/Bucuresti/Service auto

NESTI AUTO SERVICE S.R.L.

Șoseaua Berceni 80, București, România

NESTI AUTO SERVICE S.R.L.
Service auto
4.1
551 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94GQ+37 București, România
+40 21 460 8257
autonesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Giura
Mircea Giura2 ani în urmă
Mecanicul de nota 10 un adevărat profesionist, in schimb piesele auto achzitționate de la firmă foarte scumpe
Florin Grigore
Florin Grigore2 ani în urmă
Am făcut revizia la mașină și am fost mulțumit că te lasă în atelier.Mie unul dacă nu mă lăsa să văd ce se schimbă la mașină ,nu mai vizitez locația.Dar sunt de treabă oamenii.Am mai fost cu mașina cea veche la altă reprezentanță , dacă nu m-a lăsat să intru în atelier, a cam lăsat de dorit lucrarea.Aici o să revin și la următoarea revizie,e super ok.
Cristi Rindasu
Cristi Rindasu2 ani în urmă
O firmă foarte bine organizata, în stil occidental, ași putea spune. Servirea clienților este ireproșabilă, la fel și tratarea acestora în timpul necesar remedierii defecțiunilor autovehiculului. Promptitudine în cazul programările și servicii de înaltă calitate. Recomand!
Ion Băran (VRĂJII)
Ion Băran (VRĂJII)2 ani în urmă
Niște oameni de excepție, de la casiera pîna la ingineri.domnul cu diagnoza sa oferit sa dam și o tură cu mașina fără sai cer,omul a vorbit foarte calm pe înțelesul meu nu a fost deranjat deloc din cauza întrebărilor mele,ele fiind destul de multe.
Recomand,oameniisunt profii nu că cei de la MERIDIAN SUDcind am avut o problemă nefiind cauzată de mine sau purtat foarte urît
Cristea A
Cristea A2 ani în urmă
Un kkt de service, am fost chemat de domnul Marius la ora 8 dimineata sa schimbe un compresor de aer conditionat, am stat pana la ora 9:30 ca retardul dupa care mi a spus ca aia e, sa revin la 11, am revenit la 11, si la 11:30 mi a transmis sa vin alta data ca aia e a incurcat programarile, le am dat m.... si am gasit la Autok9 oferta de 200 de ron manopera la ei era dublu si ceva.... F... ..... .... .... ... ...
Cojocariu Ovidiu
Cojocariu Ovidiu2 ani în urmă
Am colaborat cu service-ul dansilor mai bine de 10 ani, in principal pe lucrari simple de mecanica, respectiv revizii si chestii relativ simple, de genul de schimbat cate un pivot, o toba, amortizor, etc ... Am fost multumit.

De curand am lovit masina in spate si am indoit bara si haionul. Am fost sa-mi fac programare si mi-au spus ca se rezolva. M-am prezentat in ziua stabilita si am lasat masina in service ca sa o repare. Cand m-am intors si am vazut rezultatul interventiei nu mi-a venit sa cred. Am intrebat tinichigiul care facuse lucrarea si mi-a spus la inceput ca mai bine de atat nu se poate, dupa care a recunoscut ca maistrul ii spusese sa o faca la repezeala. A venit si domnul maistru care incerca sa ma convinga ca mai bine de atat nu se poate desi la programare mi-a spus ca o va scoate la linie.

Acum bara, in partea stanga intra sub lampa de semnalizare iar in partea dreapta este in exteriorul ei, la care se adauga luftul/locul gol dintre bara si caroserie. Practic dupa interventia specialistilor masina mea arata acum ca un tomberon. Imi pare rau ca dupa o lunga colaborare cu service-ul dumnealor trebuie sa renunt la colaborare, dar se pare ca nu au obiceiul (din cate m-am uitat si la alte recenzii) sa presteze in mod constant servicii multumitoare. Nu recomand.

Drept dovada am atasat si niste poze sa puteti aprecia si dvs care cititi acest review.
Mihai Mărincean
Mihai Mărincean2 ani în urmă
Am realizatechilibrare și schimb de anvelope + ITP la ei, întotdeauna am fost mulțumit.

Update 2021.02.14 - Făcut ITP azi, sunt la fel de mulțumit.
Home Run
Home Run2 ani în urmă
Destul de scump. A durat toata ziua pentru o revizie si-un itp.
Locații recomandate