/Bucuresti/Service auto

Rhinotyres & Service

Strada Petre Ispirescu 78, București 051734, România

Rhinotyres & Service
Service auto
4.8
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C377+V3 București, România
+40 720 728 384
rhinotyres.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilian firican
Emilian firican2 ani în urmă
O echipa bine pregatita m-a ajutat sa salvez un cauciuc nou intepat de un holsurub ... Atmosfera placuta, echipamente potrivite si pretul corect!
Oncall Metro
Oncall Metro2 ani în urmă
Sunt client fidel de 3 ani (de cand am luat masina), schimbat roti iarna/vara, super ok!
Aurel Tene
Aurel Tene2 ani în urmă
Adevărați Profesioniști și sunt foarte atenți cu, clienții, recomand
Ovi zxc
Ovi zxc2 ani în urmă
Program și în weekend, suni, îți răspunde o duduie de vreo 20 ani după voce care te anunță că ei lucrează doar cu programare, i-am spus eu că este vorba de un schimb de ulei, după care îmi spune "nuuu, daca era vorba de o până sau un echilibrat de roți se putea, dar schimbul de ulei durează foarte mult"(după replici și răspunsuri, părea că are niste cunoștințe vaste despre mecanica sau ce presupune un schimb de ulei), după care continuă, "haideți să încheiem ca sa nu ne stricăm ziua reciproc"
Poate a fost și vina mea că nu m-am deplasat până la fata locului sa văd dacă se poate, dar dacă aveau și mecanicii aceeași scârbă in exprimare, mă pot considera norocos
Adrian Dica
Adrian Dica2 ani în urmă
Am facut o verificare a unei masinii in vederea cumpararii, totul a mers bine, service curat, angajati amabili, meticulosi..
Dar la final a urmat o 'discutie' cu vanzatorul care nu era de acord cu ceea ce scria in deviz.

Dupa asa zisa 'discutie' mai aprinsa (mecanicul a fost calm, mai putin vanzatorul) au hotarat sa nu ma taxeze in niciun fel.

Personal, remomand
Marian Becheanu
Marian Becheanu2 ani în urmă
Foarte amabili, dar mai mult decât atât, profesioniști. Fac lucrurile calitativ, fără grabă, cu instrumente profesionale și îți explică procesul plus recomandări pe viitor. În plus, cafeaua lor e foarte bună și în spațiul de așteptare te simți ca la o terasă.
Adrian Nicolae Tita
Adrian Nicolae Tita2 ani în urmă
neasteptat de buni pe partea de vulcanizare (atat am avut nevoie). service-ul mi-a fost recomandat acum 3 ani, de un prieten, si de atunci merg doar la ei, chiar daca vin din colentina. am avut in jur de 5-6 vulcanizari in 3 ani. baietii nu fac compromisuri si asta este de apreciat. explica clar ce se poate vulcaniza si ce nu. va multumesc baieti! in special tipului cu barba lunga, cred ca e manager sau ceva. este mereu prezent si se comporta ca un adevarat lider (nu sef)
Iordache Andrei
Iordache Andrei3 ani în urmă
Am schimbat anvelopele șapte ani la Autosoft până să ajung aici. Sunt extraordinar de profesioniști baietii, au scule potrivite dar lucru cel mai civilizat mi se pare faptul că poți face PROGRAMARE! Da, nu mai e nevoie să stai la cozi kilometrice pentru schimbul anvelopelor iar pentru oamenii care își prețuiesc timpul, aspectul ăsta cântărește greu! Felicitări!
Locații recomandate