/Bucuresti/Notar

Birou Notarial "SIGN IN"

langa Promenada Mall, Șoseaua Pipera 42, București 077190, România

Birou Notarial "SIGN IN"
Notar
5
222 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4J3+3H București, România
+40 31 405 3963
bnpsignin.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Birou Notarial "SIGN IN"
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Miron
Alexandra Miron240 zile în urmă
Servicii la cele mai inalte standarde, profesionalism si promptitudine.
Ni s-a explicat foarte clar de la inceput cum se va desfasura intreaga procedura de vanzare-cumparare a imobilului, astfel incat atunci cand ne-am prezentat pentru semnare, lucrurile au decurs facil fara inconveniente.
Recomand cu drag !

Mii de multumiri!
Daniela Chirila
Daniela Chirila240 zile în urmă
O echipa de profesionisti. Rapizi, clari, concisi, totul intr-o atmosfera de buna dispozitie. Daca ai nevoie de oameni profesionisti si indrumari ca la carte, clar la ei trebuie sa apelezi. Recomand!
Beatrice Patrascu
Beatrice Patrascu302 zile în urmă
Am avut una dintre cele mai bune experiente intr-un birou notarial din ultimii 10 ani. Recomand acest notariat pentru ca au personal proactiv, comunica prompt si pe intelesul tuturor, sunt rapizi si vin in intampinarea tuturor partilor implicate ( ex: acte necesare achizitionarii unui imobil prin credit ipotecar ). Excelenta consiliere si comunicare cu toate partile implicate.
Adrian Petrean
Adrian Petrean302 zile în urmă
Biroul notarial "Sign In" este un loc în care mergi cu plăcere, ești întâmpinat cu căldură (+bomboane gustoase :D) și pleci cu problema rezolvată. Comunicarea cu dna notar Bura, cât și cu întreaga sa echipă, este una excelentă. Disponibilitatea pentru a consilia, in vederea soluționării solicitărilor, există în permanență indiferent care sunt canalele de comunicare și indiferent că ai reușit sau nu să faci, pentru prezentarea la sediu, o programare in acest sens (nu veți fi refuzați niciodată însă vă sugerez să faceți totuși programarea, pentru a nu îngreuna activitatea). Informațiile furnizate sunt explicite, soluțiile oferite sunt optime, actele sunt întocmite cu rapiditate și profesionalism, iar termenele date, chiar daca sunt foarte scurte, sunt respectate in totalitate.
Mihai Bejgu
Mihai Bejgu332 zile în urmă
Am apelat la serviciile notariale de cel putin 3 ori (la o distanta considerabila de timp) si de fiecare data am fost tratat asa cum se cuvine: cu atentie, intelegere si rabdare (avand in vedere cunostintele mele limitate din domeniul legal).
Prima impresie, care m-a si facut sa apelez din nou la ei cu incredere, a fost ca sunt o echipa profesionista, foarte bine pregatita in care poti avea incredere! Lucru care este greu de intalnit in ultima perioada!
Cos Neg
Cos Neg332 zile în urmă
Plăcut impresionat de felul în care ești primit, un lucru care lipsește cu desăvârșire la notariatele de cartier, acolo unde practic ți-e teamă să pui o simplă întrebare, nu mai zic să îi și rogi ceva, pentru că răspunsul este întotdeauna rece și negativ. Al doilea aspect ține de amenajarea spațiului, din punctul meu de vedere, cu mult bun gust și foarte elegant. Nu în ultimul rând, vreau să evidențiez calitatea serviciilor, acestea sunt extrem de rapide și de bună calitate. Felicitări și mult succes în continuare!
SYMPOSIUM
SYMPOSIUM2 ani în urmă
Servicii calitative specifice zonei de nord! Promptitudine ,curatenie si informatii explicate pe intelesul tuturor.

Un notariat de recomandat!
Razvan Sirbu
Razvan Sirbu2 ani în urmă
Foarte prompti. Am rezolvat rapid cu niste documente. Doamna notar foarte amabila!
Locații recomandate