator curatat/sincronizat, o factura scumpa, si multe presupuneri, motocicleta se comporta la fel. Cand am indraznit sa le pun la indoiala lucrarea am fost imediat certat pe modelul “daca stii tu mai bine ca noi de ce ai mai venit”. In sfarsit, am decis sa merg in alt loc unde am putut fi de fata in timpul lucrarilor. Pot confirma doua lucruri spuse de cei de la Motorax, si anume patinatul bendixului si diferenta de marime dintre cuiele din carburatorul meu si cele specificate in manual, dar in niciun caz batai ale distributiei, pornire si bobine defecte care mi-au fost scrise in deviz. Nu am vrut sa scriu comentariul asta pur si simplu din lehamite, dar dand carburatorul jos din nou si luat la pasi marunti am putut observa o lucrare superficiala, tipic romaneasca…sincronizarea era praf, plutitoarele de nivel erau total pe langa(cu diferente vizibile cu ochiul liber) iar amestecul bogat. Am schimbat cuiele si reglat totul dupa carte si motorul merge foarte ok din toate punctele, fara fum, fara rateuri, fara bujii negre si cu un consum de combustibil normal. Toate acestea rezolvate intr-o singura zi cu costuri mult mai mici. Per total o experienta neplacuta, costisitoare, mult timp pierdut si frustrare.
Ghemm
Ghemm2 ani în urmă
Personal foarte amabil,ce dă dovadă de profesionalism, timpul de lucru foarte ok, recomand cu mare placere✌✌✌.
Sorin N
Sorin N2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta placuta in cadrul acestui service, desi am aparut fara programare! Am avut parte de explicatii, cu rabdare, dar si promptitudine.
Voi reveni pentru operatiuni aditionale.
Recomand!
Adrian C.
Adrian C.4 ani în urmă
Serviciu excelent. Foaie de lucru, factura, totul in regula fara surprize. Foarte profi, 5/5 stele, fara retineri. (Brixton 125cmc - bujie, lanț, schimb ulei)
Maxx Maxx
Maxx Maxx4 ani în urmă
Foarte buni. Foarte amabili și profesioniști. Am dus un R1 pentru un schimb Kit Lanț și s-a rezolvat foarte repede.
Andrei Serban
Andrei Serban2 ani în urmă
Am facut cateva revizii si hotel peste iarna aici. Am fost multumit de toate.
Mihhai liviu
Mihhai liviu2 ani în urmă
O experienta nereușită, am putea spune. Mi'au luat o grămadă de bani și am în continuare aceleași probleme cu care am mers la ei... Am urmat sfatul lor de a demonta ceea ce "credeau" ei ca ar fi problema, dar se pare ca au crezut prost. Problema a persistat. Uimitor, am rezolvat problema cu ajutorul altcuiva, mult mai ieftin și mai eficace. Concluzie: bani dați degeaba. Dar, cine nu se arde, nu se învață minte.
Locații recomandate