/Bucuresti/Service auto

Auto Soft Titan - Service Auto - Vulcanizare

Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A, București 032455, România

Auto Soft Titan - Service Auto - Vulcanizare
Service auto
4.4
704 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
C5FH+3M București, România
+40 747 057 842
auto-soft.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin vlad282 zile în urmă
marius324 zile în urmă
Octavian335 zile în urmă
Un service foarte scump am cumparat 4 anvelope 16 Mil si am plătit manopera 4 deci sa va așteptai la orice din partea angajaților care va spun sa schimbați tot la mașina, chear dacă va duceți pe pentru o roata 🙈🙈🙈dezgustător
Bustea Gabriela337 zile în urmă
Servicii excelente, personal amabil!
Bustea Alexandru338 zile în urmă
Am făcut revizia la mașină și schimbul de cauciucuri. Am terminat mult mai repede decât credeam, super de treabă băieții. Recomand cu încredere.
Val B
Val B2 ani în urmă
Baga peste rand cocalari cu BMW -uri sau masini scumpe. Preturi exagerate (te anunta abia la sfarsit despre serviciile prestate extra si "umfla" pretul cu 50-80 lei, argumentant ca "nu stii ce include pachetul de schimbat roti?"). Servicii executate in bataie de joc. La echilibrare au preturi diferentiate - daca vrei pe "noua" masina de echilibrat te taxeaza extra de bani. Se lauda cu verificat geometrie "gratis". - am acceptat; si cu toate ca aparatul indica in zona verde pt toate rotile, incercau sa ma convinga ca trebuie "ajustata" geometria...noroc ca stiu cum functionaeza aparatul...cred ca fraieresc lejer 2 din 3 clienti sa le faca geometria la preturi gigantice (chiar daca nu este nevoie). S-au prostit de la an la an mai mult, insa jecmaneala ca iarna aceasta nu am mai patit. (Sunt client periodic la ei, de mai bine de 7 ani). NU RECOMAND !

EDIT dupa raspunsul Autosoft:
Bineinteles ca stiu de politica de programari pt hotel anvelope. Cocalarii cu BMW-uri despre care vorbesc aveau cauciucurile in masini la ei si au strecurat 3 x 10 lei la baiatul de la poarta ca sa intre peste rand - este tehnica stiuta...
Echilibrarea Haweka mi-a fost propusa pentru roti de 16" , deci probabil ca lucratorul dvs nu cunostea echipamentele !!

Sunt de acord ca preturile sunt la vedere pe panouri, insa clientul a cerut clar DOAR schimbare de cauciucuri vara pe jante de vara care earu montate pe masina cu jante iarna deja avand cauciucuri pe ele deja ...iar la final apar pe bon spalare jante vara si iarna, echilibrare jante iarna, plumbi, vaselina ...si alte "minuni" --- toate acestea nefiind cerute !!! (Lucratorul chiar a inceput sa vorbeasca urat atunci cand a fost intrebat de client client de ce apar pe bon servicii suplimentare (de circa 100 lei in plus)).

Referitor la geometrie - sunt in asentiment la comentariul dvs - eu doar am spus ca aparatul indica zona verde (aproape de zero) pt toate rotile dupa montarea senzorilor DECI GEOMETRIA ERA OK, dar lucratorul o tinea pe a lui ca "trebuie facute mici ajustari ... daca tot am bagat masina si am pus senzorii pe ea" , toate aceste operatiuni nefiind necesare si incercand sa ia niste bani in mod necinstit !!

Cu parere de rau, tin sa va contrazic - serviciile dvs au decazut mult de la an la an (mai ales de cand ati desfintat partea de mecanica), culminand anul acesta (2021) cand personalul / angajatii dvs se prezinta de-a dreptul nepoliticos, insuficient instruit profesional, necinstit moral. Fata de acum cativa ani cand toata experienta era de nota 10 , acum nu as da mai mult de nota 3 (asta fiindca aveti multe rampe la dispozitie, paleta larga de posibile servicii si orarul generos de functionare). Sper sa coborati urechea si la multi alti clienti nemultumiti si sa luati masuri de corectare si instructaj profesional suplimentar cu personalul angajat.
Nu degeaba aveti multe reviews negative de 1 stea in ultima vreme de la Local Guides avand comentarii de tipul "După 6 ani, nu mai recomand serviciile AutoSoft și nu mai aduc mașina aici."
Numai bine !
Stefan Cantacuz
Stefan Cantacuz2 ani în urmă
Din ce în ce mai scump, iar serviciile rămân pe loc. Un schimb costă 140 RON sau premium 240 RON, diferența de preț constă în curățarea metalului de mizerie sau lipiciul vechi.
Sunt mult mai nemulțumit decât par în acest review.

