/Bucuresti/Notar

Maria Cazan, Notar Public Obor

Șoseaua Ștefan cel Mare,nr 39, bl 32, sc C, ap 78, București 020133, România

Maria Cazan, Notar Public Obor
Notar
4.6
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42F+4J București, România
+40 724 906 556
notarultau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Angel Cerchia
Ionut Angel Cerchia2 ani în urmă
Am mers pe faptul ca e aproape de locuinta si pe review-urile bune de pe internet. Motivele pentru care acord 1 stea sunt:
- Experienta telefonica e chiar ok initial si a ramas sa dau mail (mea culpa intrucat nu am verificat) dar surpriza, nu au adresa de e-mail unde sa pui intrebari nici publicata pe google, nici pe site-ul lor - deci telefonul a ramas singura metoda si prin dictare am ajuns sa am si adresa de e-mail.
- Dupa ce sunt bucuros ca ajung sa fac cat mai mult online, la actele in original s-a solicitat un act (era cel pentru care se dorea procura) care era la contabil. Traverseaza Bucurestiul, i-a actul si revino pana la ora programata. Aici recunosc ca au facut procedura corecta DAR vorbind cu mai multi contabili (deoarece poate biroul la care sunt eu nu este obiectiv) cat si un jurist, au zis ca se face un pic de exces de zel. Documentul poate fi verificat online asupra autenticitatii sale iar majoritatea notarilor accepta si doar copia (poate nu e 100% legal). Este corect ce au cerut, este incorecta birocratia si lipsa de considerent de situatie, parerea mea (care da, este subiectiva :) ).
- Ajung si am si acel act si ma prezint la biroul notarial care, probabil ca masura COVID, te tin in receptie ceea ce nu rau, dar nu au macar o masa pe care sa scoti documentele, sa le indosariezi la loc ok. A fost un pic de chin pe partea asta.
- Ca tot am ajuns la masuri COVID, nu tot personalul poarta masca in acel spatiu mic si inchis, si degeaba tu faci regula cu max. 3 persoane si in zona de receptie cu sticla cand nu se respecta minima regula a mastii.
- Ultimul offf vine tot din birocratia interminabila din Romania care cred ca se rasfrange acum si asupra acestui caz. Eu am ales notarul pentru proximitate si review-uri deci economie de timp. A trebuit sa completez de mana si o cerere care putea fi completata inainte acasa (tot cu scris de mana) si adusa odata cu prezentarea la notar. Legal nu stiu ce e, dar e absurd ca nu o pot scrie acasa ca sa economisesc si timpul meu si timpul lor, mai ales ca eu (cel care s-a prezentat si m-au identificat) este cel care da cu subsemnatul. Am sugerat ca ar putea aceea declaratie sa fie trimisa pe e-mail macar dar nu, vor ei sa te vada pe tine ca o scrii. All in all mi-au lasat o impresie ca sunt mai catolici ca papa ceea ce nu este neaparat rau.
Din pacate acesta este opinia mea, nu noi mai folosi in viitor serviciile lor notariale si voi incerca sa gasesc pe cineva care e tot corect (chiar sunt f corecti) dar si progresisti (nu atat de conservatori).

UPDATE: Eu am gasit pe Google maps cu - Notar public Nicoleta Slanina - dar pare ca ar fi acelasi notar (sau poate sunt 2 cu acelasi sediu). Voiam doar sa zic ca pt Notar Public Maria Cazan pe site exista sectiune de contact - care ar trimite un mail (deci e mai avansat un pic decat Notar public Nicoleta Slanina) si are afisat e-mail-ul si in footer-ul pagini. Oricum, sunt unul langa altul iar pe cel cu Nicoleta Slanina am ajuns defapt la numarul de telefon al acestuia la care am facut review. De inteles e ca sunt website-uri diferite.
Mihai Nicu
Mihai Nicu2 ani în urmă
Ofer 5* acestui notariat deoarece Procura pe care trebuia sa o obtin sa finalizat in mai putin de o ora , chiar daca nu am fost eu singurul client la acel moment, Nu a trebuit sa ma programez sau sa revin maine. Personal calificat nu numai in profesie dar si in amabilitate. O sa ma intorc aici de cate ori o sa am nevoie. Multumesc frumos
Giurcan alexandru
Giurcan alexandru2 ani în urmă
Cele mai bune servicii ,recomand cu mare drag . Tot personalul super ok și foarte prompt de Doamna Notar nota 10 , sunt o echipa excelenta , spor la treaba în continuare succes !!!!
Alex Radu
Alex Radu2 ani în urmă
Am apelat in cadrul unei succesiuni. Datorita amplasamentul si nivelului profesional nu pot decat sa o recomand cu caldura.
Marian Zamfirescu
Marian Zamfirescu2 ani în urmă
Am apelat la acest birou notarial pentru un contract de vanzare-cumparare. Am fost tratat prietenos si cu profesionalism de catre toata echipa. Pe viitor am sa apelez din nou la serviciile lor. Recomand cu caldura. Multumesc doamnei notar si intregii echipe.
Daniela ILIE
Daniela ILIE2 ani în urmă
Cabinet notarial cu servicii de excepție. Am primit consiliere pentru mai multe tranzacții: vânzare apartament prin partaj, contrat de împrumut etc. Recomand cu foarte multă încredere și mă voi reîntoarce de fiecare data.
George Razvan Constantin
George Razvan Constantin2 ani în urmă
Am fost la acest birou notarial pentru a verifica daca tatal meu recent decedat a lasat un testament. Am fost informat indirect, chit ca ma aflam in aceeasi camera cu persoana in cauza, chiar de notarul Maria Cazan care ma catalogat a o persoana de pe strada si a spus ca nu am nici un drept sa fac o astfel de cerere desi, Decizia Biroului Executiv al Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 227/2013 spune alfel. As fi dat mai putin de o stea dar nu îmi permite Google pacat nu merita atat de mult.
Sorin T (tsorin)
Sorin T (tsorin)2 ani în urmă
Doamna Maria si colegele au fost extrem de profesioniste intr-un caz de divort mai complicat, on short notice (fara programare prealabila!) - tot respectul pentru ajutor si eficienta. Recomand!
Locații recomandate