/Bucuresti/Notar

Birou notarial "Pană Ruxandra Mihaela"

Strada Ceahlăul 10, București 060378, România

Birou notarial "Pană Ruxandra Mihaela"
Notar
2.1
62 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F342+2F București, România
+40 720 999 320
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–19
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina1 an în urmă
Documentele au fost redactate incorect și nici după 4 luni nu s-a rezolvat. Personal incompetent și care nu găsește soluții și nu își asuma Greșelile. Banii înainte și apoi te rogi de ei sa rezolve…fără direcție și fără asumare..de evitat!
Razvan Cojocaru
Razvan Cojocaru4 ani în urmă
Secretara nu mi-a comunicat toate documentele necesare, m-a pus pe drumuri aiurea: timp si bani pierduti din partea mea. De evitat, de ce sa va asumati riscul cand aveti inca 2-3 notariate la 3 minute distanta si mai ieftine?
Elenush
Elenush2 ani în urmă
Cea mai josnica experienta, preturi inimaginabil de mari, servicii de cea mai proasta calitate și aroganta maxima. Daca va apreciați banii și cât munciți pentru ei, veți evita sa apelați la serviciile acestei doamne care are ca scop doar profitul personal și atât. Sa iei 1/3 din pensia (500lei) unui bătrân, pt a pune o parafa pe un document care în alta parte costa100 de lei mi se pare cel puțin josnic.....
Catalin Borangic
Catalin Borangic2 ani în urmă
Cea mai mare JAVRA. A cerut 572 de lei pentru un amarat de de contract de comodat cu care venisem deja facut. Era nevoie doar sa il semneze si sa-l stampileze. Am facut acel contract la alt notar cu 83 de lei.
Cuza Vlad
Cuza Vlad2 ani în urmă
NESIMTITI ORIDINARI. Am pierdut o zi intreaga din cauza faptului ca fiind ahtiati dupa bani , m-au chemat la sediu asigurandu-ma ca ma vor primi imediat , iar cand am ajuns acolo era puzderie de lume . Nu au nici macar sala de asteptare , oamenii stau inghesuiti pe holul de la intrare precum vitele . Nu mai vorbesc de caldura insuportabila si lipsa de oxigen, pentru ca aerul conditionat este scump .
Florin M
Florin M2 ani în urmă
Preturi uriase, calitate scazuta. Sunati si insistati pentru aflarea preturilor. Sunt solicitate preturi de cel putin 4-5 ori mai mari decat la alti notari.
Horatiu Garban
Horatiu Garban2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si nesimțire maximă. Nu se poate nimic pe loc sau im aceeași zi, te cheamă peste 1-2 zile si cand vii .... evident nu este gata. Dar .. surpriza, exact atunci se rezolvă actele. Adică dupa 2 zile se scrie declarația sau ce e de facut. Adica pe loc
Dragomir Gabriel-Alexandru
Dragomir Gabriel-Alexandru2 ani în urmă
60 lei o amărâtă de declarație precum că nu am venit redactată la nivel de elev de clasa a II-a
Mihaela manolachi
Mihaela manolachi2 ani în urmă
Foarte scump.Am plătit 357 roni pentru declarația acordului părintelui ca copii sa poata iesi din țară 375 roni .Am văzut pe internet preturi mult mai mici.
Locații recomandate