/Bucuresti/Service auto

Auto Soft Fundeni - Vulcanizare - Anvelope

Șoseaua Fundeni Nr. 81, București 022326, România

Auto Soft Fundeni - Vulcanizare - Anvelope
Service auto
4.8
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F556+RV București, România
+40 749 199 665
auto-soft.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin vlad275 zile în urmă
Pleșea Tudorița289 zile în urmă
Cecilia Tanana316 zile în urmă
Alexandru Gheorghe Visinoiu
Alexandru Gheorghe Visinoiu2 ani în urmă
Rapid si bine, baietii super politicosi si ajutatori. Ca idee am fost cu o masina foarte ieftina la ei mai intai si cu una scumpa apoi, m-au tratat la fel de frumos ambele dati.
Enciu Cristian
Enciu Cristian2 ani în urmă
Adio autosoft Fundeni
Pana azi am fost clientul vostru
Azi ati reusit sa aveti o atitudine total neprofesionista in raport cu serviciile pe care le prestati, incepand cu seful de tura care a ridicat tonul in momentul in care a fost intrebat daca ma poate ajuta si pana la echipa din service care nu si-a putut imagina de ce stau in fata vulcanizarii. Cu siguranta nu stateam la spart seminte…
Jalnic , chiar eram multumit de serviciile dvs
Claudiu Ionica
Claudiu Ionica2 ani în urmă
Cam aiurea cand dai 300 lei pe un serviciu premium si urmatoarea zi trebuie sa reechilibrezi rotile. Cand le-am povestit ce s-a intamplat, raspunsul a fost: "Nu stim noi cum s-a intamplat." Si cam atat.
Alexandru Laurentiu Iacob
Alexandru Laurentiu Iacob2 ani în urmă
Locatia este bine echipata tehnic si personal competent.
Recomand sa verificati gama de prețuri practicate, sunt peste media pietei.
Andrei Taba
Andrei Taba2 ani în urmă
Să încep cu începutul. În primăvara lui 2020 am cumpărat 4 anvelope Continental Premium Contact 6 R18, am îndreptat jantele(care au fost îndreptate și cu 2 săptămâni înainte), făcut și geometria, totul ~3000 lei. Toate bune și frumoase, după 3 luni ușoare bătăi în volan dupa 100, mă duc, echilibrez iarăși roțile pe garanție, bătaia nu a dispărut, doar s-a ameliorat. A trecut sezonul cald, am pus roțile de iarna, totul ok. În primăvara acestui an, am pus iarăși anvelopele care băteau tot la autosoft. Iarăși îndreptate, iarăși echilibrate, alte sute de lei aruncate. Plec cu mașina, apar bătăi mari după 80km/h și mașina trăgea grav dreapta( nu mai spun de instabilitate pe drum, disconfort, riscul de a sări de pe drum). Arunc o privire la anvelope, ce să vezi, o anvelopa pusă cu semnul "inside" pe exterior!! Am fost, au remediat problema, tot bătea toată mașina. Ulterior, la altă vulcanizare am găsit problema: TOATE anvelopele deformate după nici 10.000 km!!! Buuun, merg iarăși la autosoft să le duc la garanție, unde mi s-a spus din start că mai bine nu le duc, că nu voi avea un răspuns favorabil de la garanție, că să găsim altă soluție să le facem să nu mai bată. Am trimis anvelopele, ghici ce, așa cum au spus ei, mi-au adus anvelopele înapoi exact așa cum au plecat, în raport fiind menționată geometria și presiunea anvelopelor neadecvată(în condițiile în care anvelopele AU FOST MONTATE ȘI SERVISATE LA AUTOSOFT, INCLUSIV GEOMETRIA FĂCUTĂ LA EI !!!). Așadar, după circa 5000 de lei pierduți, trageți și voi concluziile.
Mihai-Daniel Mocanu
Mihai-Daniel Mocanu2 ani în urmă
Servicii foarte ok daca doar schimbi sau repari o pana, 3 stele pentru umflatul facturii cu toate serviciile de genul "jante strambe" (240ron) - jantele fiind indreptate tot de ei inainte cu 400km spune multe de calitatea lucrarii? . Sa nu mai zic de "oferte" necerute de pneuri pentru ca "le-au scanat ei" si sunt "tocite inegal" (verificat cu scaner la alta vulcanizare si erau ok).
Daniel Apopei
Daniel Apopei2 ani în urmă
Schimbat anvelope de vara cu cele de iarna, cam devreme, dar fara coada de cel puțin o oră în Decembrie. Super profesioniști, cred că 7 rampe, cel care s-a ocupat de mașină foarte politicos. Preturi mai mari decât media dar au și aparate și angajați peste medie. Cum am spus, în Decembrie se stă la coada.
Florin bogdan
Florin bogdan2 ani în urmă
M-am dus cu gândul că au aparate ca lumea (că doar de aia plătești dublu, față de în alte părți, nu?), însă, reîntors la ei peste câteva zile, aveam presiuni diferite în fiecare roată, respectiv: 2.7, 2.4, 1.8 și 2.2 (măcar ultima, 2.2, era ok). Au zis că "depinde de aparat. Păi, "mânca-ți-aș", de aparat mă așteptam să depindă dacă făceam treaba asta la colțul blocului, nu aici. Plus că îi doare la bască, a stat și a mâncat, în timp ce eu așteptam (mă rog, n-o fi vina băiatului, că nu le dau șefii lor pauze de masă). Nu mai vorbesc de lipsa lor de respect față de clienți, când tu porți mască, iar ei nu... În rest, ei sunt amabili, prietenoși, nu zic :)
Locații recomandate