/Bucuresti/Service auto

Diagnoza Auto (OBD) Bucuresti

Strada Rotundă, București, România

Diagnoza Auto (OBD) Bucuresti
Service auto
4.5
236 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C575+RC București, România
+40 767 286 848
diagnozaladomiciliu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nadina Mirela
Nadina Mirela2 ani în urmă
Am sunat pentru un Golf V la care am avut urmatoarea problema: s-a oprit din mers si nu a mai pornit, iar dupa a fost bateria montata invers... Dupa ce am incercat o programare la un service in cartier unde mi-au zis ca masina e veche si ca poate nu merita reparata am zis sa incerc la Dragoș Garage. Am primit un răspuns prompt. Mi-a zis din start cat costa diagnoza si cand poate ajunge. Am facut programarea telefonic si f rapid a si ajuns la domiciuliu, deci o grija in minus cu tractarea masinii pana la service. La data și ora respectiva Dragoș a venit și a facut diagnoza mecanica si electrica a masinii. A găsit problema imediat (o pompa de combustibil defecta) și mi-a recomandat soluția. Tot el a achiziționat și piesa de schimb, care, odată instalată, a fixat problema inițială a mașinii. Apoi tot el s-a ocupat și de partea electrică unde a schimbat câteva siguranțe arse, a verificat f atent tot ce ar fi putut fi afectat de scurt circuit. Prețul mi-a fost comunicat din timp și am fost foarte mulțumită având în vedere ca toată reparația a fost efectuată la domiciliul meu, în timp scurt și fără costuri ascunse. Pe langa toate acestea, la final m-a ajutat și cu câteva lucrări de întreținere a mașinii, fără costuri adiționale: mi-a explicat cum se masoara nivelul de ulei, a completat pentru ca era scazut, apoi a vazut ca nu functioneaza un bec si l-a schimbat fara sa am eu unul de schimb, a completat si cu antigel de la el. Recomand cu incredere, e profesionist si cumsecade.
Bogdan CALAVIE
Bogdan CALAVIE2 ani în urmă
Am luat legatura cu el pentru un Check engine aprins intermitent.
A raspuns promt, a diagnosticat defectul, dupa care a verificat pt a afla exact de unde provine.
Fiind sambata o ora tarzie, a revenit luni cu piesa, rezolvand problema.
Super profesionist, nu a bajbait dupa mufa calculatorului, s-a dus exact pe defect, nu a desfacut nimic in plus sau in minus.
Recomand 100%.
Multumesc Dragos.
Andreea Vacaru
Andreea Vacaru2 ani în urmă
Intr-o zi de sambata cand toate service-urile erau ocupate am gasit acest service si am fost placut impresionati de amabilitatea domnului care ne-a raspuns la telefon. Acesta a spus ca problema pe care o aveam la masina (toate becurile pe spate stateau aprinse chiar daca nu actionam pedala de frana) se va rezolva si ne-a invitat la dansul la service. Dupa ce am ajuns, acesta a constatat problema, ne-a informat cat costa iar in 5 minute (fara sa exagerez) masina a fost gata. Domnul de la service ne-a fost de mare ajutor si cu siguranta vom reveni la dansul!
Florentina Golgovici
Florentina Golgovici2 ani în urmă
Buna ziua!
As vrea sa impartasesc "povestea schimbarii unei pompe de motorina" cu toate persoanele care sunt circumspecte (asa cum eram si eu) fata de serviciile care se pot gasi online.
Totul a inceput intr-o dimineata in care masina nu a vrut sa mai porneasca. Am incercat sa merg la un service din apropiere pentru a solicita pe cineva care sa vina si sa vada ce se intampla, dar am fost refuzata. Care era solutia? Sa gasesc pe net un specialist auto dispus sa se deplaseze pana in parcarea unde era masina. Pot spune ca dupa ghinionul de care tocmai avusesem parte, a urmat norocul de a gasi o persoana care in mai putin de 30 de minute de la apel, a venit si a inceput sa caute cu meticulozitate cauza problemei masinii mele. In momentul in care a inceput sa lucreze, temerile mele legate de specialistul auto gasit pe net au inceput sa dispara. A gasit si problema, pompa de motorina. Am stabilit impreuna sa comand eu una noua, desi domnul Dragos se oferise sa faca si acest lucru. Cred ca aici am gresit putin. Dupa ce a sosit piesa de schimb l-am contactat sa vina sa o monteze. Din nou, raspunsul a fost promp si s-a prezentat imediat. Sincer nu credeam ca o va face deoarece ploua foarte tare, iar masina era afara. Cu o pelerina de ploaie si, evident, cu sculele adecvate a inlocuit imediat pompa, facand masina sa porneasca. In final, nu pot sa spun decat ca puteti apela cu cea mai mare incredere la domnul Dragos. In plus, veti avea si conversatii de cea mai buna calitate. Nu imi doresc sa mai am probleme cu masina, dar daca se va mai intampla am numarul domnului Dragos salvat si stiu ca ma pot baza oricand pe serviciile oferite.
Amzuta Niculae
Amzuta Niculae2 ani în urmă
Pe Dragos l-am cunoscut dupa o aventura serioasa cu al nostru Cielo GLE din '96. Inceputul a fost cand am constatat ca nu se aprind luminile de pozitii, am schimbat prima siguranta care a rezistat aproximativ 3 minute, la a doua siguranta care nu s-a mai ars, s-a declansat un nor de fum de sub bord, toate astea se intamplau intr-o sambata noaptea pe un drum national la vre-o 10km de Bucuresti. Eram atat de speriati incat mai aveam putin si saream din mers. Dupa 2 luni in care masina a stat in parcare si un "meserias" care a a reusit sa jumuleasca toata instalatia electrica din bord si a reparat partial ce se stricase iar apoi s-a facut nevazut, a trebuit sa termin de izolat ce omisese "meseriasul" si sa insir din nou tot manunchiul de fire din spatele bordului. Dupa 4 zile de tavalit in parcare in sauna din masina, m-am dat batut si am decis sa apelez la cineva care cu asta se ocupa. Asa l-am gasit pe Dragos, care desi la telefon nu parea ca ar fi asa serios si interesat sa repare un Cielo din '96, s-a tinut de cuvant si a venit cu atelierul mobil asa cum a promis. Odata ajuns, si-a instalat rapid atelierul in fata masinii si s-a pus pe treaba, mi-a spus ca poate sa isi arunce un ochi la reparatia facuta de mine dar nu poate garanta ca e bine facuta, mi-a spus ca siguranta pusa de mine si cumparata din magazin era una proasta care nu se arde, de acolo si circuitul incins si fumul din bord si ce-l mai important lucru, a gasit si cauza problemei care era la circuitul becului care lumineaza schimbatorul cutiei automate PRND. Una peste alta, Dragos a fost cat se poate de profesionist, serios si precis in ceea ce a facut, m-a ajutat cu explicatii si m-a respectat ca si client. Referitor la pret, credeti-ma ca un adevarat meserias cum e Dragos merita 300 lei doar pentru faptul ca a gasit cauza problemei ca altel o luam de la capat cu tot cosmarul, sau mai rau. Ma bucur ca l-am cunoscut pe Dragos, voi apela la el de acum incolo si il voi recomanda cu incredere oricui.
Daian Man
Daian Man2 ani în urmă
Am apelat la Serviciile lui Dragoș după ce am fost amânat și într-un final ignorat complet decătre un 'Profesionist' cu rating mare.

