/Bucuresti/Service auto

FAST AUTO DEAL

Strada Rușețu nr. 10, București 060554, România

FAST AUTO DEAL
Service auto
4.8
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F25Q+Q2 București, România
+40 788 392 117
fastautodeal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Kayro gamer
Kayro gamer2 ani în urmă
Adevărați profesioniști. Recomand acest service atât pentru meticulozitate cât și pentru preturi
Mihaita Stanciu
Mihaita Stanciu2 ani în urmă
A durat ceva asteptarea (multe masini lovite de grindina), dar din momentul in care am fost programat in 3 zile totul a fost perfect.

Au disparut inclusiv urmele de pe nervuri. Recomand cu placere.

Mihaita Stanciu
Borz Mihai Ciprian
Borz Mihai Ciprian2 ani în urmă
Am discutat la telefon ca ma deplasez doar daca imi rezolva problema...ceva minor mai precis o infundaura pe usa de 5 cm cum a deschis mai probabil cineva usa direct in a mea ...
Cand am ajuns...SURPRIZA...cine va chemat????eu avand si sms de la ei...
Cand stai de vorba cu ei...zici ca ti fac vreo operatie pe creier...sau au inventat ei PDR ul pe planeta...
Niste gretosi care nu merita sa te deranjenzi cu un telefon...de preturi sa nu mai vorbim...
Mihaela Cringau
Mihaela Cringau2 ani în urmă
Pe motiv ca nu pot aduga un al doilea review, am sa las aici detaliile legate de cea de-a doua experienta a mea cu Fast Auto Deal:
==============================================
29/09/2021

Este a doua ora cand apelez serviciile acestei companii si nu pot sa spun decat ca sunt Foaarttee multumita.

Am avut cateva indoituri si zgarieruri superficiale, indoituri dobandite din cauza neatentie mele, mi s-a agatat furtunul de la o spalatorie self-service de oglinga masinii.

Avand o experienta anterioara fericita am apelat cu incredere la domnul Liviu Pavel care s-a ocupat impecabil de masina, pe langa acele indoituri am reusit sa scap si de zgarieturile superficiale pe care nu aveam in plan se le rezolv deoarce nu stiam ca pot fi "rezolvate".

Recomand cu mare incredere serviciile oferite de domnul Pavel, implicit serviciile acestei companii.

Multumesc pentru seriozitate, pentru servicille de calitate, implicare si promptitudine.

Cu siguranta voi recomanda serviciile acestei companii si altor persoane.

O zi buna

Recomand cu mare încredere Fast Auto Deal!! Servicii de super calitate, profesionalism, seriozitate. În luna iulie, masina mea, Mazda 6 din 2018, a fost avariata de o ploie cu grindina, in sensul in care, pe aproape toata suprafata masinii au aparut indoituri, sute - mii de indoituri, pe plafon si pe capota fiind cel mai vizibil.

Am ajuns aici datorita review-urilor pozitive, insa la cum arata masina nu aveam încredere ca va ieși ca înainte. Cum am ajuns la dânșii, am fost întâmpinată de domnul Liviu Pavel, un om serios și profesionalist, care mi-a verificat masina si cu încredere mi-a spus ca se rezolva și ca va ieși bine, asta în condițiile în care, toate service-urile la care fusesem anterior mi-au " aaa, dar ce ati patit?", "vai! Cum arata!!" si care foloseau ca medoda de rezolvare "chituit toată masina si vopsita toata"(si aici ma refer la service-uri mari care se ocupa de tinichigerie).

Tin sa menționez ca tabla masinii mele a fost indreptata fara sa necesite revopsire, masina a fost reparata in cateva zile, si din punctul meu de vedere reparația a durat foarte puțin, spun asta raportandu-ma la felul în care arata.

Dupa reparație, nu exista zgârieturi, indoituri, totul arata impecabil, deci recomand cu toată încrederea acest service!!

O sa încerc sa obțin poze cu starea masinii înainte de reparatie, pentru demonstra si arata si altora ca munca realizata de acești oameni minunați este una extraordinara, magica.

Sunt un client super mulțumit!!!
Munteanu Alex
Munteanu Alex2 ani în urmă
Am avut mașina în acest service pentru reparația caroseriei lovita de grindină. După ce am luat-o de la reparație, am constatat mai multe probleme. Plafonul cu urme de lipici, semnalizarea rupta și apoi lipită cu silicon ca să nu observ decât după 2 săptămâni, mai multe elemente de interior care au fost desfăcute și care nu s-au pus înapoi ca lumea. Foarte neprofesioniști, nu recomand!
Radu Petri Georgescu
Radu Petri Georgescu4 ani în urmă
Lovitură de aprox 10 cm pe tablă japoneză (tare și subțire, adică greu de lucrat cu ea) rezolvată perfect în doar 3 ore. S-a lucrat minuțios și cu pasiune. Recomand cu încredere!
Mihai Drăghicescu
Mihai Drăghicescu2 ani în urmă
Am venit cu ușa lovită și la un service normal mi se recomanda înlocuirea feței de ușă. Nu vroiam așa ceva. Au reparat-o atât de bine băieții de la această firmă încât juri că nu a avut nimic ușa. Sunt foarte încântat de cum a ieșit. Sunt foarte încântat de profesionalismul firmei, al lui Luis, de modul cum am fost tratat, de absolut tot. Voi recomanda această firmă tuturor celor care au nevoie. .
Dragos A
Dragos A2 ani în urmă
Foarte meticuloși, profesioniști si rapizi. Au reușit sa imi scoată o înfundatură dintr-o caroserie de aluminiu la un preț foarte bun și in timp record. Recomand cu tărie!
Locații recomandate