/Bucuresti/Notar

Birou Notarial Fînaru

Str. Barbu Văcărescu 21, București 020271, România

Birou Notarial Fînaru
Notar
4.8
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F433+PW București, România
+40 31 422 1118
notarfinaru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Genovica Aron
Genovica Aron2 ani în urmă
Recomand cu drag acest notariat!!
Profesionalism,amabilitate,rapizi in rezolvarea problemelor,prețuri mici,zâmbitori….cei mai buni din Bucuresti și județul Ilfov!
Mergeți și nu veți regreta!
Felicitări in felul cum reacționați cu clienții!!
Laura Roshanian
Laura Roshanian2 ani în urmă
Servicii foarte bune, oameni calzi, comunicare extraordinara atat la telefon cat si personal. Multumesc 🙏
Adrian Caretu
Adrian Caretu2 ani în urmă
Un serviciu excelent. Foarte prompți și buni profesioniști. Pentru o procură mi s-au cerut documentele prin email, iar când am ajuns la cabinetul notarial totul era gata, doar am completat o declarație tip, am verificat dacă obiectul procurii este acoperitor, am plătit și am semnat in prezența notarului. Cred că nu a durat mai mult de 5 minute. Surprinzător de rapid.
Alexandra Iulia Pierșinaru
Alexandra Iulia Pierșinaru2 ani în urmă
Bună ziua,
Noi recomandăm cu mare drag acest Birou de notariat in urma suportului oferit in achiziția casei noastre. Menționăm faptul că toate actele aduse de fostii proprietari au fost citite cu foarte multa atenție (asa au descoperit un articol care noua ne scăpase și care ne putea afecta achiziția), am fost tratați cu multa răbdare, s-a raspuns la toate întrebările, atât ale noastre cat si ale vanzatorilor, multe din documente au fost trimise initial pe email(ceea ce ne-a salvat noua mult timp) si verificate apoi in momentul semnarii. Am gasit foarte multa intelegere, profesionism si răbdare. Dacă as avea nevoie de serviciile unui notar, aici m-as întoarce oricând. Mulțumesc!
Cosmin Onofrei
Cosmin Onofrei2 ani în urmă
Am fost la acest birou norarial pentru o procura. Am fost primit cu o foarte mare amabilitate si caldura , intr un cuvant : ireprosabil !
Recomand cu toata increderea !
Panait Nicu
Panait Nicu2 ani în urmă
Am găsit acest birou notarial pe google . Având nevoie pentru o declarație , am sunat pentru programare dar totul s-a rezolvat în maxim o oră . Personal amabil , deschiși și orientați către client și nevoile acestuia . Recomand cu încredere ! Cu siguranță voi reveni când voi mai avea nevoie !
Laura Arual
Laura Arual2 ani în urmă
Fiind în criză de timp pentru o simplă legalizare a unei declarații și fiind refuzată de foarte multe birouri notariale de cartier, am zis să îmi incerc norocul și la acest birou notarial, având drum în zona respectivă. Am rămas profund impresionată de faptul că nu m-au refuzat din start, că au avut răbdarea să mă asculte și să îmi ofere suportul lor. Cu siguranță voi apela la serviciile acestui birou notarial pentru proceduri mai complexe.
Mihaela Pistolea
Mihaela Pistolea2 ani în urmă
Profesionalism si seriozitate. Foarte multumita.
Locații recomandate