/Bucuresti/Notar

Pro Jure

Bulevardul Nicolae Grigorescu 29A, București 030447, România

Pro Jure
Notar
2.5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5G7+J8 București, România
+40 21 340 4975
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Sasu
Stefan Sasu2 ani în urmă
Am vazut review-urile negative dar am zis sa incerc.

Am cerut procura pentru a delega pe cineva sa infiinteze PFA-ul pt mine. Cei de la notariat nu au inteles ca vreau sa deleg TOATE activitatile conexe: inregistrare denumire, depunere si ridicare acte de la Registrul Comertului si ANAF, plata taxelor.
Dupa ce am asteptat 2 zile am primit mail ca e nevoie ca EU sa fac rezervarea dar le-am raspuns ca asta e un serviciu pe care vreau sa il deleg si ca nu pot sa ma deplasez si ca nici nu am semnatura electronica ca sa depun cererea online.
Nu au acceptat sa imi face procura decat cu numele PFA-ului in clar, asa ca am ales un alt notar.
Luana Niculache
Luana Niculache4 ani în urmă
Egal cu zero! De fiecare data cand vin in tara e imposibil sa nu dau peste delasare si lipsa de respect, dar grad mai mare de incompetenta si batjocura ca la astia chiar n-am mai vazut! Am mers cu mama sa intrebam despre un act de succesiune, dupa ce trecusem pe la un alt notariat unde ni se spusese c-o sa dureze 2 saptamani, vroiam sa vedem daca se poate rezolva mai repede in alta parte. Nu numai ca ne-a spus ca nu se poate face decat dupa un an - ceea ce este o aberatie totala - dar apoi a inceput cu niste intrebari irelevante si nedemne de raspuns, doar ca sa ne jigneasca... De-a dreptul incredibil, nu mai stiu decat sa-si bata joc de clienti si sa judece oamenii fara sa-i cunoasca! Atata nesimtire e chiar de neconceput! Bine-nteles ca ne-am dus in alta parte.
Valentin Lovin
Valentin Lovin4 ani în urmă
Nu stiu pe ce lume traiesc oamenii astia, sunt pur si simplu rupti de realitate, lipsa de profesionalism cat cuprinde si profita de oamenii batrani si lipsa lor de informatie. Bine ca mi-am insotit parintii. Am rezolvat in alta parte. E alt sector, au alte legi nu?
Titirisca Dumitra
Titirisca Dumitra6 ani în urmă
Incompetenta si lipsa acuta de cunostinte juridice!!!
Documentul de care am avut nevoie a fost un acord notarial al titularului dreptului de uzufruct asupra unui apartament prin care se permitea nudului proprietar sa incheie contractul de furnizare a energiei electrice. Mi s-a explicat cu un aer afectat ca un astfel de contract nu se poate incheia pe numele nudului proprietar, chiar daca exista acordul uzufructuarului, ci doar pe numele uzufructuarului, care detine posesia respectivului apartament.
RUSINE! Nici macar un student in anul I la Drept nu poate spune o asemenea enormitate!
Sistemul de recenzii al Google ma obliga sa acord cel putin o stea pentru a putea publica postarea. Realitatea, insa, este ca nu pot evalua prestatia nici macar cu o stea! Si aceasta ar fi prea mult!
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe6 ani în urmă
Este situat in intersectie, in loc circulat. Am fost de cateva ori si am rezolvat de fiecare data intr-un timp suficient de scurt. Doamnele sunt foarte operative, stiu ce sa-ti ceara si inteleg cu usurinta ce vrei.
Sandra Varlan
Sandra Varlan2 ani în urmă
Am rezolvat o rectificare de succesiune de acum 16 ani.Apreciez amabilitatea d-lui notar și asistentei sale.
Alex Stanciu
Alex Stanciu2 ani în urmă
Aveam nevoie de o simpla imputernicire, am vrut sa apelez la acest birou notarial. Ajuns in fata notariatului, sun de cateva ori la interfonul afisat, nu raspunde nimeni, desi erau in cursul orelor de program. Incerc sa ii apelez telefonic, telefonul era inchis. A iesit un locatar din bloc asa ca am intrat si urcat pana la etajul doi, unde au sediul notariatului si de unde se auzea muzica. Usa era incuiata, soneria nu mergea. Dupa cateva minute de batut la usa, deschide o domnisoara plictisita, ii spun ca am nevoie de o imputernicire, se duce sa il intrebe pe stimabilul notar daca este interesat, se intoarce si imi spune sa vin saptamana viitoare ca ei sunt foarte ocupati (nu era niciun alt client acolo, batea vantul...). La cat mai multi clienti, zic!
Cristian Toma
Cristian Toma2 ani în urmă
Nu știu de unde atâtea probleme cu accesul și cu amabilitatea personalului.
Eu am fost de câteva ori și înainte de pandemie și acum și nu am avut nici o problemă.
Bineînțeles că am sunat înainte să mă informez pentru a nu face un drum degeaba.
Colegele doamnei notar care au pregătit dosarul meu sunt foarte bune pregătite și nu am fost întors din drum pentru vreo greșeală.
Ratingul meu este strict bazat pe experiențele mele.
Locații recomandate