/Bucuresti/Service auto

Diagnoza auto Bucuresti - Soft Auto

Diagnoza auto Bucuresti - Soft Auto
Service auto
4.9
120 recenzii
8 comentarii
+40 727 131 531
soft-auto-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antonel Codreanu
Antonel Codreanu2 ani în urmă
Am avut o problema pe instalatia de AdBlue, desi nivelul era cu mult peste jumatate mi-a dat avertizment de 1000km, am alimentat full si chiar si in aceste conditii mesajul nu a disparut ba kilometrii au inceput sa scada. Am apelat la ei, au fost foarte prompti si au dat dovada de profesionalism. Problema a fost un pic mai complicata, si a durat mai mult decat ne-am fi asteptat, dar in cele din urma a fost rezolvata. Totul s-a rezolvat din tester. Recomand fara ezitare.
Andrei Manole
Andrei Manole2 ani în urmă
Am avut probleme cu calculatorul de bord la un Ford Focus MK3 din cauza unor fire in scurt, am sunat si a venit direct in parcare pt diagnoza. A doua zi am dus masina la atelierul lui si in aproximativ 4 ore masina era gata. Problema a fost rezolvata rapid si corect, servicii de calitate pe care le recomand oricui doreste sa evite diagnoze gresite si nervi. Pe scurt: profesionalism, rapiditate si servicii corecte!
Alex Corut
Alex Corut2 ani în urmă
Am avut 2 fire rupte la senzorul AGR, am sunat si a venit unde era masina parcata pentru o diagnoza rapida, problema s-a rezolvat pe loc, recomand
George Gabriel Dragan
George Gabriel Dragan4 ani în urmă
Buna seara,

Astazi am facut o diagnoza si am aflat exact ce problema are masina ( Ford Focus 3) iar dupa ce am terminat diagnoza am fost indrumat excelent de operatorul Cosmin la un Service de specialitate Turbine Auto.
Cei care vretibsa faceti doagnoza auto mergeti cu incredere.
Diagnoza direct la Problema🙂🙂🙂
Silviu Tudose
Silviu Tudose4 ani în urmă
Ce va pot spune e ca, dupa ce am apelat la ei, am rezolvat o problema pe care o aveam cu masina de mult timp. Diagnoza o pot face multi, insa e nevoie de un program performant si de o stiinta a interpretarii valorilor pe care acesta le ofera. In cazul de fata, ele s-au imbinat perfect. Le multumesc inca o data si ii recomand din toata inima!
Daniel Teodor Gheorghita
Daniel Teodor Gheorghita4 ani în urmă
5 stele pentru calitate, seriozitate si profesionalism. Am avut diverse probleme electronice cu un Audit TT Roadster MK2, toate au fost rezolvate cu succes, si bineinteles la un pret mult mai mic decat in reprezentanta. Recomand cu caldura pentru orice problema.
Edy Edy
Edy Edy2 ani în urmă
Daca vreti sa scutiti timp,nervi si bani,recomand cu cea mai mare incredere! Recent am avut probleme cu masina si am apelat la mai multe persoane pentru diagnoza, insa fiecare persoana la care mergeam ma punea sa schimb cate ceva si aveam vesnic erori in bord. Cosmin la ora 17 a facut diagnoza si a doua zi pana in pranz am avut problema rezolvata cu reparatie cu tot. Deci recomand cu foarte mare incredere! Profesionist adevarat!
Cristina Păun
Cristina Păun2 ani în urmă
Promptitudine, profesionalism si disponibilitate. Asa as descrie experienta mea cu SOFT AUTO BUCURESTI. Am primit raspunsuri aplicate la fiecare intrebare adresata si solutiile de care aveam nevoie la problemele gasite.
Dupa multe cautari am intalnit la SOFT AUTO BUCURESTI un profesionist care sa faca ce spune si sa nu isi asume daca nu poate face.
Recomand!!!
Locații recomandate