/Bucuresti/Service auto

La Service

Strada Sergent Constantin Ghercu 5, București 060201, România

La Service
Service auto
4.6
176 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3V5+V7 București, România
+40 747 099 009
la-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad Toader
Vlad Toader2 ani în urmă
Vreau sa încep prin a le mulțumi băieților din tot sufletul meu pentru serviciile lor pe care te poti baza si pentru profesionalismul de care au dat dovada de fiecare data cand am venit la ei.

Am avut un caz mai aparte, iar după o mulțime de pareri diferite de la alte service-uri, unde ajunsesem si la ideea ca e o problema din motor si voiau să-l deschidă, ei diagnosticat si rezolvat problema într-un timp record, problema fiind total din alta parte si asta doar datorita experienței pe care o au, sunt specialiști iar umorul si partea umană completează perfect pachetul pe care îl oferă clienților.

Dupa 2000 km făcuți după ce am plecat de la ei, am aceeași siguranța pe care mi-au transmis-o cand am preluat masina inapoi.

Este un atelier cu suflet si merita recomandați tuturor, aici nu vei auzi niciodată “e boala lor”, aici doar se rezolva probleme la care alții doar citesc pe google.
Emil Florin Paun
Emil Florin Paun2 ani în urmă
Recenziile bune și proximitatea față de casă m-au determinat să aleg acest service auto.

La început am avut emoții pentru că nu-i cunoșteam deloc pe băieții de acolo, dar după ce am avut câteva discuții cu ei m-am mai liniștit.

Când m-am dus la ei, aveam de ales între a băga niste bani în mașină sau a o duce la rabla, atât de căzută era săraca.
Bucșe, discuri, plăcuțe, bascule și altele...
Mi-au întrecut așteptările și au făcut minuni pentru Focusul meu din 2005.

Raport calitate-preț excelent din punctul meu de vedere.
Cristian S.
Cristian S.2 ani în urmă
Am rămas plăcut impresionat de modul în care s-a rezolvat problema. comunicare excelenta cu personalul serviceului, fara "boss" "tati" sau alt limbaj specific. Sunt multe de zis doar de bine va asigur. Cu siguranță mi-am găsit partenerul la ce tine de auto. Costul a fost unul pentru mine foarte ok.

Schimbat plăcuțe + discuri

Și da nu toți clienții pot fi mulțumiți, eu am fost, daca aveți alte pretenții pentru asta exista reprezentanta.

Cu respect.
Sg ///
Sg ///2 ani în urmă
Am fost pentru un schimb de placute si aerisit sistem de franare. I-am rugat pe dansii sa verifice si sistemul de suspensie, discuri si placute necesare.Acestia mi-au schimbat doar pe spate discuri si placute, si nici acolo foarte bine, ne-aerisind un etrier pentru ca era blocat(domnii nu m au instiintat, m-au lasat asa, mi-au zis cand am venit sa iau masina). Pe spate nici nu s-au sinchisit sa verifice articulatia masinii, pe fata nici nu mai zic. Am fost la alt service, de incredere de data asta, si mi s a zis ca discuri si placute fata neaparat de schimbat, plus toata articulatie spate. Daca nu mergeam la alt service, prin lipsa lor de neprofesionalism puteam sa ajung sa nu mai am acelasi spatiu de franare pe care il stiu, si cine stie ce accident sa fac. Acestor oameni nu le pasa de altceva, decat ceea ce ii pui sa faca. Eu personal nu va recomand sa mergeti la ei.
Teodor Gaitan
Teodor Gaitan2 ani în urmă
Aici scapi definitiv de frica de service!

Echipa "La service" impreuna cu seful lor, domnul Marian sunt cu siguranta acei oameni de la un service pe care oricine ii cauta: profesionisti din toate punctele de vedere ( de la cunostinte, tehnica, pana la echipamente), seriosi si dornici sa repare problemele ca la carte!

Eu am dus masina la ei cu o problema legata de faptul ca "nu trage" si au descoperit foarte repede cauzele reale: prima era legata de actuatorul de presiune de la turbina pe care mi l-au inlocuit si a doua era legata de calculatorul masinii pe care mi-au recomandat sa il schimb si mi-au explicat toti pasii pentru a gasi si avea altul functional.

Pentru ca imi curgea motorina de la pompa de injectie si ei nu repara aceasta piesa mi-au recomandat un service de incredere pentru asta.

Am fost anuntat telefonic de fiecare data cand au descoperit un defect pentru a-mi da acordul legat de continuarea reparatiilor.

Le multumesc de ajutor, de recomandari si mai ales de faptul ca am gasit in Bucuresti serviceul la care voi reveni cu orice masina daca va fi nevoie.
Daniel Moraru
Daniel Moraru2 ani în urmă
Cel mai serios service din București. Oamenii sunt transparenți in ceea ce privesc costurile și operațiunile. Singurul service care te lasă sa faci proba cu o piesa 1 sapt o luna și in caz ca nu funcționează sau nu ala era motivul îți schimba piesa. Serioși și cu programările și durata. Știi de la început ce ai de făcut și cât durează. Știm cu toti ca e greu sa găsești un service serios- va garantez ca oamenii sunt serioși!
Daniel Enache
Daniel Enache2 ani în urmă
Imi repar masina la ei de vreo 7 ani. Sunt foarte seriosi te poti baza pe ei. Incearca mereu sa iti rezolve problema si iti dau sfaturi constructive.
Stoica Eduard
Stoica Eduard2 ani în urmă
Un service care știe exact ce are de făcut, foarte promți și exacți în toată activitatea lor!
Locații recomandate