/Bucuresti/Service auto

DAS PRO EXPERT AUTO SRL-D

Aleea Marius Emanoil Buteică 13, București 031822, România

DAS PRO EXPERT AUTO SRL-D
Service auto
4.7
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48Q+63 București, România
+40 723 201 800
daspro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Sava
Alexandru Sava2 ani în urmă
Am ramas placut impresionat de serviciile acestui service auto. Am avut parte de o primire foarte buna, iar pe parcurs am fost multumit de rapiditatea intocmirii devizului, de modul de comunicare, de promptitudinea si amabilitatea personalului. Per total, o lucrare 100% reusita. Cat am lasat masina la ei am beneficiat de informații legate de manopera și durata ei. Îți multumesc Laurențiu pentru implicare, un adevarat profesionist. Succes si la cat mai multi clienti mulțumiți! Recomand DAS PRO.
Adrian Barbuceanu
Adrian Barbuceanu2 ani în urmă
Recomand cu încredere...chiar băieți știu ce fac când vine vorba de mașini.
Fyr3xx
Fyr3xx2 ani în urmă
Probleme mercatronic + calculator cutie dsg rezolvata cu succes. Recomand
Silviu Nedelea
Silviu Nedelea2 ani în urmă
Probleme la cutia de viteze DSG 2 rezolvată cu succes. Recomand acest service!
Culea Nicolas
Culea Nicolas2 ani în urmă
Am adus masina pe platforma cu probleme la cutia de viteze mai exact la mecatronic,mecatronicu desfacut facut bucati in portbagaj ,au reparat mecatronicu ,lau montat ,au facut setarile de baza si sa rezolvat problema,masina schimba vitezele fara probleme,multumit de serviciile lor ,multumesc dl Laurentiu
Adrian Stoica
Adrian Stoica2 ani în urmă
Foarte multumit de experienta cu DAS-PRO si ii recomand. Au reparat rapid si de calitate, o problema generata de neprofisionalismul celor de la Auto Big Consult.
Teodor Parvu
Teodor Parvu2 ani în urmă
Am mers pentru un schimb de mechatronical cutiei de viteze DSG. Cutia automata avea probleme de presiune si schimb vitezele lent, conform erorilor citite aveam nevoie de un schimb de mecatronic, o piesa formata din partea electronica ai partea hidraulica. Am decis sa le schimb pe ambele adica un mecatronic complet, destul de scump. Am cautat pe internet si am gasit mecatronicul de vanzare aici cu piesa la schimb. Am sunat si am stabilit sa il si montez aici sa fiu sigur ca merge. Am stabilit o zi. Fiind din alt oras am riscat sa vin in Bucuresti si sa nu mai fie pana atunci, dar totul a fost exact cum am programat. La final de zi masina era gata sa plec spre casa, schimba vitezele perfect, parca aveam iar masina noua. Dar o surpriza placuta, a trebuit sa platesc mult mai putin decat stabilisem pentru ca mi-ai spud ca partea electronica a mecatronicului e perfecta si nu avea rost sa fie schimbata. Cati nu ar fi montat mecatronicul complet si apoi ar fi vandut partea mea eletronica sau si mai bine puteau sa zica ca au schimbat, cine ar fi verificat?

In concluzie mergeti cu incredere, baietii sunt profesionisti.
Pohilca Ionut
Pohilca Ionut2 ani în urmă
Recomand cu încredere,
Cine este adeptul lucrului bine făcut și fără jegmaneală pe fata, aici găsiți rezolvarea.
Numai bine.
Locații recomandate