/Bucuresti/Service auto

ALTGRAD AUTO S.R.L.

Bulevardul Iuliu Maniu 425, București, România

ALTGRAD AUTO S.R.L.
Service auto
4.3
262 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXPC+5G București, România
+40 21 314 9411
altgradauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–17
Marți: 11–17
Mirecuri: 11–17
Joi: 11–17
Vineri: 11–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Payment ford
Payment ford2 ani în urmă
Piese originale Ford de foarte buna calitate. Am comandat si au venit foarte repede. Pentru un Ford Mondeo 5 discuri, placute, revizie. Am sa mai revin cu comenzi.
Dan mares
Dan mares2 ani în urmă
Niște „băeți” simpatici, Răzvan și Radu, te ia cu lugu-lugu și îți dă super țeapă. În 2016, m-au convins să schimb un motor de Ford C-Max la ei, că îmi pun bloc motor nou adus în țiplă din Germania. În 2021, când a căzut motorul și l-am scos de pe mașină am constatat că era de fapt motorul ințial al mașinii, ștanțat 04/09 pe blocul motor. I-au făcut o inginereală la ăla vechi și mi-au luat 112 milioane, pretinzând că mi-au pus bloc motor nou plus vreo 20 de alte chestii pe lângă. Era să iau foc pe autostradă când a căzut „inginereala” lor de motor. Fugiți de ăștia ca de râie! Sunt complet iresponsabili și vă puneți viața în pericol! PS: Update la răspunsul Altgard de mai jos: blocul motor original din 2009 nu mi-a fost arătat, nici nu avea cum, fiindcă el rămăsese bine mersi pe mașină, iar acum îl am în garaj ca probă, se vede clar că nu e ăla pe care l-au importat din Germania, firma nu are autorizare pentru schimbat motoare valabilă pentru RAR, m-au trimis la Neste, care mi-au spus că nu pot să mă ajute, deoarece firma care a montat motorul nu este autorizată. Chestia cu neschimbatul uleiului la timp e o poveste ușor demontabilă cu cartea de service.
Emanuel Donea
Emanuel Donea2 ani în urmă
NU RECOMAND! Am plătit in avans 7000 lei pe o bara originala care trebuia sa fie completa ( am trimis schite cu elementelele pe care le doream). Am primit proforma...am plătit.Mi s a promis vor aduce bara personal la Tulcea. După doua săptămâni primesc mesaj de la Courier ca mi-a ajuns bara. Îl sun pe domn și îl.intreb dacă sunt produsele mele...îmi spune ca Da...îl intreb ce s a întâmplat cu "transportul special ptr dvs"...nu mai e cazul. In sfârșit...iau cutia cu piesele o duc la service ( sta vreo 2 săptămâni acolo) și la un moment dat ma suna vopsitorul sa îmi spună ca bara este incompleta...il sun pe "stimatul domn"...si spune..."da imi pare rau...am omis piesa aceea ( un ditamai spoiler)...dar vi-o pot aduce dar mai costa 2200 lei. L am rugat respectuos sa gaseasca o solutie ca pretul sa fie unul "ok"...iar raspunsul lui a fost " daca mi se par scumpe piesele...sa ma duc in reprezentanta".
Concluzii:
- sunt niste tepari care se promovează ca importatori directi..piesele originale etc...preturi mici...dar defapt EXTREM DE SCUMPI
- pe factura sunt trecute denumiri generice ale produselor fara coduri ca sa poti intelege ce cumperi
- preturi exagerate ( am gasit piesa la 1400 lei originala și a venit in 3 zile)
- in momentul in care am cerut sa discut cu un supervisor...mi-a fost dat "respins" la orice apel telefonic

La un calcul simplu am platit vreo 2000 lei in plus pentru naivitatea de a crede ca ALTGRAD AUTO ( care din pacate este si PARTENER CLUB FORD) este o firma de incredere.
Fi destept..cumpara din alta parte.
Ionut crisan
Ionut crisan2 ani în urmă
Produsele de pe site sunt mai scumpe decat la reprezentanta. Persoana de contact foarte amabila!
Florin Stoica
Florin Stoica2 ani în urmă
Update: Am comandat bare transversale pentru un ford ecosport si o bara este zgaraiata. Totul s-a rezolvat cu retur si am primit banii inapoi, Multumesc celor de la Altgrad pentru rapiditate!
Marius Oprea
Marius Oprea2 ani în urmă
Recomand cu plăcere! Merg la ei de peste 2 ani, niciodata nu am avut probleme. Astăzi, am făcut revizia la MK5 (filtre-ulei). Promptitudine si profesionalism.
Munteanu Toader
Munteanu Toader2 ani în urmă
Sunt total nemulțumit de experiența cu această firmă. Am cumpărat niște piese de la ei cu defecte. I-am sunat dar nu mai răspund la telefon nici la email. Cineva a spus că vând piese contrafăcute iar acum după experiența cu ei înclin să-i dau dreptate.
BtcBAM probit
BtcBAM probit2 ani în urmă
Am comandat filtre pentru masina mea Focus 2 1.6 Tivct benzina. Piesele sunt originale. Preturi sub alte cataloage online. Livrarea prompta. Sunt la a doua comanda acum am luat un kit de distributie cu pompa de apa. Multumit
Locații recomandate