/Bucuresti/Notar

Ghizdavăț-Vorovenci Ana Carina

Strada Edgar Quinet 3, București 010017, România

Ghizdavăț-Vorovenci Ana Carina
Notar
3
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PX+6H București, România
+40 21 312 2610
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Puffy Licious
Puffy Licious2 ani în urmă
Coon pal
Coon pal2 ani în urmă
La prima programare, am așteptat mai bine de doua ore, în loc "vine imediat dna notar", cum mi-a spus secretara. Am așteptat, și după 2 ore m-am gândit sa sun totuși, notarul deja ajunsese, nu m-a anunțat nimeni, sa vin și eu. Am ajuns, așteptam în fata blocului, mi-a spus, "am fost sa fac vaccin, știți cum e", după ce le-am spus de cateva ori, în feluri diferite, ca nu e acceptabil sa aștepte cineva, fără sa fie anunțat, și-a cerut scuze asa, la plural, și pe graba, cu ușa pe jumătate închisă, și nici nu am rezolvat ceea ce aveam pentru aceea întâlnire, pentru ca persoana cu care ma întâlneam sa semnez documentul, nu a mai putut veni la aceea ora.
Am făcut programare pentru a doua zi, am rezolvat atunci.
Din motive legale, am făcut și o a treia programare pentru un alt act, tot aici, pentru următoarea săptămâna, cu o zi înainte m-au sunat după masa, sa îmi spuna ca nu se mai poate în ziua respectiva, ci nu știu când, peste o săptămână, doua, pentru ca tehnoredactarea nu poate veni la serviciu. Nu și-a cerut nimeni scuze, cred ca nu pentru ca nu au vrut, ci pentru nu sunt obișnuite sa gândească asa, nu mai spun de ideea ca acest lucru sa fie firesc, sa îți pese de oamenii din jurul tău, mai ales aceia cu, care lucrezi.
Anda Ionescu
Anda Ionescu4 ani în urmă
Dezamagitor. Am sunat sa îmi confirme ca pot realiza o operațiune... Iar după ce au primit documentele necesare, îmi comunica ca nu au timp sa răspundă solicitării mele. Am pierdut aproape 2 săptămâni din cauza 'indisponibilitatii' lor. Probabil nu era suficient de ofertanta solicitarea mea, fiind vorba doar de o declarație de radiere a ipotecii.
Tudor Popp
Tudor Popp4 ani în urmă
Cea placuta experienta avuta la un cabinet notarial( si n-am avut putine... ). Extrem de amabile si dragute( fara "fitele" cu care esti intampinat de obicei la notar :)) ). Si cel mai important aspect, actul intocmit extrem de rapid ( timp pt a bea o cafea, jos ).
Ovidiu Botis
Ovidiu Botis4 ani în urmă
Totala lipsa de profesionalism. Mi s-a spus ca sunt inainte de concediu si ca nu ma pot ajuta. Nici macar nu mi-au spus ca ar putea dupa concediu...
Crina Hristodorof
Crina Hristodorof4 ani în urmă
James Anthony Malyil
James Anthony Malyil5 ani în urmă
Dirasa Dirasa
Dirasa Dirasa6 ani în urmă
Bine
Locații recomandate