Mașina mea Mercedes CLK 2006 nu mai pornea de 2 săptămâni. I-am schimbat bateria, i-am făcut personal diagnostic OBD cu un dispozitiv 'non-profesional' dar nu am putut să constat problema.

L-am sunat pentru a-i solicita servicii de diagnoză și mi-a răspuns foarte calm și politicos, cerându-și scuze că nu poate ajunge la mine în aceeași zi. Am setat o programare pentru ziua următoare, și de-îndată ce a ajuns la mașină și i-am spus care sunt semnalmentele, m-a rugat să încerc să o pornesc ca 'să-i audă glasul'.

Cum să vă spun?, omul parcă a știut exact care era problema doar după ureche. Mi-a spus că nu e nevoie să pună testerul și ce să vezi, după 5 minute (cu tot cu timpul în care și-a setat bancheta mobilă de lucru) a descoperit problema - sonda de oxigen era defectă și asta cauza check-lightul și lipsa combustiei. A deconectat sonda ca să se asigure că ea era de vină, și mașina a pornit la primă cheie.

A doua zi Dragoș a revenit cu piesa și în alte 5 minute, a înlocuit-o și mașina pornea fără nicio problemă. Desigur pentru a stabili că totul este în regulă i-a făcut diagnoza, și a curățat Check-lightul, după care a mai stat 15 minute pentru a se asigura că noua componentă nu produce alte probleme și că totul funcționează în parametrii optimi.

Am aflat că Dragoș are experiență vastă în domeniu lucrând în trecut atât pentru Mercedes cât și ca și Suport Tehnic pe aparatură complexă în străinătate.

Dar pe lângă toate am aflat că este și un om cinstit refuzând să-mi accepte bacșișul pe care i l-am oferit.

În concluzie, tot ce pot să zic e că o să mai apelez la serviciile lui și că o să-l recomand mai departe cu încredere.
Gabriel Manole
Gabriel Manole2 ani în urmă
S-a blocat roata dreapta spate la un Citroen C3 (vechime 17 ani), masina fiind imobilizata.
Am apelat la Dragos, in 2 ore a ajuns la masina, a diagnoticat corect defectiunea (saboti tamburi faramati), a facut necesarul si a plecat dupa piese dupa ce in prealabil ne-am inteles asupra pretului manoperei si al pieselor. Dupa aproximativ o ora s-a intors cu piesele si s-a apucat de treaba, pana la lasarea intunericului sabotii de la taburii rotilor din spate erau inlocuiti. La proba de mers am constatat ca ambreiajul s-a distrus si este nefunctional din cauza ca s-a mers o anumita distanta cu roata blocata. M-a programat pentru a doua zi dimineata la atelier pentru inlocuire ambreiaj. Din nou constatare, necesar si comanda piese, dupa ce mi-am dat acordul pentru pret (piese + manopera). La ora 18 masina era gata, am efectuat proba de drum si am fost foarte multumit de reparatie, masina trage ca noua.
Nota 10 pentru Dragos, parolist, bun profesionsit, cu siguranta voi apela la serviciile dansului si in viitor. Mare atentie nu incercati sa-i dati bacsis, il jigniti :)!
G Vasi
G Vasi2 ani în urmă
Interventie la un Suzuki Sx4, pentru schimb curea accesorii in sat Bacu, comuna Joita. A fost nevoie si de deblocarea alternatorului. Dl. mecanic a venit in aceiasi zi in care l-am sunat, la ora stabilita m-a sunat cand era in apropiere. Profesionist cu toate echipamentele, sculele la el a reusit sa puna masina in fuctiune. Bonus mi-a schimbat un suport de numar si a facut presiunea la roti. Una peste alta masina este ok si am reusit sa scutesc timpul in care ar fi trebuit sa merg la un service. Multumesc Dragos.
Locații recomandate