După 6 ani, nu mai recomand serviciile AutoSoft și nu mai aduc mașina aici.
Lucica Neculae
Lucica Neculae2 ani în urmă
Raportul preț-calitatea serviciilor efectuate este bun. Mi s-a efectuat geometrie și schimb bascule, lichid frâne și becuri far. Foarte mulțumit de lucrările executate de lucrătorii Dan și Alex.
Liviu Can
Liviu Can2 ani în urmă
Dezamăgitor și frustrant. Sunt client Auto Soft de foarte mulți ani, atât pentru mașina personala cât și pentru mașinile din flota companiei. Reformulez: am fost. Ieri a fost ultima data când am trecut pe acolo cu mașina unei prietene căreia i-am recomandat, in prostia mea sa schimbe cauciucurile de iarna la Auto Soft. Daci, mașina nou-nouță, ridicată de la dealer joi, a comandat un set ce cauciucuri on line (mai ieftine decât la Auto Soft, evident) dar acestea au venit doua vineri și urmează sa vina doua luni. Sâmbătă dimineața (ieri) am văzut zăpadă afara și i-am spus ca ar fi bine sa le schimbe, măcar, pe cele doua pe care le-a primit deja urmând ca pe celelalte doua sa le schimbe luni. După o așteptare la coada de doua ore și jumătate am avut surpriza sa fim refuzați. Sa ni se apună ca nu vor sa schimbe doar doua cauciucuri. “Ori patru, ori deloc”. După miștourile de rigoare (“suna-l pe patron” - atunci când am cerut sa vorbesc cu un superior) sau “dă mașina afară” le-am cerut sa îmi spună numele celor care ne-au refuzat spunându-le ca, in cazul in care se întâmpla ceva din cauza ca ne pun pe drum cu patru cauciucuri de vara in loc de doua de iarna și doua de vara, și după ce le-am spus ca nu scot mașina de acolo pana nu îmi pun cauciucurile (dacă vor pe toate patru, după ce sosesc luni și celelalte doua) au catadicsit sa le schimbe doar pe cele doua. O experiența urata, frustranta pe care, pe viitor o voi evita. Vrei sa susții firmele serioase, performante dar, cu siguranța, voi alege, in viitor ateliere mici de cartier.
Curious Chris
Curious Chris2 ani în urmă
Am citit review-urile, și ca la orice business din București jumătate din cele de 5 stele sunt fictive...am mers de curiozitate pt ceva mecanic, banal, ce durează 5 minute maxim, mai mult de curiozitate sa vad și eu cât sunt de scumpi, și da am dat de 3 ori cât am dat la un alt service pt același lucru. Nu ma pronunț cu privire la calitate sau la partea de vulcanizare ca acolo am văzut ca au aparatura foarte bună, însă ce tine de mecanica e ridicol de scump. Bine nu ca ar conta review ul meu ca nu îl citește nimeni și în plus la ce mașini am văzut ca erau pe rampe (30k euro+) au bani clienții lor.
Octavian alecu
Octavian alecu2 ani în urmă
Am fost la ei pentru schimb de filtre,constat dupa cateva zile ca le-au montat atat de bine incat am scurgeri si de benzina si ulei,am mai dat si 250 ron.alta data numai vin la voi
Alexandru Constantin
Alexandru Constantin2 ani în urmă
Nu sunt profesionisti. Am fost sa verific bucsele ca se auzea un scartait si nici macar nu si-au dat interesul macar sa desfaca bucsa poate e gripata de bara stabilizatoare. Au mintit cu lichidul de frana ca are peste 4% si verificat la alt service are 1%.

Nu recomand decat pentru scihimb roti sau eventual un simplu schimb ulei.
Robert R
Robert R2 ani în urmă
Am efectuat schimbul anvelopelor la ei. Echipa profesionista, atenta, rapida. De asemenea, am facut si geometria masinii, in urma constatarii dlui Radu, care de asemenea, este un profesionist desavarsit. Pe langa calitatea manoperei, il recomanda bunul simt, rabdarea cu care explica si raspunsurile pe care le ofera. Voi reveni cu siguranta.
Locații recomandate