/Bucuresti/Service auto

Service Auto Bad

Strada Verzișori 12, București 030167, România

Service Auto Bad
Service auto
4.5
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C5+27 București, România
+40 751 185 110
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Niculae
Adrian Niculae2 ani în urmă
Pricepuți băieții de aici! Au lângă ei un atelier de reparat injectoare..... un plus pentru cei care nu vor sa ia unele noi!
Adrian Niculae
Adrian Niculae2 ani în urmă
Băieți foarte pricepuți..... Au langa ei chiar un atelier de reparat injectoare... priceput si băiatul de acolo!
Cristi-vox Creata
Cristi-vox Creata2 ani în urmă
Un service corect, cu disponibilitate si servici de calitate. Recomand !
Atentie, repara si pompe de injectie, au si verificare-incarcare freon, precum si ITP !!
Mircea Bazavan
Mircea Bazavan2 ani în urmă
ITP. Really BAD. Praf. Exact cum s-a mai spus, le dai o problema si-ti dau doua inapoi. Nu au POS. M-au trimis dupa bani cu masina, cum ca nu au cum sa bage masina daca nu au banii. Am adus banii, i-au luat, nu mi-au dat bon. Cand le-am cerut bon, mi-au zis ca nu-mi mai fac nici un ITP, sa-i las in pace..ca ei repara masini, nu stau dupa nimicuri de-astea.
Dragoș Gilcescu
Dragoș Gilcescu3 ani în urmă
Am recondiționez un etrier la acest service, recomandat tuturor, oameni de nota 20, asta după ce am fost la alți mecanici și în loc sa îmi repare etrierul au schimbat pompa de frână. Acum am frâne beton. Mulțumesc Service Auto Bad.
Cristian Petrascu
Cristian Petrascu2 ani în urmă
Am apelat la serviciile celor de la Auto Bad si am fost foarte multumit de calitatea lucrarilor pe care mi le-au facut la masina mea. Timpul de asteptare a fost foarte scurt si angajatii sunt foarte primitori. In concluzie, daca ar fi sa descriu service-ul in cateva cuvinte, acestea ar fi profesionalism, calitate, promptitudine. Cu siguranta o sa apelez si pe viitor la serviciile lor.
Catalin Constantin
Catalin Constantin2 ani în urmă
Primele lucruri care te intereseaza la un service sunt profesionalismul si calitatea lucrarii. Bineinteles, si costurile. Din toate aceste puncte de vedere, 5 stelute. In plus, atmosfera este foarte degajata, oamenii prevenitori, comunicativi, incearca sa te ajute si sa iti rezolve cat mai multe daca tot ai ajuns pana acolo. Practic iti creeaza sentimentul de incredere ca esti pe maini bune. Daca prima oara te duci de nevoie, data viitoare o faci de placere. Si inca ceva, plaja de servicii este foarte larga, un fell de all-in one, dar asta ramane pentru fiecare sa descopere cat si cum i se mapeaza pe necesitati. Pentru mine a fost foarte satisfacator si stiu ca voi mai veni. Deci total, ar fi vreo 7 stelute, dar dam 5 ca atat ne lasa Google.
George Neacsa
George Neacsa2 ani în urmă
Dupa ce m-am plimbat de la un service la altul, un prieten mi-a recomandat sa merg la Bad, au fost singurii care au gasit problemele reale ale masinii si s-au miscat destul de repede cu reparatia si comanda pieselor. Pe tot parcursul am avut o comunicare excelenta si au dat dovada de profesionalism.
Multumesc mult!!!
Recomand cu incredere....
Locații recomandate