/Bucuresti/Service auto

Rombat

Strada Dâmboviței 14-16, București, România

Rombat
Service auto
4.2
294 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2VM+MW București, România
+40 21 430 5187
rombat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Radulescu
Andrei Radulescu2 ani în urmă
Un mosulica ce nu ar trebui sa lucreze acolo. A tipat la mine ca am venit cu bateria la garantie. Mi-a zis sa nu mai pun atatea intrebari si mi-a intors spatele. Vad ca toti se plang de acelasi nene....LUATI MASURI!!!
Dorin Petrut
Dorin Petrut2 ani în urmă
De 15 ani am cumparat baterii de la ei. Ultima m-a facut să ajung in service de 3 ori la niciun an vechime baterie. Cu toate că este bateria ROMBAT 730A in garanție, iar locația asigura montajul si services, personalul este deranjat de: garantia MEA. Nu au cum verifica electronic "sofisticat" bateriile se foloseste un banal densimetru si un voltmetru. Dacă mai pățesc odată cu bateria.... OPC.
Mugur Lapadatu
Mugur Lapadatu2 ani în urmă
Am achizitionat o baterie Rombat de la e-piesa. Am montat bateria pe autoturism si in termen de 10 zile trebuie sa mergi pentru verificarea instalatiei electrice si acordarea garantiei, la unul dintre service-urile indicate in lista data de vanzator. Am mers la cei de pe str Dambovitei 14-16, dar surpriza, nu au vrut sa faca verificarea pe motiv ca ei nu sunt platiti si ca e timp pierdut pt ei. Ca sa ma duc la distribuitor, o firma care este in Jilava, pe soseaua de centura. Ca ei se ocupa doar de bateriile pe care le vand ei si ca nu conteaza ca sunt pe lista de service-uri. Astfel am fost nevoit sa traversez orasul si sa merg in Jilava, unde am rezolvat totul rapid, dar mi-a luat 2h drumul.
O sa trimit un e-mail catre societatea ROMBAT, pt a anunta ce fel de firme aleg pt a ii reprezenta in piata. Inloc sa decurga totul simplu si normal, trebuie sa fie complicat, ingreunat si sa te umple de nervi.
Radu Sabău
Radu Sabău2 ani în urmă
Super mulțumit. În 10 min am plecat cu bateria nouă montată și măsurătorile efectuate. Preț mai mic decât la alte firme, in care am avut incluse montajul și garanția. Am primit detalii tehnice si sfaturi pt bateria care mi se potriveste cel mai bine, în cazul meu o Varta 12 v cu 77 Ah.
Radu Dragos
Radu Dragos2 ani în urmă
Angajati fara nici un chef de munca, fara respect fata de client.
Am cumparat baterie Rombat dupa specificatiile din cartea masinii, ce-i drept nu de la ei. Ei fiind abilitati de Rombat sa verifice instalatia electrica pentru garantie, merg acolo in acest scop. Am o discutie halucinanta cu un individ cu fata rosie- aspect similar cu cel de la cuperoza alcoolica- care ma intreaba scurt ce baterie am si ce capacitate cilindrica am, dupa care decide ca nu are de ce sa mai verifice pt. ca bateria nu se potriveste la motor. Asta in conditiile in care am cumparat o baterie situata ca si capacitate intre cea minima si cea maxima specificata in cartea masinii !
Dar se pare ca ROMBAT nu face bateriii dupa specificatiii standard AH, degeaba e dupa specificatiile din cartea masinii daca Gicu de la garantie nu are astazi chef.
Efectiv individul s-a intors cu spatele si m-a trimis literalmente la plimbare, spunandu-mi sa ma duc la aia de la care am luat-o sa-mi faca verificarile pt. garantie. Asta desi ei sunt trecuti pe certificatul de garantie ROMBAT ca fiind unul din centrele la care se fac verificarile pt. garantie!
Problema s-a rezolvat prin controlul efectuat de catre un alt angajat numai dupa ce am spus ca ma voi adresa OPC pentru refuz nejustificat garantie. La cat de mizerabil s-au purtat indivizii oricum nu plecam de acolo fara dovada faptului ca imi este refuzata garantia nejustificat, dupa care OPC era prima destinatie.
Citind acum alte recenzii, vad si eu cam cum e evaluat personalul lor. Poate totusi ROMBAT se gandeste sa ia niste masuri pentru a preveni bataia de joc fata de client!
Iulian Florin
Iulian Florin2 ani în urmă
Profesioniști ! Și cel mai important daca ii rogi sa îți monteze o baterie ,, proaspătă' adică cu data fabricație mai mica de 3-4 luni se conformează! Am avut un Rombat Premier verde și m.a ținut 5 ani și 2 luni. Va urma un Rombat Premier Agm.
Lucian Costache
Lucian Costache2 ani în urmă
Cred ca șefi de la birouri ar trebui să controleze angajați
Eu din luna noiembrie nici acum nu ai putut să mă rezolve cu bateria am fost și astăzi și degeaba îmi dă o baterie la schimbat de serviciu zic iei merge bine mașina cum o pune pe a mea nu pornește și e în garanție dar cred că trebuie să fac reclamație la opc
Livia Mita
Livia Mita2 ani în urmă
Cel mai distrus centrul de baterii de pe str Dâmbovița, vind baterii care te tine 1 an și după mergi în fiecare luna sa o încarci spunând ca masina dizel merge fără baterie . Muncitorii de acolo sunt foarte aroganți și cauta sa te ducă în eroare. Nu mai cumpărați baterii de la ei . Cine a avut probleme ca sunt foarte mulți va rog faceți reclamații la OPC .
Locații recomandate