/Bucuresti/Notar

Birou Notarial Dobre Magdalena

Calea Văcărești 214, București 040222, România

Birou Notarial Dobre Magdalena
Notar
4.2
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C477+6H București, România
+40 773 880 960
notariat-unirii-tineretului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Podariu Cosmin
Podariu Cosmin2 ani în urmă
Am interacționat in mai multe situații cu doamna Dobre și de fiecare data am rămas impresionat de seriozitate, punctualitate, act profesional și prețuri. O raritate!
Emilia Gheorghiu
Emilia Gheorghiu2 ani în urmă
Recomand pentru disponibilitatea, rabdarea si profesionalismul cu care am fost tratati. Aici am primit explicatii pe intelesul nostru si ni s-au oferit solutii la toate temerile noastre. Desi foarte ocupata, doamna notar este o persoana empatica care ne-a oferit un sprijin real in finalizarea unui contract de vanzare cumparare.
C R I D Λ R O
C R I D Λ R O2 ani în urmă
De exceptie.
Mai rar vedem asa profesionalism pe meleagurile noastre.
Am avut nevoie de o procura urgent si dupa ce am sunat la circa zece birouri notariale, unde am fost refuzat pe motiv ca sunt full pana saptamana urmatoare, singurul birou notarial unde am gasit intelegere a fost acesta.
Bravo, tineti-o tot asa.
Multumesc
Veronica Tudor
Veronica Tudor3 ani în urmă
Doamnele sunt foarte drăguțe si extraordinar de prompte. Documentele sunt fără cusur inca de la primul draft, preturile sunt prietenoase si atmosfera plăcută. Mulțumesc frumos!
Florin N
Florin N5 ani în urmă
Desi pe Google apare program pana la 18.30 ( wow !) , in realitatea pur romaneasca a notarilor asa zis publici la ora 17.00 l-am gasit inchis , ba mai mult programul afisat pe usa este .... pana la 16.30 .
Cum birocratia din Romania le vine servita pe tava , aceasta breasla este una din cele mai indolente , majoritatea avand un comportament de ....functionar public bine platit si etern plictisit .
Matei Constantin
Matei Constantin5 ani în urmă
Am venit cu sora mea pentru o procura. Am suportat un tratament ostil pe motiv ca nu aveam toate actele necesare eliberării procurii. E adevărat ca am fost îndrumate și astfel am rezolvat situația dar în același mod ostil care ne-a făcut sa ne simțim tolerate doar prin bunăvoința personalului ca și cum ni s-ar fi făcut ceva în plus fata de atribuțiile lor și gratis. Ceea ce a pus capac a fost momentul în care am vrut sa achitam contravaloarea serviciului prestat cu cardul și ni s-a spus ca nu e posibil pentru ca nu am menționat asta de la început. În momentul în care am îndrăznit sa menționez ca mi se pare normal ca peste tot unde sunt implicații financiare, sa fim întrebați ca și clienți, cum vom achita contravaloarea serviciilor, a început taraboiul. Doamna notar s-a enervat foarte tare culminând cu momentul în care m-a dat afara din birou pentru ca am îndrăznit sa ii sugerez sa urmeze un curs de comunicare cu publicul dat fiind ca are probleme în acest sens. De asemenea, în momentul când am spus ca voi face o sesizare la protecția consumatorului pentru aceasta atitudine, doamna notar mi-a spus ca pot face plângere unde vreau eu ca asta nu o interesează și a continuat sa ma someze sa ies afara din birou. Menționez ca în timp ce vorbeam am comutat telefonul pe înregistrare și ca pot dovedi exact ca am fost agresata verbal chiar și când încercam o reconciliere. Când sora mea s-a întors cu banii Cash de la bancomat, dna notar ne-a amenințat ca nu ne mai da procura pentru îndrăzneală mea, ceea ce m-a făcut sa izbucnesc în plâns, pe fondul faptului caci chiar în acel timp soțul meu era într-o intervenție chirurgicala pe cord deschis, procura respectiva fiind destul de urgenta și necesara pentru noi. Cred ca este o lipsa crasa de profesionalism etic. Nu recomand nimănui decât dacă are nervii de fier și este în toane foarte bune pentru a contracara nivelul crescut de stress al d-nei notar.
Doamne ajuta,
Irina Matei
Camelia C
Camelia C5 ani în urmă
Am telefonat pentru a afla mai multe detalii privind redactarea unui testament. Mi s-a propus o programare a unei discutii, a doua zi la prima ora. Inainte sa aflu care ar fi costul acestei programari convorbirea s-a intrerupt. am revenit imediat cu un telefon, in care am solicitat informatiile, insa convorbirea s-a intrerupt imediat. Parerea mea este ca mi-au inchis telefonul.
Observ ca notarul are recenzii pozitive, motiv pentru care l-am si ales - in special in ceea ce priveste promptitudinea. Insa nu ma asteptam ca aceasta promptitudine sa se reflecte in a inchide telefonul unui potential client. Sper sa ma fi inselat totusi si sa fi fost o problema importanta de rezolvat pentru persoana de la receptie
Madalina Hagiescu
Madalina Hagiescu2 ani în urmă
Atitudine execrabila si extrem de ostila a persoanelor cu care am interactionat la telefon. M-am dus la un alt birou notarial! Nu recomand!
Locații recomandate