/Bucuresti/Notar

Notar în Bucuresti

Notarul are rolul de a aduna, de a autentifica și de a păstra unele acte juridice. Se va asigura că toate actele de care ai nevoie vor fi pregătite. În plus, uneori este destul de dificil să îți autentifici actele fără apelezi la un notar. Este un ofițer public deci indispensabil care joacă un rol bine definit atunci când vine vorba despre domeniul juridic.

Un notar oferă prestații diverse sau diferite, te ajută la tranzacția unui bun imobiliar, completează unele formalități atunci când vine vorba despre o firmă, se poate apela la el pentru donații sau pentru succesiune și chiar dă și cele mai bune sfaturi juridice.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.