/Bucuresti/Service auto

KRIV TOP SERV

Str. Sirenelor, 87, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti, 50856, București 077025, România

KRIV TOP SERV
Service auto
4.1
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92Q6+7J București, România
+40 21 780 3036
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
STELIAN DINU
STELIAN DINU2 ani în urmă
Seriozitate, promptitudine și calitate la ce mai înalt nivel.
Gelu Catalin
Gelu Catalin2 ani în urmă
Cam scump...altfel ar fi ok!
Orest Pislariu Ranghilof
Orest Pislariu Ranghilof2 ani în urmă
Lucrare executata f.bine, intr-un timp record!
Liviu Gusa
Liviu Gusa2 ani în urmă
Am schimbat uleiul la motor și mi-au spart baia de ulei. De atunci îmi lasă pata de ulei sub mașină, ceea ce nu se întâmpla înainte.
Elisei george
Elisei george2 ani în urmă
De trei ori am fost la ei... prima data mi au segmentat motorul, care sa stricat dupa 3 luni... ne fiind acasa, sotia a fost inapoi la ei.. L au făcut iar sub garanție dar mi au luat banii pe piese. La asamblare au uitat sa mi pună protecțiile la distribuție. Se purtau de parca nu ar fi vina lor. M am întors la ei cu problema, s au pus apărătorile pe partea dreapta la distributie. Dupa câteva luni aveam probleme la motor, injectoare... fără sa facă o inspectie necesara, doar din cele spuse de catre mine, Viorel ( actionar/ proprietar/ ce mai este el acolo) da verdictul... este cutia de viteze DGS.. Comanda ulei de 1200 ron + filtre + manopera = 2400 ron. Face schimbul, lasa motorul sa se încălzească 20 min si mi o da înapoi. Cu motorul cald masina mergea bine. Dupa o seara de stat parcata masina avea aceleași probleme. Groaznic... ne profesionali...!

Problema rezolvata la alt service .. un injector defect.
Valentin Sevastre
Valentin Sevastre2 ani în urmă
Nu recomand... GEOMETRIE COMPUTERIZATA - VARZA, am fost la ei, cu masina ca tragea stanga, dupa ce am plecat, un expert de la ei, a iesit pe un drum plin cu gropi si a zis ca este ok, uletrior fericit ca am rezolvat problema am plecat, pe sos Alexandriei undeva la 50-60 km/h masina deja tragea dreapta, indiferent ca eram pe banda 1 sau 2, el a spus ca este din cauza strazii, am testat si pe alte strazi inclusiv in parcare la Leroy, a-2-a zi am fost la ei, a iesit Seful lor cu masina mea in teste(sa mai mentionez ca este vecin cu mine? merita oare?) dupa aceea ma cheama si zice ca masina este in stare perfecta ca asa trebuie sa mearga. Merg si eu cu el, ii zic ca volanul sta in stanga, el nu ca e drept, am plecat... am fost la leroy am luat banda am lipit si pe volan si pe bord, inclusiv pe scaun sa fie dunga centrata ca am zis ca poate am eu o problema si nu vad, plus ca daca te uiti la manete se vede clar ca nu e centrat, insa cu volanul reglat gresit spre stanga merge drept o portiune scurta, daca il pun pe mijloc trage dreapta. UNGHIUL DE FUGA, 4 virgula ceva, era cu rosu a spus ca nu se regleaza la GEOMETRIE ca masina asta este speciala... :)) Eu stiam ca sunt 3 lucruri la directie si ca trebuie sa faci geometria daca nu sunt ok, unghi de fuga, unghiul de convergenta si unghiul de cadere, dar se pare ca la acest service nu este asa, ei au alte LEGI ale fizicii in AUTOMOBILE.

PRIN URMARE daca puteam sa ofer ZERO stelute o facea. MERITA sa EVITATI.
Stefan Viulet
Stefan Viulet2 ani în urmă
Preturi mari!

Pret montaj distributie VW CC 2.0 TDI CR = 450 de lei!

Am optat pentru o operatiune similara la INTERAUTO TECH SRL si m-a costat doar 300 de lei montajul unei distributii la aceeasi masina, VW CC 2.0 TDI CR.
Razvan Dumitrescu
Razvan Dumitrescu2 ani în urmă
Montează pivot cu defect care nu intră complet in fuzeta a trebuit să schimb piesa la alt service, ambreiaj montat de trei ori pentru că a cedat rulmentul hidraulic (ce piese noi folosesc nu știu, că am mers pe recomandările lor...) și multe altele, sunt in cartier aproape, dar mai bine mă lipsesc.
Locații recomandate