/Bucuresti/Notar

B.I.N. Simona MOTATU

Strada Știrbei Vodă 154, București 010121, România

B.I.N. Simona MOTATU
Notar
4.5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RJ+26 București, România
+40 21 312 6969
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vladimir Andrecencu
Vladimir Andrecencu2 ani în urmă
Servicii rapide și personalul foarte drăguț.Recomand cu încredere.
Ioan Iorgu
Ioan Iorgu4 ani în urmă
Doamna Simona este un notar care îți inspiră profesionalism, seriozitate și încredere. Cu actele nu este de glumit, sunt situații în care trebuie ținut cont de tot felul de amănunte și detalii. Doamna notar îți prezintă de la A la Z care este situația și ce trebuie făcut! Și nici nu aștepți mult pentru acte!
Paul Attila Szilvester
Paul Attila Szilvester4 ani în urmă
Atitudine impecabilă!
Profesionalism si multă omenie!!!
Recomand cu multă căldură si cu tot sufletul!!!
Paul bozdog
Paul bozdog4 ani în urmă
Repede si bine. Am făcut o programare cu o zi înainte.
She Wolf
She Wolf5 ani în urmă
O doamnă în vârstă,total ieşită din uzul profesiei. La toate întrebările am primit,invariabil,acelaşi raspuns : nu ştiu. "Consultația" având loc pe hol,în mijlocul unui haos şi un du-te vino general. Doamna a părut într-un final a fi foarte plictisită şi agasată de faptul că mă aflam acolo şi o sâcâiam cu întrebări al căror răspuns nu puteam să-l obțin decât de la un notar. Altfel,desigur,nu m-aş fi aflat acolo. Recomand,deci,cu căldură,dacă sunteți plictisită de meseria pe care o practicați,retragerea la pensie şi odihnirea neuronului,stimată doamnă. Lăsați tinerii să muncească şi oferiți posibilitatea oamenilor care au nevoie de sfaturile unui notar să le şi obțină !
Dani Lucius
Dani Lucius2 ani în urmă
Competență și profesionalism!
Alina grajdeanu
Alina grajdeanu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Un notar care are rabdare sa iti explice pe intelesul tau tot ce este necesar pentru a face o tranzactie si pasii care trebuie sa-i urmezi pentru fiecare etapa. Am facut cu doamna notar o mostenire destul de complicata si o vanzare, colaborarea fiind exceptionala!
Va multumim pentru sprijinul acordat !
Adi adi
Adi adi2 ani în urmă
Buna ziua tuturor! Va vom povesti greseala vietii noastre ( eu si cu sotia mea ), ziua in care am venit la doamna notar Simona Motatu pentru a ne ajuta cu actele cumpararii unui apartament( facut cu credit ipotecar ) . Nu stiu daca dansa este notar la ce lipsa de profesinalism a dat dovada.Lasam totul balta in prima secunda daca as mai fi trecut printr o experienta asemanatoare sau daca nu vorbea proprietarul cu cineva care a rexomandat o.Noi gandindu-ne ca au preturi asemanatoare si nu exista asemenea prostie ( dansa si cei care o ajuta ).
Au facut numeroase greseli din neatentie,nepasare si nesimtire :
- A trimis un act gresit la oficiu de cadastru ! Stiind ca era gresit, l a trimis asa !
-Raspunsul de la cadastru a venit intr o saptamana,iar ea nu a avut nici bunul simt sa se intereseze daca este gata( noi asteptand deja de 3 saptamani). A trebuit sa sunam noi si sa mergem personal pana acolo sa aflam de fapt ca el era respins ( intabularea ).
Asteptarea in zadar a celor 30 de zile ne au adus un prejudiciu de 1000 de euro ( diferenta de curs valutar in ziua semnarii contractului . Noi primind aprobare pentru alta suma de bani, iar in timpul asta, euro a crescut.
- Din cauza ca lucram foarte mult nu am avut timp sa umblam pentru repararea greselilor . Noroc cu mama care s a dus de 10 ori la ocpi si a urgentat cadastru.
-La semnarea antecontractului si promisiunii a gresit cu o data pentru care a trebuit sa ne intoarcem inca o data . Ne a raspuns senin : " pai nu ati verificat " . De parca asta era treaba noastra . Noi nu am venit la un notar ,noi am venit la femeia de servici...
Dupa alte drumuri si nervi, au reparat greseala.
Si inca ceva . Ne au spus un pret de 6100 si am platit 7400..
Nu stiu cum are reviewuri de 5*.. probabil la acte marunte.
Daca tineti la viata si nervii vostri , alegeti cu grija notarul. Noi ne am invatat lectia! ( am invatat chiar si meserie la cat ne am interesat sa ii facem treaba dansei notar si echipei ei )
Total dezamagiti!
Locații recomandate