/Bucuresti/Service auto

Ad Garage Sky Auto Service

Strada Constantin Moise 5, București 061344, România

Ad Garage Sky Auto Service
Service auto
4.5
201 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HQ+PR București, România
+40 751 102 020
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Theo Colin
Theo Colin2 ani în urmă
Nota 10! Dupa constatare am fost informat cu privire la problemele masinii si costul estimativ in vederea reparatiei. Suspensie fata, sistem franare, inlocuit radiator aer conditionat. Timpul convenit pentru predarea masinii a fost respectat si fara alte costuri suplimentare necomunicate. Voi recomanda cu incredere!
Alexandru-Mihai Stroie
Alexandru-Mihai Stroie2 ani în urmă
Am mers fara programare pentru a verifica niste sunete ciudate care veneau de pe la distributie. Cei de la receptie au fost foarte amabili si mi-au spus din start ca pot lasa masina insa sunt sanse de 50/50 sa se ocupe de ea in aceeasi zi (poate am avut noroc insa au reusit). In urma investigatiilor s-a dovedit a fi alternatorul. Am apreciat faptul ca au comunicat in permanenta cu mine si mi-au spus tot ce trebuie facut si de ce trebuie facut, inainte de a se apuca de treaba. Pretul pieselor si al manoperei mi s-a parut unul corect.
Mihai Ciutu
Mihai Ciutu2 ani în urmă
Am apelat pentru o revizie si in urma constatarii mi s-a spus ca ar trebui schimbate cateva piese (alaturi de motivul necesitatii). Dupa ce mi-am dat acordul acestea au fost aduse in scurt timp si operatiile de inlocuire s-au efectuat pe moment. Nu am luat legatura cu cei de la atelier, doar cu baiatul de la receptie care a fost amabil si mi-a raspuns la toate intrebarile. Voi reveni la acest service in viitor
Alexandru B
Alexandru B2 ani în urmă
Merg de mult timp aici. Recent am cumparat cu x3 la care primeam o eroare legata de drivetrain. Dupa ce l-am dus pentru constatare, Victor mi-a spus ca am de facut mai multe reparatii:
- reconditionat turbina, schimbat racitor EGR (tija de la racitor era blocata), schimbat ax cu came, tacheti si culbutori si schimbata distributia (clasica problema a motoarelor n47, incepuse sa se auda) plus toate operatiunile conexe acestor proceduri.

Toate aceste lucruri au fost facute intr-o perioada scurta de timp, iar masina merge foarte bine.

Recomand service-ul ca fiind unul foarte bun, pentru mai multe motive:
- cel mai important, identificarea corecta si completa a problemelor.
- respectarea programarilor (cand trebuie adusa masina, cand este gata). Pe langa asta, am fost tinut mereu la curent cu stadiul lucrarilor si am primit si poze pe parcurs.
- preturi bune, iar devizul facut initial a fost identic cu cel de la final. Fara surprize.
- pot sa intreb absolut orice mi-e neclar, baietii au avut rabdare sa imi explice de fiecare data, pe intelesul meu.

De asemenea, vreau sa ii multumesc lui Victor (care se ocupa de service si cu care eu am interactionat cel mai mult) pentru profesionalism, rabdare si onestitate.

Per total, mi se pare un service cu un raport calitate/pret foarte bun si niste oameni de nota 10.
Bogdan Marian
Bogdan Marian2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea, am facut schimbul de ulei si placute de frana si ma declar foarte multumit de calitatea serviciilor si preturi. O echipa cu profesionalism si o buna comunicare in diagnosticare , durata reparatiei si piese. Un service de nota 10.
Rares Vasile
Rares Vasile2 ani în urmă
Un service auto cu oameni foarte serioși și la un preț echitabil. Colaborez cu ei de mai bine de 7 ani și de fiecare data am fost mulțumit de serviciile lor.

Experienta mea cu ei cuprinde:
- revizii
- schimbare kit de distribuție
- tinichigerie și vopsire
- diverse reparații pe la suspensie, motor, răcire, etc.
Kien Nguyen
Kien Nguyen2 ani în urmă
Am fost cu masina la acest service fara programare pentru schimbare bec si repart ansamblu stergatoare. Au reparat in aceeasi zi iar pretul a fost acceptabil. Am primit si garantie pe factura pentru manopera si piese. Pot spune ca sunt multumit de acest service si voi reveni la ei daca este cazul. Recomand cu incredere👍👍👍
Iulian Toma
Iulian Toma2 ani în urmă
De cel puțin 8 ani, când e vorba despre orice problema la mașina, merg la Sky Auto Service. Totul decurge ireproșabil iar prețurile sunt foarte ok. Acum câteva zile am înlocuit distribuția și pompa de apa…
Locații recomandate