/Bucuresti/Service auto

AT Augsburg

Şoseaua de Centură 5-6, Chiajna, București 077040, România

AT Augsburg
Service auto
4.1
345 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXQ8+77 București, România
+40 374 134 730
ataugsburg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Ghe.
Andrei Ghe.2 ani în urmă
Am fost astăzi aici și în 30de minute mi-a rezolvat o problemă care în alte locații nu sa putut, nu se mai deschidea portbagajul la SKODA Oktavia 2.MULTUMESC MULT CELOR CARE LUCREAZĂ ÎN ACEASTĂ UNITATE.
Gopo
Gopo2 ani în urmă
Nu am fost prea des la ei, dar de cele putine ori, nu am fost dezamăgit. Preturi ok, servicii bune pana acum😊
Vasile Georgian
Vasile Georgian2 ani în urmă
Cei care doriți sa achizionati mașini de la acest dealer ,evitați. Sunt neserioși.
Dj Groover
Dj Groover3 ani în urmă
Uneori bine, alteori mai puțin bine. Totuși țin să spun că băieții fac tot posibilul să rezolve probleme. Recomand să cinstiți mecanicii nu cei face vă fac fișa de intrare. Ionuț este un băiat de treabă.
Emil Emil
Emil Emil4 ani în urmă
Experienta trista pe bani multi! recenziile nu sunt interesante pt 99% din cei ce au nevioie de service.
Am intrebat cat costa pt a sti daca imi convine pretul.pretul comunicat a fost diferit la plata finala pt ca pretul spus de ei a fost fara TVA .ceea ce e pe dos sa spui unui client pretul fara TVA . pe noi clientii ne interesesaza cat platim la final.au motivat ca erau aglomerati si probabil mi-au spus pretul fara tva din greseala. asta intamplandu-se la 2 masini diferite. am fost cu un bmw 335 si pt o piesa am platit de la 27 mil cat au spus ,34 mil. scuzandu-se ca au spus probabil fara TVA.
am fost cu un A class .la telefon mi-au zis 12 mil manopera si la constatare mi-au spus 22 mil
ultima vizita .m-au chemat sa iau masina si dupa ce am platit 37 mil. masina facea acelasi defect. asa ca trageti concluzii, si mi -as dori ca cei de la conducere sa indrazneasca sa ma contrazica pt minciuna. fiti doar atenti clienti viitori.. cei multumiti nu scriu toti recenzii, dar ganditi-va ca asa a fost cum am scris....
Puiu Gabriel
Puiu Gabriel2 ani în urmă
Sunt ok. Dar se mișcă cam încet. In rest ok.
Constantin Popa
Constantin Popa2 ani în urmă
Seriozitate si profesionalism.
Dorian
Dorian2 ani în urmă
Service-ul este cat de cat ok, dar nu mai este ce a fost când am început să mergem pe la ei in 2009. Personalul parca e mereu altul, sunt câțiva domni mai vechi, dar calitatea și profesionalismul de alta data nu mai sunt. In fiecare an majorează revizia cu 50 Ron, ok as zice că e normal, doar că piesele sunt mai scumpe că în altă parte și ei sunt importator direct. Ulei Castrol 1L e 48 ron la ei și 33-35 în Auchan, asta e doar un exemplu ce îmi trece prin cap. Inspecția aia sumară e cam la mișto, știi că îți pocneste planetara și mecanicul zice că e totul perfect pentru că e inca in garantie la ei.
Locații recomandate