/Bucuresti/Service auto

Incarcare Freon Auto

Bulevardul Energeticienilor 88, București 032092, România

Incarcare Freon Auto
Service auto
4.4
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C44V+WG București, România
+40 744 649 375
incarcare-freon-auto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 7–23
Duminică: 7–23
Scrie o recenzie
Valentin Gheorghe
Valentin Gheorghe2 ani în urmă
Buna ziua, tin sa las si eu aici o recenzie de rau din pacate pt domnul de acolo .. !
Am fost in vara sa incarc instalatia cu A/C , la prima vedere mi-sa parut un om de treaba mai ales ca au niste preturi extrem de mici .. eram foarte incantat.. raport calitate-pret
Si acum o sa ajung la problema pentru care am ajuns sa las aici o recenzie destul de naspa, de care nu ma mandresc dar prin intermediul asta pot avertiza lumea care viziteaza inainte de lucrare site-ul web.

*Acum 4 zile am sesizat ca masina nu mai dezabureste cum trebuie parbrizul cu A/C-ul pornit bineinteles, la care m-am gandit sa consult un mecanic.. acesta mi-a zis ca ar trebui sa ma duc la o statie de incarcare A/C pentru a verfica instalatia, ca poate probabil am pierdut gazul .. Mi-a recomandat pe baietii de langa ei la care am rezolvat problema .. in afara faptului ca nu a verificat macar o idee traseul conductelor .. nici nu mi-a strans ventilul de la iesirea LP ( low pressure )
Acesti baieti au fost direct obiectivi, a incarcat instalatia cu presiune inalta si cu UV au verificat cu lampa si au dedus ca acel ventil nu era strans, mai ales ca nu am precizat ca nu mi-a pus inapoi capacul ..
Merry D
Merry D2 ani în urmă
Foarte prompti, profi si corecti domnii de la service. Recomand
Cosmin Popescu
Cosmin Popescu2 ani în urmă
De evitat pe parte de incarcare freon! Am fost anul trecut, prin vara, pentru incarcare freon; mi s-a spus ca e gol, nu mai are nimic si ca trebuie incarcat complet, cu pretul aferent.

Toate bune si frumoase pana acum, cand masina nu mai baga deloc rece; mers la un inginer frigotehnist, crezand ca are pierderi sau s-a defectat ceva (compresor).

Spre stupoarea mea, in urma testelor efectuate cu aparate profesionale si substanta de contrast, am aflat ca nu s-a incarcat complet atunci, iar freonul folosit este de cea mai proasta calitate - masina nu pierde freon si nu are nimic defect. Mentionez ca nici macar nu au pus ulei pentru compresor si nici igienizare nu s-a efectuat - orice service specializat care se respecta face asta obligatoriu!
Sandu adrian
Sandu adrian2 ani în urmă
Bună, personal politicos, preturi bune in raport cu celelalte service-uri
Dima Florin Adrian
Dima Florin Adrian2 ani în urmă
Evitati, nu recomand!Telefonic mi s a spus 110 lei pt freon. La fata locului au plusat la 140 iar la final 175 , cica 35 de lei manopera. N am mai auzit de asa ceva. Nu asa se face!
Creative Production
Creative Production2 ani în urmă
Foarte de treaba domnul de acolo, m-a ajutat cu o recomandare la o problema a mașinii care a fost ulterior remediata!
Rei931
Rei9313 ani în urmă
s-a miscat repede nenea de acolo, dar daca visezi la bon fiscal ia-ti adio, 150 incarcare freon 1.6 tdi
Budica Vasile
Budica Vasile2 ani în urmă
Niste tepari, orientati sa ti ia banii cat mai repede, nu i interesează ca poate ai pierderi sau nu lucrează compresorul, important e sa ti ia banii si FARA BON FISCAL. Personal am pus freon la ei, pe care l am pierdut a doua zi, având pierderi. Bani dați la tepari, nu recomand. Recomand ANAF sa i verifice.
Locații recomandate