/Bucuresti/Notar

Notariat Professio - Notar Public Oana Surdescu

Bulevardul Ion Mihalache 26-28, București 011171, România

Notariat Professio - Notar Public Oana Surdescu
Notar
4.2
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34J+5F București, România
+40 724 379 450
notari.pro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–15
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maia Iordachescu
Maia Iordachescu2 ani în urmă
Colaborare excelenta: promptitudine, profesionalism, respect fata de clienti, atmosfera deosebit de calma si receptiva la diferitele solicitari., motive pentru care am recurs cu incredere la serviciile acestui birou notarial de aproape 10 ani. Cele mai bune recomandari din partea mea!
Marius M
Marius M2 ani în urmă
Am gasit acest notariat cu ajutorul lui Google si acum il recomand si eu cu incredere. Dupa ce am trimis datele pe email m-am prezentat la ora si data stabilita ptr a ridica documentele iar in cateva minute eram iesit pe usa biroului. Bonus: documentele necesare m-au costat cu aprox 35% mai ieftin decat la alt notariat.
Nedelcu Ionela
Nedelcu Ionela2 ani în urmă
Recomand! Un notariat excepțional. Se deosebește prin punctualitate, promptitudine și profesionalism.
Am apelat la serviciile lor pentru un contract de vanzare-cumparare, fara nicio recomandare, doar pe baza review-urilor.
Marius Marius
Marius Marius2 ani în urmă
Doamna notar și personalul din birou au fost foarte amabili, mi-au explicat in detaliu pașii care trebuiau urmați pentru a întocmi actele.
Nu e super aglomerat, dacă este nevoie de documente suplimentare te anunță telefonic din timp.
La cumpărare apartament taxele și comisionul au fost cele minime, conform grilei pentru anul 2022. Locatie usor de gasit cu Waze (restaurantul mentionat pe site ca si punct de reper e la parterul cladirii) iar loc de parcare se găsește la aprox 250 m.
Felicia
Felicia2 ani în urmă
Am găsit acest notariat cu ajutorul Google și l-am ales pe baza review-urilor dar și a detaliilor găsite pe site-ul biroului notarial. Informațiile despre pașii pe care ii aveam eu de făcut erau descrise detaliat dar pe înțelesul tuturor. Am găsit inclusiv detaliile legate de tarife pentru a știi de la început la ce cheltuieli să mă aștept.
Experienta mea cu acest notar a fost foarte bună, am venit la ora programata telefonic și totul a decurs foarte rapid. Personalul foarte amabil m-a ajutat cu toate întrebările pe care le-am avut.
Vă mulțumesc!
Lucian Pascu
Lucian Pascu2 ani în urmă
Am colaborat recent cu dna. notar Oana Surdescu și am fost extrem de mulțumit de serviciile oferite. Am vândut un apartament cu ajutorul dânsei, mi-a analizat rapid actele, mi-a trimis într-un scurt timp draft-ul contractului de vânzare și costurile defalcate. Totul extrem de rapid, transparent și, mai ales, profesionist. Recomand cu mare căldură!
Stefan Ilinu
Stefan Ilinu2 ani în urmă
Am avut o experiență plăcută la acest birou notarial. Am făcut programare telefonic, personalul foarte amabil și profesionist, totul a decurs perfect. Recomand!
Alexandr Taran
Alexandr Taran2 ani în urmă
Experiența mea cu acest notar a fost una foarte bună, am trimis actele solicitate prin email in vederea realizării actului dorit. Am venit la ora programată, actele erau deja pregătite și nu a durat foarte mult toată procedura. După părerea mea, iau toate exigențele și rigorile referitor la echipamente de protecție pe timpul pandemiei: masca, dezinfectant, viziera, etc. Recomand cu drag acest notar public.
Locații recomandate