/Bucuresti/Service auto

Alex Service Divers

Alex Service Divers
Service auto
2.9
36 recenzii
8 comentarii
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Vasi alexe
Vasi alexe2 ani în urmă
Nu merita nici măcar o stea. Preț exagerat de mare pentru un schimb de anvelope R15 170 LEI. De echilibrat nici nu mai spun,au dat cu peria de sârmă pe plumbul vechi care a rămas în același loc. Un angajat în stare de ebrietate,capacele de la roti le-a dat jos patentul spunând ca îl dor mâinile la câte a dat jos în timpul zilei.. Nu mai mergeți acolo.
Petrica Ionut Constantin
Petrica Ionut Constantin4 ani în urmă
Nu recomand asemenea bomba de vulcanizare nimanui. Am facut o banala pana (un cui in pneu) nu aveau snur...au folosit petic ...mi - au polizat pneul pe interior pana aproape au dat de sarme , au lipit un petic ( adus special din germania cum se lauda domnul cam "parfumat"), si dupa parerea lui mi-a schimbat si valva ca era umflata. Pret ... 61 LEI

NU OPRITI ACOLO DECAT DACA NU AVETI ALTA SOLUTIE!!!
Florin Matei
Florin Matei4 ani în urmă
O vulcanizare de tot rahatul. Rotile se echilibreaza la vrajeala se bat plumbii doar ca sa aiba un plumb batut. La un schimb de anvelope R14 jante de tabla mi sa cerut 132 de lei. Sa numai zic ca la sfarsit nici nu au strans rotile cu cheia dinamometrica asa cum sunt toti obligati sa le stranga.
Marius Pană
Marius Pană4 ani în urmă
De data asta bine,dar ultima dată unul era beat și mai înainte nu au strâns prezoanele bine și am ajuns la Câmpina cu unul singur. Am avut zile...Nu mai mergeam aici,dar era a doua zi de Paște...
Marius I
Marius I5 ani în urmă
Pe lângă faptul că mi-au pus Cauciucurile de iarna invers se mai si auzea un troncanit la roțile din spate. Costul a fost enorm, 110 lei. Am fost la autosoft si le-am făcut cum trebuie.
Eugen chicioreanu
Eugen chicioreanu5 ani în urmă
Ultima vulcanizare la care să apelezi. O pană 52 de lei. Te mai și intoxică cu fum de tigare. Ori ce inspector ITM ar trebui să închidă dugheana.
Christian Dragne
Christian Dragne5 ani în urmă
Prost si scump......
Angajati in stare de ebrietate.....
Persoane dubioase in incinta.
Nu recomand
Robert Girjabu
Robert Girjabu5 ani în urmă
Servicii foarte bune, rapid, pret ca pste tot.
Locații recomandate