/Bucuresti/Notar

Notariat Consensus

Strada Matei Basarab 69, București 030167, România

Notariat Consensus
Notar
4.5
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J9+6J București, România
+40 741 106 010
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian Tudorascu
Lucian Tudorascu2 ani în urmă
Seriozitate si profesionalism !
Hr Prologicfm
Hr Prologicfm2 ani în urmă
Profesionalism. Atat. Este suficient! 5 stele! 👍
Emilia Marinescu
Emilia Marinescu2 ani în urmă
Atitudine a persoanei competente să elibereze copie după un testament ( de 1 an și jumătate solicitanta bate drumurile pentru copie și i-a spus notarul Ciobanu că numai la solicitarea instanței de judecată va elibera această copie) total necorespunzătoare de parcă venise să cerșească solicitanta , nu că ar fi fost îndreptățită conform legii să i se elibereze. A fost nevoită să sesizeze CNP , că i-a fost încălcat acest drept.
Panait Cristian
Panait Cristian2 ani în urmă
Super dragute domnele si prompte.
Cezar Demian
Cezar Demian2 ani în urmă
Foarte serioși. Recomand cu încredere!
Lavinia Chee
Lavinia Chee2 ani în urmă
Servicii excelente.Timpul de așteptare puțin cam mare.
Ovidiu Halunga
Ovidiu Halunga2 ani în urmă
Nu fac deplasări la domiciliu pentru persoane nedeplasabile. As fi avut nevoie de o împuternicire din partea mamei mele, în vârstă de 90 de ani, sau de o procura. As fi fost dispus sa le plătesc deplasarea.
Valentin Constantin
Valentin Constantin2 ani în urmă
-desi banca a solicitat draftul contractului de vanzare cumparare cu cateva zile inainte de semnare, notariatul a trimis draftul la ora 18:00(in afara programului de lucru atat al bancii cat si notariatului) cu o seara inainte de ziua semnarii, pentru a proteja vanzatorii care nu isi respectau obligatiile contractuale. A doua zi am fost la banca sa primim contractul de credit si evident ca au fost intarzieri, neavând draftul la timp. Am ajuns cu 45 de minute intarziere la notar si vanzatorii au declarat ca nu ne-am prezentat, desi ei nu isi respectau obligatiile. Draftul contractului a fost redactat in asa fel incat noi, cumpărătorii, acceptam sa cumparam apartamentul care nu respecta reglementarile legale specificate si in precontract. Evident ca nu am fi semnat o astfel de inselatorie. Notara s-a justificat ca putea sa trimita si la 23:30 draftul, pentru ca tot ce trebuia sa faca este sa trimita inainte de ziua semnarii. Nesimtire crasă...
-secretara isi schimba adresa de email si nu notifica pe nimeni. Banca trimite documente si solicitari, iar notarul ne spune ca nu a primit nimic pentru ca era pe adresa de email veche.
-suntem informati ca trebuie sa ne prezentam la 10:00 la notar, ne invoim de la munca, apoi cu o zi inainte ne spune ca avem programare la 12:30 pentru ca asa a discutat ea cu cealalta parte din contract la telefon.
Locații recomandate