/Bucuresti/Notar

Birou Notarial ”Certified”

Calea 13 Septembrie nr. 139, bl. T1B, parter, București 050721, România

Birou Notarial ”Certified”
Notar
5
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3CC+R7 București, România
+40 759 661 731
bnpcertified.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Mihaela AM
Alina Mihaela AM2 ani în urmă
Am fost la acest notariat in urma cu mai mult de o luna. Rareori întâlnești asemenea aplecare catre problemele celui care vine să ți ceara o părere. Am întâlnit aici o doamnisoara notar, care mi a ascultat povestea tristă și care mi a dat un sfat empatic și pertinent. Pentru timpul acordat, cu siguranță prețios, nu am platit. Am plecat din acest loc, convinsă că umanitatea are o șansă. Va mulțumesc infinit și va doresc zile senine!
AN-B S
AN-B S2 ani în urmă
Un notar excepțional! Recomand cu toată încrederea, servicii de calitate iar personalul este foarte primitor. Așa mai rar în București! Cu siguranță voi reveni pe viitor❤️
Andrei Dany
Andrei Dany2 ani în urmă
D-soara notar este foarte frumoasa, draguta si foarte amabila si angajatii asemenea! Revin cu placere! Profesionalismul, experienta anterioara isi spune cuvantul!! Felicitari echipei!
Valeriu Ursu
Valeriu Ursu2 ani în urmă
Am rămas profund impresionat de profesionalismul și rapiditatea de care au dat dovadă, mai ales că eram din provincie și nu eram programat! Recomandat cu toată responsabilitatea!
Anca IS
Anca IS2 ani în urmă
Am avut placerea sa lucrez cu o echipa de profesionisti. Experienta noastra a fost la superlativ, este o echipa tanara, comunicativa, receptiva si profesionista. Un real exemplu pentru o activitate responsabila care pune pe primul loc clientul.

Recomand serviciile Biroului Notarial Certified.

Anca
Adrian Anghel
Adrian Anghel4 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile acestui birou( BNP Paduraru Larissa Andrada)!Rezolvare prompta si eficienta a solicitarilor, aplecare cu multa intelegere pentru problemele clientului.
Am avut o speta mai complicata cand am achizitionat o casa, doamna notar s -a implicat foarte tare si a gasit solutia cea mai buna .
Felicitari pentru conduita si profesionalism!
Nicoleta-Raina Geamalinga
Nicoleta-Raina Geamalinga2 ani în urmă
Pregătire profesională de o înaltă calitate, domnișoara notar foarte atenta la toate detaliile, promptitudine! Recomand cu încredere! 🎖
Victor1923
Victor19232 ani în urmă
Recomand cu căldură acest birou notarial. Serviciile oferite sunt de o calitate ireproșabila. Atat d-ra notar, cat si personalul este foarte amabil, rezolva cerințele clienților intr - un timp scurt.
Locații recomandate