/Bucuresti/Service auto

Anda Trading

Strada Apusului 65, București 062289, România

Anda Trading
Service auto
3.8
226 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2Q7+4V București, România
+40 724 306 553
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Zamfirescu231 zile în urmă
👎👎👎Groaznic! Am fost pt ITP.
- Nu ai unde sa parchezi, în așteptare, și trebuie să te învârti pe străduțe până îți vine randul (asta daca ai 2-3 clienți în fața, care așteaptă și ei la atelier pt reparatii, ITP sau whatever...)
- Daca nu ești clientul firmei și ai și o mașină mai vechiuță (dar ok tehnic!!), așteaptă.te la fițe din partea celui care se ocupa de asta, gen comentarii nepotrivite și amenințări de genul 'nu va dau ITP.ul', atitudine care, desigur, 'trece' daca e 'unsa' cu ce trebuie - că doar e un atelier din Romanica!!!

In concluzie: pentru confort psihic și emoțional FUGIIIIIIIIIITI DE EI!!!
NU RECOMAND! 👎👎👎
Marius argo
Marius argo2 ani în urmă
Nu recomand ITP la ei! Cu toate ca am facut ani la rand la ei ITP-ul nu il voi mai face. Iti recomanda diferite reparatii (chiar daca nu e imperios necesar) si daca nu le faci la ei asteapta probabil spaga, pe motiv ca cei de la RAR sunt f atenti... Ce sa zic, treaba romaneasca. Nu mai zic de pret ca tot maresc an de an..
Vendeta Vendeta
Vendeta Vendeta2 ani în urmă
Profesionalism ,știți din start cât vă costă lucrarea.
Se lucrează repede si bine.
Merita 5stele.
Sigur voi reveni de fiecare data când am o problema auto.
Dănuț Greeruşi
Dănuț Greeruşi2 ani în urmă
Un servis auto care are din partea mea cu mult peste nota 10 .Angajați începînd cu Doamnele de la magazinul de desfacere piese auto, mecanici şi electrician auto, pînă la Inspector ITP şi Domnul care se ocupă cu recepția autoturismelor în servis foarte amabili şi comunicativi cu clienții. Mecanicii acestui servis sînt adevărați profesioniști şi se ocupă cu problema care o ai la autoturism cu o foarte mare atenție. Un Servis Auto care merită recomandare.Felicitări pentru servicile oferite
Andrei Ciuculete
Andrei Ciuculete2 ani în urmă
Eu am facut Itp ul aici si a fost f ok. Nici nu aveam probleme la mașină si nici nu au cautat nod in papura ca la Meridian Vest. Chiar am fost ajutat suplimentar sa rezolv si o problema minora la motor..
Dutu Paula paula
Dutu Paula paula2 ani în urmă
Service cu salariați competenți. Am intrat la ora programata și totul a fost foarte bine. Recomand ca patronul sa ofere o apa clienților pe canicula zilelor astea (36 grade C). Alta recomandare: grupul sanitar sa fie igienizat , curat, atât ptr. clienți cât și pentru salariați .
S B
S B2 ani în urmă
Pentru început, serviciul și îngrijirea clienților oferite de această locație sunt excepționale. Remedieri rapide și atenție excelentă la detalii. Prețurile sunt întotdeauna clare și transparente de la început. Pentru posesorii de BMW, vă sugerez să veniți aici în loc să vă pierdeți banii și timpul în locuri care nici măcar nu vă oferă atenția și serviciul necesar pe care îl căutați. Mulțumesc Cristi & Eugen pentru muncă!
Florin S
Florin S2 ani în urmă
Recomand! Ne chinuim pe partea dreapta fata la un golf 5, 2 vizite, noiembrie si februarie si masina face mai urat decât prima data cand am ajuns la service. Mereu se repara ceva si cade altceva, aproape poti sa zici ca iti garanteaza o noua vizita. Daca umbli undeva si exista risc sa se strice altceva expui acest risc nu mergi pe burta ca repara fraierii tot!
Petrescu Andrei
Petrescu Andrei2 ani în urmă
Am fost sa fac geometria la Logan 1.4 ,nu mi-a iesit unghiul de cadere a rotii ( negativ ) .Cei de acolo nu mi-au putut spune ce anume este stramb ,Dupa sefa de acolo ma pus sa platesc constatarea de 40 de lei . Si ce a constatat ? Nimic!! ,Doar ca e defectul stricat

2 : montaj defectuos al rulmentilor in fuzeta .

3 : PRETURI nesimtite la piese de proasta calitate
Exemplu ( bascula logan GUA MOTORS 90 LEI
Vedeti voi cat e pe net. Va spun eu ,50 de lei )

Pe scurt :
Nu va mai duceti la ei ca va faceti nervi
Este o pierdede de timp si de bani
Locații recomandate