/Bucuresti/Service auto

Auto Soft Dudești - Vulcanizare - Anvelope

Calea Dudești 181, București 031084, România

Auto Soft Dudești - Vulcanizare - Anvelope
Service auto
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CM+7P București, România
+40 749 199 664
auto-soft.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex ch
Alex ch2 ani în urmă
in data de 4 ian a.c. am fost pentru prima si ultima data la Auto Soft Dudesti. initial lucrurile au decurs corect am facut o pana la o roata. in momentul in care era sa plec unul din coordonatorii m a invitat sa mi faca sau testeze geometria gratis. am refuzat - nu am nevoie de gratuitati. am fost invitat din nou spunandu mi ca e gratis si are standurile libere. am bagat masina si au inceput peripetiile. am un bmw x6 cu perne pe spate... din gratis in cateva minute pretul a ajns la 200 si un pic datorita suruburilor de reglaj gripate, dupa alte cateva minute , timp in care a mai venit un alt specialist am fost anunta ca pretul este de cam 500 de lei dar nici asa nu este sigur am refuzat spunandu i mecanicului respectiv ca din gratis la 500 de lei e o mare diferenta. atunci a intevenit in discutie si cel de al 2 lea mecanic spunand ca gratis e doar la biserica! l am intrebat pe coodonator ce parere are, era in momentul acela langa masina. mi a spus ca nu trebuie sa ma supar. e o discutie privata intre mecanici. interesant nu ?

pentru conformotate deviz nr 784.369n din 04.01.2022
Andrei Manciu
Andrei Manciu2 ani în urmă
Nu recomand!!!!
Incearca sa gaseasca tot felul de probleme la masina in special la roti pentru a iti vinde ei anvelopele si jantele lor.

Ultima data cand am fost la ei mi-au luat 100 de ron sa imi demonteze si sa monteze 4 roti pe masina.
Aveam usoara bataie la una dintre roti. Normal ca nu mi au rezolvat nici problema pentru ca nu am vrut sa cumpar anvelope noi si a trebuit sa mai platesc si cei 100 ron doar demontarea si montarea.
Jepcari rau baietii astia, sincer!
Deaf Man Traveling
Deaf Man Traveling2 ani în urmă
Vă dau o stea, Eu sunt deficient de auz, am vorbit cu băieții cât costă doar stânga o roata echilibrat roti? Costă 40 lei undeva. Preturi exagerate doar un plumb ce nebun... Acum am înțeles îți bate joc pentru deficient de auz. Băi toți băieții sunteți JALNICII... 👎
Dragos Nicolae Persoiu
Dragos Nicolae Persoiu2 ani în urmă
"Mulțumesc Autosoft!" Ați mai pierdut un client fidel.. am fost recent ca sa imi echilibrez rotile de iarna (noi, oem) după care nu am mai mers cu masina si am lasat-o in garaj, astazi am descoperit cu stupoare ca îmi lipsește unul din capacele centrale de la jante, cel mai probabil cel care a montat rotile fie nu la mai pus, fie la pus prost si a sarit pe drum la scurt timp dupa, asta datorita lipsei voastre de profesionalism (este exclus furtul deoarece lipseste doar unul si masina a stat tot acest timp in garaj)..BONUS pe langa asta am descoperit ca TOATE jantele au fost zgariate....
George Roncea
George Roncea2 ani în urmă
De cum am ajuns am fost preluat. Toate lucrurile se fac destul de bine și de rapid. În alt sediu Auto Soft, la casierie, am primit gratis odorizant auto. Nu și aici. Cu toate că am cumpărat servicii de aproape 500 de lei. Când va veni timpul să schimb iar anvelopele, sper să se constate că geometria a fost efectuată corect și gumele nu sau tocit neuniform. Atunci voi putea da o notă subiectivă.
Alin Iliescu
Alin Iliescu2 ani în urmă
Profesionali doar verbal, dar nu și practic. Evitati!
Mergeți la un service de cartier. Economisiți timp și bani și susțineți și afacerile mici.
Sunt client fidel de câțiva ani - am schimbat multe mașini și e aproape de casa. Am fost în 3 zile diferite, cozi foarte lungi. Pana la urma am decis sa stau 3 ore la coada pentru ca îmi comandasem cauciucuri noi de la ei. Chiar și în cazul asta, nu se poate face programare, deși "dpdv logistic"- cum tot repeta ei,anvelopele mele au stat 3 zile la ei în loc de cateva zeci de minute cum este în cazul clienților hotelului.
Au vrut sa îmi monteze alte cauciucuri decât ce comandasem eu. Am observat și le-am atras atenția. Poate ei au target de a vinde anumite cauciucuri....
Am cerut și schimbarea valvelor. Fara sa ma intrebe mi-au pus cromate, mai scumpe. Și din câte știu eu, mai putin fiabile decât cele din cauciuc.
Cum spun și mulți clienți în reviewuri, au constatat ca jantele mele sunt foarte deformate. Deși masina nu bătea, nu trăgea, și mai avea și cauciucuri de 6 ani.
Am ales schimbul Premium. De la centrarea HAWEKA, masina trage acum mult în dreapta... Schimbul a durat foarte puțin, probabil ca nu au făcut nicio echilibrare sau centrare Haweka...
După cum am citit în comentarii, degeaba am garanție...
Pe scurt, doar pe facut bani sunt centrati...
Victor Ceaicovschi
Victor Ceaicovschi2 ani în urmă
Cea mai proasta experinta!
Am facut aici o programare pentru ca erau singurii care mi-au confirmat ca au soft pentru Korando 2020. Am facut o verificare de geometrie din care se vedea ca toate valorile erau pe rosu. Ulterior am observat ca soft folosit era pentru versiunea de 2010. Am mers apoi la reprezentanta unde s-a determinat ca valorile sunt pe verde, de fapt (facute cu soft pentru versiunea 2020, asa cum era normal).
M-am intors apoi la Auto Soft ca sa le atrag atentia si nu am gasit altceva decat o atitudine de tipul "ce? Vreti banii inapoi?" Nici un interes la problema mea, sa updateze soft sau macar un scuze pentru timpul pierdut. Atitudine de 2 bani de la toti, inclusiv seful de service (care se face ca nu te vede). Am primit banii inapoi inapoi dupa 15 min in care angajatii de la conta abia au reusit sa faca ce e necesar in sistem.

Bine ca nu am acceptat sa imi faca Auto Soft geometria - nici nu vreau sa stiu ce reglaje ar fi facut!
Nici un fel de respect fata de client si timpul sau, atitudine desconsideranta.
Lazarean Vlad
Lazarean Vlad2 ani în urmă
Dupa cum am vorbit la telefon, era liber si m-am dus repede sa schimbe un set de anvelope. Am plecat de acolo cu masina la roti pusa la punct. Indreptat jante (stiam ca nu au mai fost indreptate vreodata si mi-a aratat cum fac rotile pe masinaria lor), recalibrate calumea (nu dupa un alt service ce a aruncat acolo placutele de plumb ca in fantana de dorinte), curatate. Mi se facuse un pret si o recomandare, le-am acceptat ca sa le fac o data si bine. Apoi o tura la mecanicul de la geometrie si am rezolvat o treaba, gata cu rotile pentru un timp lung. Cred ca depinde si la ce mecanic prinzi, e prima oara cand vin si am fost multumit.
Locații recomandate