/Bucuresti/Service auto

Primus Auto

Șoseaua București-Ploiești 165-169, București, România

Primus Auto
Service auto
4.5
886 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3J9+M5 București, România
+40 21 319 0642
primusauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Serban
Alex Serban2 ani în urmă
Profesionisti pana intr un punct. Am ajuns cu o problema si am plecat cu alta. La recomandarea lor totul ma costa 500$ in loc sa imi rezolve problema cauzata de ei care costa 20$. Tipic romanesc incercand sa imi schimbe componente desi ele erau noi fara nici o problema pana sa ajung la ei.
Acordati mare atentie cand mergeti la ei!
Simona Popescu
Simona Popescu2 ani în urmă
Multumesc Primus Auto, multumesc Octavian Patras, atat pentru implicare cat si pentru serviciile de calitate! Am primit masina conform estimarilor si merge minunat! Eleganta Showroom-ului vorbeste de la sine despre masina pe care urmeaza sa o conduci. Felicitari !
Andrei Constantinescu
Andrei Constantinescu2 ani în urmă
Experiență foarte ok, totul a decurs foarte ușor. Tot sprijinul de care ai nevoie, inclusiv după vanzare. Recomand cumpărarea de la sursă direct, mai ales pentru garanție. Explică tot ce ai nevoie să știi.
Alexandru Popescu
Alexandru Popescu2 ani în urmă
Am achizitionat de curand o masina de la Primus. Am fost consiliat de o echipa de profesionisti desavarsiti si lucrurile au decurs impecabil de la inceput pana in momentul livrarii motiv pentru care recomand cu caldura.
Teodora Popescu (DoRRa)
Teodora Popescu (DoRRa)2 ani în urmă
Suntem clienți fideli Volvo, am luat numeroase mașini de la ei,atat noi cât și uzate. Nu am fost niciodată dezamagiti. Mașinile sunt predate impecabil, reparațiile sunt rapide și dacă durează mai mult se oferă o mașină provizorie.
Julian (Hurricane)
Julian (Hurricane)2 ani în urmă
Proaspat posesor al unui Volvo S90, o experienta foarte placuta la showroom-ul Primus Auto, tranzactia s-a desfasurat repede, multumesc D-lui Sorin Tudose pentru tot ajutorul asigurat pe timpul achizitionarii, toate actele s-au realizat in conformitate, inclusiv RAR asigurat. Voi reveni si pe viitor!
Eduard-Marian Dobre
Eduard-Marian Dobre2 ani în urmă
Experienta unica, in mai putin de 7 zile mi-a fost livrata o masina impecabila, actele au mers rapid, de pe o zi pe alta. Recomand pentru profesionalism, ofera garantie!
Ionut Grossu
Ionut Grossu2 ani în urmă
Foarte profesionisti❤️. Nu am nimic sa le reprosez. Nici o secunda nu am simtit ca au incercat sa imi vanda ceva. Toate deciziile au fost asumate. Un serviciu client placut. Oferta foarte atractiva.
Locații recomandate